標題: [聊天]CD們忽略了女生也有不漂亮的 女性化 不一定等 於漂亮 [打印本頁]

作者: manman666    時間: 2012-3-18 14:40     標題: [聊天]CD們忽略了女生也有不漂亮的 女性化 不一定等 於漂亮

CD們忽略了而總想著做美女 而不是 做女生
; ?( {) P) L6 W! b( L
5 {' F+ q: ~( a: n明百自己其實係咁樣唸 內心會輸服D 講完

作者: alienuso    時間: 2012-3-18 15:35

是這個道理
作者: karen0129lai    時間: 2012-3-19 03:01

但我都係貪靚先著女裝... 男裝太平凡, 無特別...* a6 I# x9 ?0 [* a% s( c! D
咁做得貪靚既女仔就一定要學打扮, 靚靚咁架啦~. `# x/ h4 |- o) t
世上無醜既女人, 只有懶既女人嘛~
7 r& |6 Y" A: ]" ^& i; T( d
0 o  C7 ^2 s. v% M6 D! I4 P6 t或者你咁諗會舒服D既~
作者: Sila_Ko    時間: 2012-3-19 09:21

女為悅己者容% L5 M7 [1 e( o% h/ m6 I
連我地眼中嘅肥婆/醜女人都想變靚啲5 k& `! X5 S7 y  X, y% r0 m! T" f
咁cd當然都會努力打扮等自己更靚啦
2 u" }% P1 I7 ^2 I% V% W) \; P. p正常嘅
作者: obey0613    時間: 2012-3-19 14:43

讚啦...講得很好!!
作者: 破壞王    時間: 2012-3-19 23:34

這道理就和不一定每個女生都是漂亮的一樣!!!
作者: wyc    時間: 2022-12-18 17:24

Ok OK OK OK OK OK OK OK
作者: appra    時間: 2022-12-30 09:16

所以真的要变漂亮的话也需要自己努力啊
作者: kinkikeith    時間: 2022-12-30 18:47

什麼是【輸服】

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0