標題: H&M 九龍灣 MegaBox 新店 [打印本頁]

作者: Daisy    時間: 2011-7-1 23:40     標題: H&M 九龍灣 MegaBox 新店

H&M 九龍灣 MegaBox 新店喺尋日開張. 入面竟然有好多特價品賣. 包括折實價 50 蚊一件既掛頸 one-piece (有黑色, 綠色豹紋等等). 20蚊既 divided 系列一套三條 (唔同顏色) 既  g-strings (Euro size 34 - 42), 亦有30蚊3條既款色. 另外有50蚊一對用料麻麻既金色 Heels. 仲有好多減價貨, 大家等閒既不妨去睇睇.
作者: Terry220022    時間: 2011-7-2 09:34

之前都仲見佢裝修緊, 等小妹星期日去睇下先~
作者: misslady    時間: 2011-7-2 23:25

good place....
作者: haruka    時間: 2011-7-5 00:20

太古間H&M都做緊特價
作者: chingching2003    時間: 2011-7-5 22:59

megabox 應該少d人
作者: mercury1    時間: 2011-7-9 01:12

去megabox 好唔方便
作者: kkmonster    時間: 2011-9-18 12:39

最好唔好咁多人
作者: Nanase    時間: 2011-9-23 22:46

我都覺Megabox唔方便...8 H2 e, Z9 k% n+ w* w
等穿梭車又超多人...1 c8 G2 A8 B9 k+ z3 J  `+ p
揸車去停車場又超多層...
作者: chung20002001    時間: 2012-4-21 20:32

試下去圓方果間H&M, 閒日上午時間比較少人,
  G% h1 D6 V2 E- j$ }0 g7 I# m我第一次出街買女裝就係呢度,真係好緊張
4 ?. S; b' a7 T0 Q2 m! c( z2 g買左條$50黑色窄身短裙,配上一對黑絲真係好令架

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0