標題: 有冇人鐘意連身褲? [打印本頁]

作者: mingkan0705    時間: 2011-1-13 22:05     標題: 有冇人鐘意連身褲?

我自己就好鐘意...唔知點解見到女仔著連身既短褲會覺得好正
1 d' ~/ j* L& \3 g7 r. Q8 b有冇人同我一樣?
作者: apple姐姐    時間: 2011-1-14 05:09

我都會有感覺ga~ 如果著埋絲襪就更加有感覺la ^^
作者: besy    時間: 2011-1-31 03:24

連身既短褲係點?有冇相睇~
作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 20:59

即係好似呢類咁樣......我O係YAHOO拍賣同埋TAOBAO搵既7 C$ V( X* A/ b5 q" {1 `) N
8 H$ J! f, r  A" c$ V# _' s
6 B0 f: x  |  U$ y' a

8 W1 n! X+ m1 B, T$ S
1 R9 E7 ?2 T! M/ T4 i
作者: mingkan0705    時間: 2011-1-31 21:01

其實我自己都好想買幾條黎著下......但係而家同人地住緊唔方便
作者: ripple040    時間: 2011-1-31 23:30

都幾靚架!不過唔係最愛GE 款!
作者: CompactDisc    時間: 2011-1-31 23:36

我鐘意第四件呀....淺米色果件
作者: mingkan0705    時間: 2011-2-1 21:54

我都係覺得第4件最好睇! ~8 y3 N; A2 N# V/ l7 Q
真係好sexy
3 k4 z: R# K' @; L. _! `1 e我聽d女講唔鐘意著既原因...好多都係話去廁所麻煩
作者: w-wing    時間: 2011-2-4 01:14     標題: 回復 8# mingkan0705 的帖子

實情:
! j, e$ Y( \9 _: Y1 P' ^% x身材肥的真女穿起會很肉酸,要身材很瘦或玲瓏浮突才好看% I' s6 v) `" u: }
lesbian boy最愛6 ~* Q& P! }4 J) ~1 ^
CD+絲比真女更合適、美觀" D% }2 m; C4 i/ W' _
去廁所麻煩 當然!本身是男裝嘛 以前英、美等派報人常穿連身褲+白色絲踩單車  )
作者: 882288    時間: 2011-2-4 02:27

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-2-4 01:14 發表   
4 L4 p( U  g# p# n4 Y$ J實情:
( v4 ]7 H0 L- r! L4 }. A身材肥的真女穿起會很肉酸,要身材很瘦或玲瓏浮突才好看+ ?: C$ L. Z7 k
lesbian boy最愛
6 _* e, t$ x- _& ~CD+絲比真女更合適、美觀' t$ E( |& ?) J9 I% [0 G) K, H
去廁所麻煩 當然!本身是男裝嘛 以前英、美等派報人常穿連身褲+白色絲踩單車{onio ...
, C% b+ B! ~# j- G: I3 L我比較喜歡這種孕婦裝的連身褲!
作者: w-wing    時間: 2011-2-5 05:27     標題: 回復 10# 882288 的帖子

我見過襯埋個媽咪、BB一家3口著一個款孕婦裝連身褲,因爲日本本身有系列專for一家人套裝的,so no problem, buy & wear it out
作者: 882288    時間: 2011-2-5 17:55

引用:
原帖由 w-wing 於 2011-2-5 05:27 發表   7 |! z) h- K* f9 e4 A- p. ]
我見過襯埋個媽咪、BB一家3口著一代二二個款孕婦裝連身褲,因爲日本本身有系列專for一家人套裝的,so no problem, buy & wear it out
. y1 {/ z4 f; a5 W4 r1 _我老婆生嗰大女時有著過類似的!我曾偷偷地著出街!後來老婆送了比其中一個姨仔!真失 望!
; e8 _1 o# f9 T$ [+ C' m& X1 F8 m& o% t, o, C2 P8 I0 c' m) u
作者: w-wing    時間: 2011-2-7 05:17     標題: 回復 12# 882288 的帖子

不用失望,自己買新衫啦
作者: dickdickdoug    時間: 2011-3-21 16:45

I love the dress too

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0