標題: 買女性內衣試身 [打印本頁]

作者: mrlo66    時間: 2011-8-6 18:43     標題: 買女性內衣試身

大家有沒有買女性內衣試身經驗? 本人想知哪間舖比較容易. (PROVIDE ADDRESS please, thanks)3 G. q" d$ _, n) u
  m6 I4 z& P$ f$ l) S# s' m
我好想真係在店內試胸圍, 等個店員覺得我性變態, 但我又唔想太多人時試, 唔想打擾其他客人
作者: mercury1    時間: 2011-8-6 19:21

做乜要等個店員覺得你係性變態呢?
! s9 _  ~. h, }6 a# p) K# i, C你係變態啫、我唔係3 i) r( {$ _6 f7 |
會攪到出面D人以為CD等於變態6 l6 d+ f. O! ^  Z
給我們負面影響
作者: cocolee608    時間: 2011-8-7 04:25

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   
! A5 }8 z0 }& ~3 L做乜要等個店員覺得你係性變態呢?
7 z# t' J1 Q" s9 F你係變態啫、我唔係# _/ H- |* R7 u) O
會攪到出面D人以為CD等於變態
9 k" l. o1 W) P! S( `3 Z* U1 u給我們負面影響
  K! z. S. [3 H7 a

$ b: Y% H# S1 e* j7 |+ `/ p講得對呢﹐我又覺得喜歡女裝可以同性完全無關的 @@ 需知道香港好喜歡標纖化 @@
作者: adam5354    時間: 2011-8-7 10:25

CD是種嗜好~~想當女生是種心態~~ 2 L: `0 J& W/ J, l2 y
我很想當女生也不會這樣做~~
1 Z: v* D6 m$ B+ ^  H3 B何必做一些事情影響到別人~~而令社會誤會呢~~
7 G5 W3 [, c6 H# u- G6 A- U  _
' D; n, m2 Z$ g/ f# F' I[ 本帖最後由 adam5354 於 2011-8-7 15:29 編輯 ]
作者: Terry220022    時間: 2011-8-7 21:39

做咩要等個sales覺得你係性變態ar?
0 z- v" j* L2 Mcd同性係唔應該扯上任何關係架
. U5 f  D/ I# L7 g& w4 T你咁樣做只會為我地cd帶嚟負面影響, 今我地俾人誤會架咋
作者: 性感女僕    時間: 2013-6-15 09:27     標題: 我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔

我都有ㄑ過內衣店跟女裝店喔
作者: jcnoriko    時間: 2013-6-15 12:16

引用:
原帖由 mercury1 於 2011-8-6 19:21 發表   : k2 S! g; }1 \! d' V3 j: i  Y
做乜要等個店員覺得你係性變態呢?* K& N: z* U  f6 A3 J: |, p& I
你係變態啫、我唔係3 F: w# f" v' W* U5 h! @% k
會攪到出面D人以為CD等於變態9 y7 G) e2 C- `! h  O
給我們負面影響
" p+ y, A/ o; @) }2 s( O0 `. _
- q, L# u1 w0 ^4 v! \5 h

7 h' t* _: s8 u, ~I'm totally agreed with you
作者: G雲喱拿    時間: 2013-6-15 14:01

我不明白點解有咁諗法,明知cd係香港唔係咁多人接受,仲要做埋晒,呢啲咁惹人討厭嘢,  z# _: L1 t7 x# X0 K
盞仲惹人誤解,攪到出面D人,個個都抗拒,以為CD等於變態一樣.
作者: sintak    時間: 2013-7-3 12:58

難道樓主本身不愛CD,想藉此來令人標籤CD=變態?
作者: samleung3000    時間: 2013-9-12 12:53

內衣唔係唔試得既咩?
作者: lrube    時間: 2013-10-25 22:13

一開始我買內衣也是會害羞,
' I* `* @. Q: u6 N. a3 {但是後來就逐漸習慣了,7 j" Y" m# y# `6 X+ ^" F+ }! P$ b
CD只是種嗜好,只要不偷不搶又無罪,$ d: N* x& h2 ]  Q- e! K5 l
只是有部分店家會用奇怪的眼光就是了。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0