標題: Sloggi [打印本頁]

作者: usa0059    時間: 2011-6-14 17:34     標題: Sloggi

有無人知道邊度有Sloggi Bra賣?0 }* I3 y4 ^9 S9 r
最好係易買D的地方; d' x) n9 M6 ]: C
Thz!
作者: jockey    時間: 2011-6-14 19:47

我上星期至買完, 運動型既 bra同under, 我係千色店買架!
作者: w-wing    時間: 2011-6-14 19:58

有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。  d. X1 q: h6 R& P% A& K" d% v. m3 y
細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
作者: misslady    時間: 2011-6-14 23:15

their shop....
作者: usa0059    時間: 2011-6-14 23:42

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-14 19:58 發表   ) R; T! w$ Z9 }) ]8 f* q
有Triumph counter嘅各百貨公司都會有,一去即有得買。
4 l8 ^, W2 b( M. L+ O) F細鋪有賣Triumph牌子嘅都會有,不過多數入under,bra HK太少人買Sloggi,好少拿貨,可能要等sales幫你訂貨。
+ \6 [- D% w9 q" q& l
有無D無咁多女性去的地方介紹?
: P* ~1 u/ B: h" h" U1 c; a1 s百貨公司好多人我好易覺得尷尬
作者: pisa    時間: 2011-6-14 23:50

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-14 23:42 發表   4 M$ Q( P! A0 ]+ p" _1 H
/ a5 S- a8 S  g$ v+ r9 k
有無D無咁多女性去的地方介紹?
. @8 @- k* u# a3 f* O百貨公司好多人我好易覺得尷尬
! P2 J1 w, a* u  m
! x" V" ]0 o5 h4 h' t( @3 j
上網買喇,又唔洗試,無所謂啦: b9 D! T* V6 n7 J1 ^3 {4 X& G  _" `; j+ I
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
* K7 H% ~/ o) g! x2 t其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 00:39

引用:
原帖由 pisa 於 2011-6-14 23:50 發表   
( B3 o( n( }1 c- F/ h1 J" Q0 c' V' v  j' w. \

$ H7 a1 l5 |, X" j0 H. v. y% T) `" r上網買喇,又唔洗試,無所謂啦2 R' m: ~4 K. V- n0 v. e. [4 A
我諗無咩其他賣女性內衣既地方會無女性囉
7 b( `/ j3 Q5 G: B7 w/ \其實無尷尬架,你咪入去同sales講,想買件咩size既bra比女朋友,叫佢介紹囉
) F) B, P% O3 w) M7 Z8 q0 W$ x0 m1 ^
/ F& `3 A6 a0 D' m- P- {2 DYahoo 拍賣 search sloggi咩都無.....
作者: w-wing    時間: 2011-6-16 00:55     標題: 回復 7# usa0059 的帖子

sloggi平野來,網上拍賣比較冷門
作者: usa0059    時間: 2011-6-16 08:19

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-6-16 00:55 發表   
) ?) S2 w/ y; p: |) Qsloggi平野來,網上拍賣比較冷門
( l! f6 y! {' |" G3 g0 Q揾到沙田一田百貨有一間) A* i( [6 P9 w3 }0 ^6 `$ H
唔知果度多唔多人呢?
作者: pisa    時間: 2011-6-16 11:21

引用:
原帖由 usa0059 於 2011-6-16 08:19 發表   
; A4 T4 [- ]2 Q. i: B) h1 n/ w9 J9 J8 U+ n& A
揾到沙田一田百貨有一間$ }/ B9 R" B! t
唔知果度多唔多人呢?
, |  k- X5 j% k3 J
你試下查黛安芬
作者: w-wing    時間: 2011-6-18 00:38

呢輪父親節會少啲人去女裝内衣部,加上counter在最尾個轉彎位(如果無改過位置),都ok少人' H$ A* a; q% D7 H5 I
一般最少人時段4:00~5:15p.m.(C9娛樂中or趕返屋企,5點收工的OL未來到), 9:30~10:30p.m.(打烊時間),唔好以爲夜晚少人,好多唔想給人知自己著什麽bra、under嘅女仔會呢個時候出現。
作者: !!S!!    時間: 2011-6-26 14:17

不過千色比較貴@@
作者: CECI    時間: 2011-6-26 14:26

黛安芬度度差唔多啊!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0