標題: 「介紹論壇」banner及街拍美腿 [打印本頁]

作者: 1677    時間: 2008-9-14 03:23     標題: 「介紹論壇」banner及街拍美腿

粉紅色果條「介紹論壇」banner可唔可以改一改位置?, L; l4 A0 Z- `, z& R: K, Z9 o
o係熒幕中間唔係好方便,建議改高D或底D!3 O' G% |: ~, G; \  S# P8 ]
亦可以改為登入後唔出現0 W1 t' m9 O8 x6 q5 v
+ Q! A% t: z. b2 q8 X& l3 [9 \9 i/ v
另外,點解街拍美腿板消失左?& s4 ?2 G6 k3 y, E' a
係咪唔可以再貼呢D相出黎?
作者: cdtv    時間: 2008-9-14 14:12

引用:
原帖由 1677 於 2008-9-14 03:23 發表 5 [2 p4 R. s4 T& b3 l* j/ L
粉紅色果條「介紹論壇」banner可唔可以改一改位置?! o7 N9 P- w' L+ a* h
o係熒幕中間唔係好方便,建議改高D或底D!4 L/ l) ?" T$ u! t$ n
亦可以改為登入後唔出現
7 Y! B! ^4 T1 N' B: b
5 r' F" h' H1 t另外,點解街拍美腿板消失左?5 A: Z  D3 I$ L" D
係咪唔可以再貼呢D相出黎?
* i7 R! G3 |# f9 K6 W6 J+ g# C- H! X  n4 g
個宣傳 banner 已改為只有首頁才看到 , 位置方面已經改過很多次 , 這個高度我覺得是最合適的了
9 ^4 m- }8 R* i7 r# }- P3 B: i街拍美腿已經取消 , 建議會員最好不要再貼偷拍類圖片的主題
作者: applechoi    時間: 2008-9-14 14:14

引用:
原帖由 1677 於 14/9/2008 03:23 發表
8 f& t4 `* n5 T4 O另外,點解街拍美腿板消失左?
9 t% [2 B% F/ n" b  F  |3 u係咪唔可以再貼呢D相出黎?
: h5 {; I  Y3 }5 e& v  y
成個版係咪刪左要問問壇主.....
4 Z% ~# L* O& B9 N: h  }不過之前ge偷拍版就肯定係刪除左
作者: sghk_abcd    時間: 2008-9-15 12:05

偷拍始終不是好事...支持原創
作者: 1677    時間: 2008-9-16 01:51

先多謝各位回覆* Z2 ~7 ~* G4 t

# l5 W, M4 M( F' b. E, M, p偷拍故然唔好,我亦唔支持, o" d( x( {* m
不過對於「街拍」,就有少少灰色地帶," w! D5 U2 {6 D
好難講是否違法!* a( G9 G- K( ~5 M1 l
2 s% U+ A2 r3 l& k% [) Q
當然規矩我會守o既!
作者: hosa    時間: 2008-9-16 22:59

我都覺得「街拍」唔違法,不是拍內褲的便可

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0