標題: 終於買到我想要既野啦 [打印本頁]

作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-16 15:29     標題: 終於買到我想要既野啦

話說今日有私事要做
: c+ C! S% p  k- t# ^7 ~; M做完野係觀塘
- n$ K# }: Z* e5 L我知道巧明街有一間賣芭蕾舞用品既鋪今日都開門* F4 T2 c8 K. E6 G  l6 i4 [# q
於是我上去睇下有冇野岩我心水% s9 O5 [' {( n, \* {$ F; A6 {& s
點知貢獻左二百大元
4 J% |% S% K, b7 i, k6 Y; O2 N/ K2 E2 V買左一件XL芭蕾舞衣" K& {. |" ^% q$ J) ?
一絛綁繩妙裙
' Y5 H2 O* m+ s4 c, d# |一對27碼(即44碼)既布鞋- W# u, F/ G: p# P0 h
一對佢地自家出既芭蕾舞襪褲
& [' I: E* I: \# Z0 W. S4 h  o+ v1 z( x
相遲少少POST上黎俾大家分享
作者: kkmonster    時間: 2011-10-16 18:42

congrat! y3 b; G2 e. i
waiting for ur photo
作者: 芭蕾小精靈    時間: 2011-10-16 19:18

入到去個D店員有無為難你?
作者: spy    時間: 2011-10-16 19:33

記得著住黎影LA WOR~
作者: banana0525    時間: 2011-10-16 23:02

我都幫親過不過唔係上門市
作者: juni1991    時間: 2011-10-17 00:25

你個個過程係點嫁講黎聽下
作者: 000ivansin000    時間: 2011-10-17 01:59

waitting your photo ar.........
作者: Suki_siu    時間: 2011-10-17 10:55

我想要地址丫……
5 `# |) C3 P% y我都想買~=]
作者: kurt2228    時間: 2011-10-17 16:48

可否影D 相上來睇下呢?
作者: willy    時間: 2011-10-18 21:00

我都好想睇下相~
作者: Rachel    時間: 2011-10-22 23:20

小R都想買...地址係咪呢個:
& w7 B1 i/ Z0 ^6 H; r; ^8 s1 P" j9 s觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
作者: taki    時間: 2011-10-23 12:30

有冇網址
8 t9 M( |  H- @* `" @. U我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:16

引用:
原帖由 Rachel 於 2011-10-22 23:20 發表   / j8 T& ?3 i0 {! v+ w( @4 g
小R都想買...地址係咪呢個:
- n4 R# z# ?2 n& [6 R觀塘巧明街119-121號年運工業大廈3樓C座1C室
& T" A1 b( ]! j2 g; _( D
" J( Z0 K4 ?  v8 }. r
( f- l/ a' k. F- Q/ Y$ j
過少少1 M# c9 _  `4 P; c" s
巧明街99號巧明工業大廈7/F A10室
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:17

引用:
原帖由 taki 於 2011-10-23 12:30 發表   7 \! \# z1 L4 f! c$ z7 p) v6 T
有冇網址9 Z+ Z/ t7 s: ^# P, ^- M6 ^
我都想看下圖片 睇下係點GE 樣
6 @! q8 w2 F7 b- s
, J3 S1 w/ D1 {5 Y/ o5 c9 a其實佢都有個YAHOO拍賣戶口
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:20

引用:
原帖由 芭蕾小精靈 於 2011-10-16 19:18 發表   
* q, u' a  S  B( d3 a入到去個D店員有無為難你?
/ ^3 E- q  W6 _7 h1 k6 E0 W

' N% R4 U1 Y. t$ t4 x. W
- y# N- h' M' D! L6 V/ H1 B
: p& Y7 J8 ]8 z! {3 d; d同佢講我買黎送俾人, m: L6 E+ a4 y
向佢敘述佢幾大個(其實逋緊自己碼)
' G6 N, [$ y5 m, O& ?. i% I佢服務好好1 \% e; n7 h" |* A& d
介紹好多野俾我知
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:25

引用:
原帖由 willy 於 2011-10-18 21:00 發表   3 O, h7 [1 z" s
我都好想睇下相~
3 ]4 ?) H1 U  s( E' o, K
- i$ _+ c2 Z1 W1 h7 I4 W* _, g
& {9 ]3 l$ R3 t/ A' I相真係遲少少POST上黎
" L5 T8 A/ M2 X; D1 @" n# w/ V因為我呢幾個月真係忙到死/ L1 N5 G6 h& W1 }" A
早排因為某D事要搵番D好重要野出黎但又唔記得放左係邊
$ S+ j9 E$ }: _( u, N$ d於是將我房差不多所有野包括絲襪,女裝....掉晒上我張牀度
  x' j9 ~7 s/ i5 @1 ^% o0 U- u到而家我都仲未有時間執番好佢7 y0 e. ~- @( S' u6 E) q
攪到我晚晚瞓梳化瞓左幾個星期....5 m, x4 U! X  v" T% p8 u& p" w
想係間房CD下/著女裝瞓覺都唔得
作者: 股神    時間: 2011-10-24 00:47

間野叫咩名?你上去買個陣d人有無用奇怪既目光注視你
作者: 校服收藏者    時間: 2011-10-24 00:58

因為星期日# e6 k9 C; Y) O1 v2 y$ y1 q
再加上個度係工廠區1 e. R1 C3 ?$ I' F( y* x) }# }% d
所以冇乜人- A* K8 G, l5 N/ {0 S$ p, t% h
上到去得一個人睇鋪2 @; t& ~, V! z1 z* g- r& V
+ @8 l' V( Y$ G8 z
其實買野者: a4 E. {( S7 U) u- W; _" n$ r
再加上係有男人跳芭蕾舞
9 b9 A$ k1 y" E( M& x4 \: X( U: r冇咩特別8 H" ?/ X" x, e. Y
只係個度差唔多係賣女裝芭蕾舞用品
作者: haiketuoer    時間: 2011-11-8 22:12

期待POST相
作者: willy    時間: 2011-11-12 19:25

今日我都去左買, 入面真係好多跳舞衫, 不過有多數都係小朋友的......
& m- g/ }- N( k9 z/ D' L我自己買左件芭蕾舞衫同芭蕾舞襪褲 ;本來係上星期去的, 但係上星期去到7 E7 y# i2 I% Z* g' S" j+ `6 g
門口貼左張紙話星期五至日休息, 所以今日再去買過
作者: skirt    時間: 2011-11-14 23:30

wear it and photo, then pose it share la~~~~~~~~
作者: prince189414    時間: 2011-11-24 15:16

photophoto<<postpost>>
作者: Celina    時間: 2012-3-13 09:21

能夠買到心頭好,值得恭喜。
作者: 校服收藏者    時間: 2013-10-4 13:37

炒冷飯先
- j  ?& c7 \1 F% H( r" O% ?店主記性好好
; E+ e3 @9 N& }6 a第一次買完之後差不多一年後再上去買襪褲) o6 `9 l1 {, V5 V
佢仲記得我上次買過乜野6 k! p' [$ V! w3 P. \, z7 f( G! E
之後幾次都係買襪褲, X# D/ V' Q: c" h1 z1 A
已經買到熟晒
5 ^6 x8 }5 T% q1 K, x" f; H對上一次買已經係4 月尾
" G3 |1 R* ~7 q- l7 R7 C我買左小童粉紅色襪褲(平個隻款)試4 H5 o6 m( S4 w: k
因為小童款顏色同成人唔同
0 b1 b/ t( B) C3 M- _+ G' l試過著得落! v( t1 S6 s7 u& W1 r! y8 W2 `# U( u
地址小小變左
0 o5 D' j  m) o; C同一間大廈同一層,不過唔同單位& ?; z5 t# M; M& I
單位號數唔記得啦
* _3 r. ]& _8 T3 F8 h唔難搵
9 W: Z: W& t+ d5 |- L不過好似星期日唔開
作者: comndtfwe    時間: 2016-10-30 21:41     標題: 陳婷舞蹈用品(觀塘店)

觀塘巧明街99號巧明工廠大廈10樓F1

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0