標題: 想買溜冰裙 [打印本頁]

作者: willy    時間: 2011-11-14 19:54     標題: 想買溜冰裙

尋日去睇戲; 食飯個陣見到有幾個女仔著住溜冰裙溜冰;
" `5 p: j/ g! G7 U% h* I見到佢地條裙都幾靚, 自己想著下, 溜冰場係就係有得2 r& U5 U' O( n" t- r+ N0 Z8 n0 s+ q
買; 但我聽返來的價錢係一d都唔平; 所以想問下除左
8 n- k6 K6 W' N9 E5 X溜冰場外, 邊度仲可以買到溜冰裙?
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-11-14 20:39

請問同溜冰裙有咩特別呢?! 例如係咩質地, 咩款咁?!
作者: willy    時間: 2011-11-14 21:01

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2011-11-14 20:39 發表   
' J: [$ ^, m" h: y( c# a請問同溜冰裙有咩特別呢?! 例如係咩質地, 咩款咁?!
& K9 n, }* ~/ Y
4 |. P- q/ P" x( @& q' l) I8 H' r溜冰裙特別就係款真係多; 而且仲好靚; 質地我諗都係同芭蕾舞衫差唔多.- {8 m- Z8 C" J/ j2 [# V
正話去GOOGLE睇圖已經目不暇給......
作者: Rachel    時間: 2011-11-14 22:04

引用:
原帖由 willy 於 2011-11-14 19:54 發表   
$ ^8 ]( p7 s6 I# J' e" {/ a* G尋日去睇戲; 食飯個陣見到有幾個女仔著住溜冰裙溜冰;( ~' a# N0 b# v+ \9 i" G$ Q
見到佢地條裙都幾靚, 自己想著下, 溜冰場係就係有得  {1 T, P* u7 Q. i5 s6 d+ n
買; 但我聽返來的價錢係一d都唔平; 所以想問下除左3 A! w9 J' B, N  }' C# d
溜冰場外, 邊度仲可以買到溜冰裙?
6 ^1 I8 B/ s2 M4 d& i我都想買,真係好靚…1 g0 e$ V  O+ z8 g
唔同平時見d芭蕾舞裙得淺粉紅
作者: candyofcandy    時間: 2011-11-14 22:46

網路拍賣很多,蒐ㄧ下就有了,  愚見~
作者: bbalice    時間: 2011-11-15 00:05

好靚,我都好想買.不過唔易著得好睇,太貼身...
作者: 心儀    時間: 2011-11-15 02:16

taobao有阿
作者: cxyx    時間: 2011-11-15 12:32

靚的RMB 1800, 普通的RMB 500-700都有 in taobao.
作者: willy    時間: 2011-11-15 19:29

引用:
原帖由 candyofcandy 於 2011-11-14 22:46 發表   / A0 S, n  C0 ~1 Q4 M/ N
網路拍賣很多,蒐ㄧ下就有了,  愚見~
8 w9 M, W$ M5 w6 u* N) ~$ V" ^3 v  o# t5 g4 Z
自己去過雅__就真係唔覺有......
1 a- M5 k4 B; t4 A$ L( e
, v: `& a' U, \! ~% E4 c& X
引用:
原帖由 bbalice 於 2011-11-15 00:05 發表   
' M0 s( j0 e, `* `# M: P" P好靚,我都好想買.不過唔易著得好睇,太貼身...
' T  ~8 K! Y; ^2 q# g; h

; u) }9 x* N0 [, Q8 r3 v我就係想試下個種貼身的感覺; 前日食飯見到已經真係想好似佢禁著住條溜冰裙
( e( h6 B+ ]! ?/ _/ i, t
( V3 j/ S, q! H
引用:
原帖由 cxyx 於 2011-11-15 12:32 發表   + v# K! t, v/ c
靚的RMB 1800, 普通的RMB 500-700都有 in taobao.
/ ]# B- T! h$ e$ Y- a
3 V! W1 \; }" r  _' N- P/ j* k! M0 z
淘寶最大問題係交收問題, 以前公司附近有順豐都叫做好d, 宜家轉左工唔係市區返工;要攞; \! |% e5 k* [3 {
都好麻煩.....
作者: Rachel    時間: 2011-11-15 22:28

想問淘寶度應該搵溜冰定滑冰先arm?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0