標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題 [打印本頁]

作者: Rachel    時間: 2011-10-23 00:20     標題: 其實可唔可以有不顯示部分主題

好似高登咁可以block user1 d6 F3 f2 Y4 i( ]3 X0 a/ }! @2 v
因為唔想見到果d無聊post XD
作者: iamonheel    時間: 2011-10-23 00:34

我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
作者: mercury1    時間: 2011-10-23 02:07

引用:
原帖由 iamonheel 於 2011-10-23 00:34 發表   
+ d! }. A! j% _! G1 L我都諗過 discuz唔知有無得整, 最好自己啲post唔比一啲麻煩友回.
: Q8 [1 F, G/ {: v
) q$ F( ]5 }! T* `" {7 V7 K
唔比一啲麻煩友回,咁咪又變成一個少圈子囉, T0 J& b4 y% J9 q

% Y/ w) o- e0 q" I2 u不如俾D權力嗰樓主去刪除D無謂嘅回復仲好啦
作者: cdtv    時間: 2011-10-24 12:40

高登的block user是怎樣?
5 M' @$ O+ _7 H
6 y8 T) q+ |& H3 m( [8 M樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
作者: Rachel    時間: 2011-10-24 13:45

引用:
原帖由 cdtv 於 2011-10-24 12:40 發表   ) D4 M" N& I* g# _. [5 u' n
高登的block user是怎樣?
; Z3 v; x6 A7 J0 I& f( A5 i3 I$ x3 l/ [& k0 U" w+ B
樓主可以刪除回復應該不行, 樓主也不一定是好會員, 胡亂刪帖, 針對會員, 也違反了開放式論壇的原則
* c5 P" e' I8 n) Q高登block user = 我不會看到該會員的任何發言
  x4 N8 A7 Q) k5 U; ~* N9 C' X! l: D9 I6 g

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0