標題: 我的冬天絲襪生活 [打印本頁]

作者: ringo2ph    時間: 2009-1-10 11:47     標題: 我的冬天絲襪生活

冬天到了....在家著80D九分襪褲, 冇人知, 返工著80D厚襪褲...一天享受了大部分時間絲襪.../ D0 _3 t, \5 C1 X8 |
真係好正.....
作者: sofung2005    時間: 2009-1-10 13:29

have't picture, just you talk
作者: brotheron    時間: 2009-1-10 15:26

have't picture, just you talk
作者: joey221    時間: 2009-1-10 18:10

sure use stock anytime is feel
作者: 1677    時間: 2009-1-11 01:36

絲襪有60D以上o既真係好好著架!5 x6 f# t- V8 ~1 y0 m' k7 Y

2 b2 ]0 p$ d* q2 i+ y7 {; j4 E4 Z有牌子果D又有彈性又滑,
9 z9 ?% G/ @+ B* [1 S; ?又唔會洗幾次就爛!
作者: western63    時間: 2009-1-12 18:48

現在天氣涼穿街上也多人穿厚絲
作者: Jay    時間: 2009-1-12 18:51

係啊!可惜出街我好少著啊!
作者: Mrng    時間: 2009-1-13 05:08

尼幾日 都凍左好多 所以 都有 著住絲襪 訓覺  起碼隻腳暖番D
作者: ringo2ph    時間: 2009-1-17 17:04

我訓覺著80D九分褲....日間就80D褲襪...+ c7 [, S  Y9 M5 q! ^  n0 ]

作者: 芭蕾小精靈    時間: 2009-1-20 01:13

我買了120D深綠襪褲, 用來返工訓覺著, 一流
作者: mmo    時間: 2009-1-20 02:09

请问声......你地通常着乜长裤嘎??? 8 [7 u2 h) b) @' O; Q4 H/ g
里面着C,外面着牛仔裤唔系甘舒服喔!
作者: 小傻瓜    時間: 2009-1-20 17:32

我著120D...覺得厚D好D...
作者: jg400hk    時間: 2009-1-21 00:17

我就好邪稼, 次次咁凍著絲襪返工既話, 通常下場都係病o左......   I9 P' x9 O: o0 ]% F# Y+ w% u
o岩o岩最兩日先中完招o黎, 而家康復中
作者: cat3bear    時間: 2009-3-26 22:45

不愛穿九分襪,還是愛穿80D的襪褲。
作者: joey221    時間: 2009-8-1 21:50

冬天就沒有問題,但現在太熱不能上班
作者: hinghing    時間: 2009-8-3 13:36

可惜出街我好少著啊!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0