標題: 安全褲 [打印本頁]

作者: c389247622    時間: 2011-10-1 02:53     標題: 安全褲

我自己比較喜歡泳衣,吊帶背心,安全褲還有可愛的bra set 這類0 R! K3 P: S3 @1 t, e0 W; b

7 Q- t% P5 L. F$ y1 W. E有一次去女性朋友屋企,就諗住偷偷地去拎幾泳衣同背心返屋企著下,係下次上佢屋企果時偷偷放返好啦~) X0 m& l5 F" U/ h% e8 B; ~' f! y2 L$ `
點之搵搵下,見到有幾條安全褲,就無諗第一時間著左上去~
; V' `5 b% B& j之後發現下面果D有D大,條安全褲檔唔到下面....之後去買過幾條都係咁~9 w6 T$ I# G3 F

6 t0 Q% N, ]* V# {0 z8 k: |唔知各位小妹知唔知有邊到既安全褲會比較大size D呢~同埋bra set 都想知
作者: pcken    時間: 2011-10-1 09:49

"安全褲會比較大".....唔多明????
作者: c389247622    時間: 2011-10-2 00:02

大size
$ Q5 N( f; h. Y& `
9 T) U  [7 ?! g- h" L: Y大碼D
作者: 1677    時間: 2011-10-2 03:21

引用:
原帖由 c389247622 於 2011-10-1 02:53 發表   
, ~+ g9 R1 E! o9 ]& E有一次去女性朋友屋企,就諗住偷偷地去拎幾泳衣同背心返屋企著下,係下次上佢屋企果時偷偷放返好啦~0 [, d+ E" J5 [5 l/ e4 z
+ m  o" B/ C8 A+ t& H0 `. o2 X0 C: D- ^
個人意見:千祈唔好咁做!!
& M# j6 \  c3 j) S% A- E- R4 N  j1 J8 ^, M
你估人地唔知自己會洗乜野衫咩?
/ \( b0 |* d, _7 o, F無端端會唔見,人地都估到啦
" H$ y1 R5 |3 [% I! n6 k* o/ }小心連朋友都冇埋!
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-6 13:53

樓主買jor未
# A& R# ^( |! a8 Y$ q& b/ @1 B& w
作者: AlexiaTang    時間: 2015-2-28 22:59

仲未?
作者: AlexiaTang    時間: 2020-12-16 15:23     標題: 回復 1# c389247622 的帖子

去交區同人廣自己有興趣旦系電話刀未識留你cd條毛咩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0