標題: 星期六去買絲襪, 大家比d 意見啊!! [打印本頁]

作者: ph2007    時間: 2009-1-22 21:55     標題: 星期六去買絲襪, 大家比d 意見啊!!

屋企已經有好多黑色厚身絲襪(超過十對), 有d 有暗花, 有 d 有其他花紋, 用來打JJ都係來來去去都係幾對, 所以有 d 悶。其實我揀絲襪o既原則係有幾點:
1 f  x) j' y& O* G: J
# ^9 d2 [  ]& x7 R4 }. S) L1. 長度要夠 (唔係點打呢?) * e. @' e3 G% N0 p) q
2. 要夠緊身 (會 high d)
/ ~4 I! Q8 c7 b0 O8 y4 p, b: U3. 要夠滑 (摸上手會 high d) 0 P& Q: @% v2 v3 Y; ^7 h. Q# }, U
4. 要耐用 (可以打好多次都唔爛) 0 c( N" C& D  ?& H
& k3 i6 N! v  k! U6 z
所以我都係鍾意用厚絲打多, 星期六會去買絲襪, 大家又有乜o野意見?
作者: samph    時間: 2009-1-23 00:55

我都想買返d絲襪著呀!. X- A" z- Z7 e6 C( x5 }- c; N, K1 D
你去邊到買絲襪?有無d少人流地方可以介紹下?
作者: mycat    時間: 2009-1-23 01:38

要純色- -||去百貨公司女裝部...起碼都要120D 以上啦 天鵝X果類質料
作者: tsuick    時間: 2009-1-23 03:04

百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-1-23 09:26

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:04 發表
' w8 b  U: Q3 o: q: Q) @百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
7 \, l3 ]; A* H3 |8 }有無相呀, 貼黎睇下
作者: yingkit2008    時間: 2009-1-23 21:41     標題: 回復 5# 的帖子

我都想睇啊!
作者: matthew02270    時間: 2009-1-29 11:55

作者: 馬斯丹    時間: 2010-3-18 22:12

引用:
原帖由 matthew02270 於 2009-1-29 11:55 發表   
& r2 y3 u7 M* B/ y( q6 p0 g0 Q8 I我想問一個問題; H) d+ }, _9 o3 ~" O! B" `
我自己本身有幾對襪褲=.=6 \1 ~  u  f9 ]: u! ?5 ~9 o
你係成條著上身打定係就咁套住打...) _9 H! z* [) D! C4 Y+ L. v9 C: w
如果成條著之後又要洗咪勁煩! R9 D, D) `; o) E3 K, H
or你唔係用襪褲?用7分果d?\3 @& U9 [* Z, ?' q9 p" h# e* I
thx
! g- v5 t3 `. g. B
成條著住打 果種感覺 HIGH好多 磨下磨下咁
作者: Lakesouth    時間: 2010-3-20 00:13

成條著感覺好好多
作者: 陳真    時間: 2010-3-20 10:46

引用:
原帖由 mycat 於 2009-1-23 01:38 發表   ) X. a; C+ g  q3 e
要純色- -||去百貨公司女裝部...起碼都要120D 以上啦 天鵝X果類質料
/ O  T0 v, C& q$ ^' v3 {
% j3 p9 c  X1 n( J! f5 }' i3 S120D 太厚了吧, 對我來說, 薄既最好....15 -30D
作者: pantyhosemancc    時間: 2010-4-7 20:14

引用:
原帖由 tsuick 於 2009-1-23 03:04 發表   6 Y% F& c" a. b2 S3 A7 x
百貨公司都有? 其實我唔識買嫁 去鋪頭仔買多,我都鍾意厚絲嫁,不過係彩色,純色,我唔太鍾意花紋,我最近鍾意左厚白色,好靚靚
& b. j8 Z+ P+ \8 f3 A& c# v/ q麻煩講下去鋪頭仔買的經歴。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0