標題: why u r me .. [打印本頁]

作者: pantyhoseblack    時間: 2008-9-20 04:00     標題: why u r me ..

我真係好唔明,我喜歡著絲襪高跟鞋關你地d人咩野事,點解我著你地要話我變態,我又冇對你做d乜野,男人著女裝就係變態,咁女仔著男人又係咩呢?其實係唔係你地唔化呢..hk人成日話自己有幾in幾潮,其實都係廢話,外國已經出男性絲襪lar,你見到我著絲襪又唔係影響到你地,你地就話我有問題,其實每個人都有佢既喜好,其實你地都係有戀物姐,只不過大家唔同喜歡既野,唔該你地d所謂正常人諗吓,唔好以為自己係正常人,人地唔係..唔好硬係起我身上面話我,我只係鍾意著自己喜歡既絲襪,我都係好正常..我真係唔覺男仔著絲襪有咩問題,我諗有問題係你地囉
作者: mmlee    時間: 2008-9-21 00:26

係果d所謂既非禮案被傳媒大肆渲染, 搞到個個都話我地變態
; H0 p# K0 l+ V9 O
7 ]+ v& ?! O9 [# t* W( H放心, 男穿女裝沒有犯法, 佢地要話就由得佢地
作者: 1677    時間: 2008-9-21 01:48

我o係美國夠見過男人著短褲肉絲行街啦,
1 ?, b# J% H6 N; Z- x有乜咁怪喎!0 H; o* [7 }4 J1 p* D  ?

8 @- B5 ?4 a/ F( }; x& D  Q總之自己著乜都好,最重要唔好犯法,
$ F# v& p% e7 \唔好影響人,著絲襪其實係享受黎架!
作者: 小女子vicky    時間: 2008-9-21 11:55

可惜大家睇慣了..
( a( X8 G0 l6 a9 [- Y3 U無法改變的習慣
作者: legwear    時間: 2008-9-23 11:55

我支持你,我都係絲襪愛好者
作者: jojoon9    時間: 2008-9-24 18:19

女裝男著唔係罪!! + ~  Z$ Q" Z# _  {: c' |$ c$ U
只係我地的喜好而已,咩事情都有好人壞人,有d人唔守規矩,就當我地全部愛穿女裝的都是變態,那只代表那些人的無知!!
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:34

作者: ashleyashley    時間: 2008-10-21 16:47

相比起外國 , 香港人的眼光實在太淺窄了!!!
作者: dorian    時間: 2009-5-23 19:39

雖然我唔知妳為乜咁激動,但我同意妳的講法,而事實上衣着是有個人自由的。而更事實的是不管妳怎麼樣穿也會給周圍的人投以不同的目光,所以妳亦無須理會,也不要太在意。
作者: BSoD    時間: 2009-5-23 23:11

D無品人去變裝偷窺搞到這樣
作者: grilboy    時間: 2009-5-29 19:08

因為法律好多都係保護女性為主,你係唔係女性丫??
作者: gourment    時間: 2009-5-30 00:55

唔好咁嬲先..
4 j7 [. s- ]) n6 }3 N4 h$ k0 b人地話就由佢地啦, 最緊要唔好影響人姐...
% Z& |" s1 a5 t# |. U我支持你呀!!!!!!
作者: after2ndlife    時間: 2009-5-30 22:29

i agree with you.. as long as you don't affect people, you can do anything u want
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:56

其實沒有問題,但係要大眾接受要時間; w/ h- i3 P# `; i
就好似有D地方既女性要由頭包到落腳
作者: butterflies    時間: 2009-9-10 22:03

嘩, 仲咩事咁激動﹖講出黎可能舒服d喎
作者: gourment    時間: 2009-9-10 22:39

HK人思想係咁守舊啦, 所以唔好咁怒氣啦....
( B' e( U4 F$ Z) c* l& E4 x唔好理人地就ok!
作者: grilboy    時間: 2009-9-11 03:54

引用:
原帖由 1677 於 2008-9-21 01:48 發表
/ K1 n5 L5 m3 R+ K7 l" x我o係美國夠見過男人著短褲肉絲行街啦,) b7 Q* K( [6 v. O) @( u( P
有乜咁怪喎!/ s& `. c. \. b3 ?. O- s4 }1 m
- U8 a% N- n) g6 J- i- g6 J
總之自己著乜都好,最重要唔好犯法,
, ?) q7 s4 |$ D唔好影響人,著絲襪其實係享受黎架!
3 J- l9 R* W$ w* Y; W) V
哩度係香港,中國傳統思想就係咁& k. m. c4 t" [" h
好似印度人會唔同餐具食飯,點解香港人唔會
: E; n5 n$ s; i; U9 K如果你覺得有必要既,未去外國住囉
/ _; R4 {& @) [7 e0 f我明白點解樓主會咁火既,可能佢比人笑佢樣衰掛
, w. q/ U6 w7 ~' }其實哩D類似案件,同八兩金出街都冇咩分別
作者: applechoi    時間: 2009-9-11 22:33

引用:
原帖由 grilboy 於 11/9/2009 03:54 發表 * K& X& k! ~7 Z8 s8 R

. a: A3 u: k! ~  l* J* t: n- ]哩度係香港,中國傳統思想就係咁% z, a5 d. J% Y# h$ N6 B
好似印度人會唔同餐具食飯,點解香港人唔會
' @8 G2 G8 t1 n1 |( T如果你覺得有必要既,未去外國住囉) S- F5 C% n+ n
我明白點解樓主會咁火既,可能佢比人笑佢樣衰掛) Z8 N6 H+ V3 u3 ^% X/ {; m9 M
其實哩D類似案件,同八兩金出街都冇咩分別
9 R/ }* O/ Z# {: ?, I% u; u
算la, 佢都係發泄下je
8 b- f( r" L. c. y道不同不相為謀, 由得人地la
作者: grilboy    時間: 2009-9-12 06:15

引用:
原帖由 applechoi 於 2009-9-11 22:33 發表 % F, m% o3 X# v( `: ^) O
0 H0 p( a1 l$ o
算la, 佢都係發泄下je
# u. N7 C8 t# p道不同不相為謀, 由得人地la
! F5 @) t- L5 U
咁我都講左我明既,發洩下對身體都健康D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0