標題: 想問大腿襪\ [打印本頁]

作者: banana0525    時間: 2011-12-3 19:57     標題: 想問大腿襪\

有時睇__片會見到d好長既棉質大腿襪3 e! P; F# s2 Q
咁係香港邊度有得買?
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-3 20:43

前幾日經過吉之島有間條襪
作者: banana0525    時間: 2011-12-3 23:23

係咪長到大脾1半架@@?
作者: 雪映    時間: 2011-12-4 01:16

醫用果隻壓力襪埋係lo
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 02:53

引用:
原帖由 雪映 於 2011-12-4 01:16 發表   
$ Q$ B! \- Y& ]$ S* Q* f  S7 E醫用果隻壓力襪埋係lo
3 E5 I! ?' n* r6 T我想搵普通果d
作者: w-wing    時間: 2011-12-4 03:18

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表     i3 ?3 s& n; A" H4 w. j4 e3 S* L
係咪長到大脾1半架@@?
- z- P) |4 t  ]; A+ Y
8 J+ X% N+ [' {$ r& W9 U3 l
個人唔高會長到大脾2/3,屈完效果勁些,自己先去睇下長度是否合適
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-4 10:45

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-3 23:23 發表   
9 k) `# @. k; Q7 ?8 y- B係咪長到大脾1半架@@?
1 v: k$ n  R4 A: s* \, T
只係經過睇到無留意到... 你自己去睇睇..
作者: kl2006    時間: 2011-12-4 17:59

這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.
( J9 T; x2 R; c1 b: {只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
作者: banana0525    時間: 2011-12-4 19:39

引用:
原帖由 kl2006 於 2011-12-4 17:59 發表   / x( f) t& [# A1 k; X
這些女人街大把,但是一般香港女仔唔高,可以著到大腿,男仔高過5尺7的話只能拉到膝頭上少少.1 j. `& Z4 |6 @. i5 t" V
只能去一些商場賣襪專門店才能買到較長的,較貴和看你夠唔夠
, M- v, U( {$ G8 d' Q( O3 r信和有間賣襪....唔知有無0 P  X) k4 X* U( e7 P& O2 F7 w
如果有  但係好多人點買
作者: tyhnjki    時間: 2011-12-5 07:15

引用:
原帖由 banana0525 於 2011-12-4 19:39 發表   - P" j4 q' F8 U) v7 c8 `- J! P5 z

. `) I  K" U  p0 q3 Q1 ?信和有間賣襪....唔知有無* S, W5 v2 u2 @
如果有  但係好多人點買
) B3 L5 Y; R* ]  u4 K) @( y1 U
e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
作者: kl2006    時間: 2011-12-5 11:53

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-12-5 07:15 發表   
+ x  k$ e9 w& x+ |) W% t2 O$ B9 r) w5 ~; d/ K
e家仲有咩... 我記得有檔好似之前執左...
* y! F6 X% F* M' J1 y
太子聯合廣場好像有間,唔知有冇執,我在那裡買過.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0