標題: 有冇想過去外地變裝 [打印本頁]

作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 16:37     標題: 有冇想過去外地變裝

大家可能發現,o係香港變裝出門很難,先唔講怕見到熟人同比人睇穿o個D,有時連樓下看更o個關都過唔到.........
) l* D& Y$ ?/ f3 y其實如果o係去外地旅行時,你可以日日都變裝出門囉,萬一比人睇穿,都可完全唔洗理佢
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 17:04

小妹最想去台灣變裝,一來文字語言都一樣,二來洗費平,4日3夜的自由行,双人機票連三星酒店只需4-5千,出街食野右平右好味,
作者: 可愛的    時間: 2008-9-4 18:07

我想去日本或西歐地區( v4 Y7 b* ~; Q" F5 r/ K+ O, _
因為這些地方比香港開放得多(男穿女裝方面)
作者: cd_baby_girl    時間: 2008-9-4 18:11

引用:
原帖由 可愛的 於 2008-9-4 18:07 發表 4 o5 i2 q; v; T0 d: s2 I; `
我想去日本或西歐地區" {. }( {. q9 D8 T0 W
因為這些地方比香港開放得多(男穿女裝方面)
但日本很貴的..........
作者: sam1210    時間: 2008-9-4 18:38

去歐洲郊外地方最好9 u- h/ ]) ~5 }8 v  T5 Y. s7 F+ g. D. v
有靚景襯托
作者: simeilo    時間: 2008-9-4 19:39

我想去日本 但系我唔认讲日文!
作者: ~戀*Angela*~    時間: 2008-9-4 20:37

引用:
原帖由 simeilo 於 2008-9-4 19:39 發表
( Y; U8 p- h+ S: t4 u) v6 U我想去日本 但系我唔认讲日文!
  J4 l" w! p8 M+ c9 B

3 m3 r' i& O6 e# q, R8 D9 J  q咁咪學囉
作者: yingkit2008    時間: 2008-9-4 23:30     標題: 回復 4# 的帖子

西歐咪一樣咁貴。
作者: 1677    時間: 2008-9-7 01:34

我o係美國親眼見過一個肥佬著短褲配肉絲行街......- U3 G  H  s$ @1 b8 p! ~* r
(可能人地靜脈曲張)  u& M( L) d) X" K4 M
9 j! b5 q6 K* b! u
但外國真係冇人理!
作者: ch1925hk    時間: 2008-10-2 23:36

引用:
原帖由 1677 於 2008-9-7 01:34 發表
" k6 H) k) h" }$ t  f' `我o係美國親眼見過一個肥佬著短褲配肉絲行街......
" s. A4 {3 `4 D(可能人地靜脈曲張)
4 _  P4 P" N  K: H
$ h) k5 x3 G2 K6 k. ~% J' K但外國真係冇人理!
0 c9 }7 F8 n# S' z
6 Q1 D. h' g& Q咁要睇你著成點,如果普普通通正常的女裝,在美國紐約真係冇人理你,當然都會有少少人用奇怪人光望你一望,但在他們心中不會有什麼好奇
作者: ricky    時間: 2008-10-8 23:13

作者: rachelko    時間: 2008-11-9 22:48

近近地…大陸咪算囉!
作者: joey221    時間: 2009-7-29 20:44

妳好,妳的提議不錯,但外出也要小心.
作者: 火靈兒    時間: 2010-1-5 09:04

thx for share
作者: Sandy    時間: 2010-1-15 11:37

作者: 偽娘    時間: 2010-1-15 18:33

[迷聲]7 {( w: M9 U& g; s, U
去大陸...?/ _4 V, x& D( Z4 O" B7 |( j2 W

7 b- |8 _  E0 Z" k6 c大陸會吾會有人見..e....靚女啵..喂...兄弟..睇下....# ^" `8 x4 W% v& H1 B, A
靚女牙..兄弟.上...
  B; ~" l9 k# s) x% S3 r之後...自想
作者: tyhnjki    時間: 2010-1-17 10:53     標題: 回復 16# 偽娘 的帖子

前者就見過- - 後者未見過...* g0 _* E2 _' i5 ]* ~- N. `; ?0 D
尤其是晚上睇唔清楚ge時候就最多...
) l. c3 r% r/ u1 S1 Y# x! j有時早上見到d啊伯睇到流哂口水..
作者: sharonlin    時間: 2010-2-3 17:14

KOREA 唔錯 wor
作者: cassie    時間: 2010-2-3 17:22

泰國都唔錯~~~泰國人應該見怪不怪吧(我諗~~)
) j- ~' J+ X6 |& T& V又平又近, 只係唔識泰文
作者: karen0129lai    時間: 2010-2-3 21:57

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-1-15 18:33 發表   
& O2 ^. k9 g, s/ p& B8 S  J3 L[迷聲]* L% u6 N% J' z& Z- _) J
去大陸...?' s0 c# Y3 j0 y7 B

: q/ w! ]7 f+ Z2 e' H# `大陸會吾會有人見..e....靚女啵..喂...兄弟..睇下....
$ ]3 ?9 d1 |0 N靚女牙..兄弟.上...
' n& Y% K( V: X" }" Z  d2 k' [之後...自想
6 Q& d6 c7 A; V% X. e& a  V8 v' e8 p( L6 J& P4 C
你又真係危險少少既~  呢度咁多個有貼自己相既之中, 我覺得最靚果個真係你囉~
作者: chun333    時間: 2010-2-4 00:17

日本,歐洲果d較接受
作者: hkhelen    時間: 2010-3-23 22:19

台灣都幾好架, 一般人都接受到

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0