標題: 有個問題問下大家? [打印本頁]

作者: Jay    時間: 2008-9-5 18:39     標題: 有個問題問下大家?

我想問下你地平時cd完* h) N" P- Q; i) }1 @/ D8 \
之後你地會唔會好想做一樣野啊?
" A7 t8 @" e. l$ K% G+ ]7 _就係cd完一定要做就係打jj?! F( N2 i& J  z
唔知你地大家有冇咁習慣啊?. u. V1 g' V6 s( p/ L9 ^. H! U
我係一cd完唔知點解好需要或者著住來
0 i: O* {- ]9 H4 H" T6 U" B需要啊!
作者: simeilo    時間: 2008-9-5 18:46

间唔中我都会噶~感觉都OK噶~
作者: angel    時間: 2008-9-5 18:58

引用:
原帖由 Jay 於 2008-9-5 18:39 發表
# }# V) ]7 x% i& B我係一cd完唔知點解好需要或者著住來( a2 o6 u4 B) ]/ w6 n, R: J
需要啊!
4 S6 N/ S: d- ?6 }+ F
" f- c6 i/ X' R" m! Q# t: e
我相信有咁既需要係好正常~
作者: ~RaVe~    時間: 2008-9-6 01:33

間中都會@@" u% i+ l' s) P( H
有時cd只係想享受做女仔果種感覺
作者: robinhood    時間: 2008-9-11 14:58

穿著打更舒服~但要憋到自己忍不住更舒服~
作者: ch1925hk    時間: 2008-9-12 01:46

我CD時後就最鐘意照鏡,由頭睇到落腳,由前面睇到後面,跟住就做下家務,但好少想到要打jj
作者: sghk_abcd    時間: 2008-9-13 09:23

有咁既人都唔出奇
作者: 小女子vicky    時間: 2008-9-17 23:41

小女子一時時la
7 N3 m9 i: _2 Z- e6 Y; v有時心血來潮都無法lar
作者: jojoon9    時間: 2008-9-24 18:32

一時時啦,最鍾意係cd完,做返d平時做的野,完全當正自己係女仔咁生活
作者: lliang    時間: 2008-10-4 21:57

有時太興奮
% g* \& k# x9 |' d8 D如果打完可以隱藏到J 就更好啦
作者: joey221    時間: 2009-7-29 19:52

我也會,多謝妳的帖子.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0