標題: 著絲襪睡覺,會不會... [打印本頁]

作者: pantyhosemancc    時間: 2010-12-23 19:16     標題: 著絲襪睡覺,會不會...

請問大家著了絲襪睡覺時,會吾會穿睡褲的呢?又會不會摸下自己的絲腿呢?
作者: mercury1    時間: 2010-12-23 20:17

絲襪睡覺時係唔會穿睡褲
! o' z% g; E7 {  F除非天氣好凍,瞓到一半都要除' W; H. g2 ?3 J* m! Y& S6 e' H
因為好煱
- B5 s# Z3 T" M睡著咗.,唔會摸
作者: willy    時間: 2010-12-23 20:25

如果著cc訓, 禁即係等於屋企人去旅行, 所以一定唔會著睡褲, 著的一定係裙;
9 B% i) Z5 y: p& d. a& M9 b通常一訓就訓到第二朝; 所以就唔會摸.
作者: hikingguy123    時間: 2010-12-23 23:47

Agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: evermyth    時間: 2010-12-24 00:16

唔著睡褲, 不用摸, 已經興奮了
作者: nuwkov    時間: 2010-12-24 01:42

从来无着睡裤嘅习惯……
/ i5 ]$ d$ j2 b3 H. ]( z: G6 m
作者: 陳真    時間: 2010-12-24 11:19

就咁著絲襪訓......最多著多條短褲
作者: bottomup    時間: 2010-12-24 12:03

唔著睡褲, 不用摸, 已經興奮了
作者: 偽娘    時間: 2010-12-24 13:44

睡了= =
4 r4 O) j) D5 |1 p8 p$ H* V! p: d( G% ^2 N; v
點摸 ...." R$ A; u# V# G4 |& ~$ z5 H

; ]5 `' T) T3 `( n. K1 s( R/ k+ ^* S! n4 r, s4 F
一覺訓天光 -.- 除非你.........
作者: sghk_abcd    時間: 2010-12-25 01:15

緊緊地又暖笠笠都幾舒服
作者: 愛腿之人    時間: 2010-12-26 01:59

未訓之前會摸下既~~~~
作者: janet    時間: 2010-12-28 12:33

wear skirt or dress
作者: ywl    時間: 2010-12-28 13:37

我都試過...又幾暖...又覺得好舒服...小心D就唔會爛
作者: 疾風怒濤    時間: 2011-1-3 02:07

冬天時會, 而且我是穿睡裙睡的, 感覺非常好
作者: ph2007    時間: 2011-1-3 18:52

我連 under 都唔著, 絲襪褲直穿仲正
作者: agimax    時間: 2011-1-9 02:25

不用摸, 已經興奮了
作者: bottomup    時間: 2011-1-9 13:12

平時着巳興奮............
作者: 紫鷺    時間: 2011-1-9 15:04

未必會興舊,但好enjoy 著絲襪瞓既感覺。
作者: 小柔    時間: 2011-1-10 18:35

enjoy 著絲襪瞓既感覺 X2
作者: jzx100chaser1jz    時間: 2011-1-10 20:20

著絲襪加條短褲訓 lor ~
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-1-13 20:01

多謝各位的分享,好好啊!繼續enjoy絲襪褲!!!
作者: changcarol    時間: 2011-3-2 08:29

平時着, 好興奮!!
作者: jonathanyu    時間: 2011-3-5 23:01

訓著咪唔摸囉
作者: england4ever    時間: 2011-3-12 18:42

最正係我o係英國讀書既時候, 果時我除左有d質地好滑既薄絲(JJ位全透明), 仲買左套絲質連身睡裙. 間中就會直穿絲襪加睡裙黎訓, 訓著前就梗係會摸對腳啦, 又會同條裙玩, 同d被磨擦下, 真係勁high! 訓著左後, 雖然係無得摸, 無感覺, 但通常一兩個鐘就醒. 最正係醒返果下, 你會即刻feel到你係著緊絲襪, 即刻會覺得勁舒服同想摸對腳, 最係就梗係玩到打XX啦!$ Z4 q4 v: ?; m( M+ M  B. M) x

# Q0 y7 N: z$ E) O& U: C不過返黎HK後, 我丟左條睡裙(屋企有人, 唔敢), (其實而家睇返係可以唔丟, 因為我屋企人都知我有絲襪), 無左條裙, 我就只會直穿絲襪睡覺, 唔會加短褲, 因為我覺得除非有條絲質睡裙, 否則直穿一定係最舒服! 唔知大家同唔同意呢?
作者: england4ever    時間: 2011-3-12 18:44

著絲訓覺最正都係又舒服, 又溫暖, 成對腳包住係被入面郁黎郁去個feel好正!
作者: misslady    時間: 2011-3-12 23:49

used to have PH in sleeping but only in summer when turn-on the air-conditon..
$ y; C( n6 q3 ~9 w( O* j9 D2 o5 m9 O# g+ [" a8 L& z
if not, too hot.
作者: blackfit    時間: 2011-3-13 02:20

被絲襪包裹的感覺很好,雙腿磨擦的時候好有滿足感
作者: 1053668147    時間: 2011-3-14 12:01

同意24楼,醒来后的感觉很微妙,然后就双腿摩擦,好好享受……5 L1 g5 ^$ m( c7 Y: V" k

( \  U& |. I8 |$ E5 b[ 本帖最後由 1053668147 於 2011-3-14 12:12 編輯 ]
作者: 1053668147    時間: 2011-3-14 12:02

不好意思…二连贴了…手机发的) [. r0 U& H8 f" Z

: ^2 l6 Q- T8 D[ 本帖最後由 1053668147 於 2011-3-14 12:07 編輯 ]
作者: wing1971    時間: 2011-3-14 14:32

我都會穿襪褲和吊帶短睡裙睡覺, 真係好舒服
作者: dora834912    時間: 2011-3-24 16:55

感謝分享!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: AlexChan1119    時間: 2011-4-1 17:27

會著住黎訓,
9 }7 |' Q0 R9 E# B# k4 [$ ]要訓就唔會摸,
2 s0 L" J- m* ]! x9 x; _3 ^# ^- J+ J有時會加短褲,. Q( V# Z' f' o7 K6 e. N# [8 h
有時會加黑薄紗睡裙.
作者: pcken    時間: 2011-4-3 08:42

絲襪 only................
作者: xyoncity    時間: 2011-4-3 14:32

單絲襪,就好好
作者: bu102938    時間: 2011-4-4 02:19

我著裙訓的..
作者: michael2011    時間: 2011-4-5 22:20

Agree!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
作者: cdalley    時間: 2011-4-5 22:57

yes a,,look so nice a..
作者: arched    時間: 2011-4-6 16:27

在人地屋企過夜就會,自己屋企唔會掛
作者: robber_help    時間: 2011-4-22 23:58

穿著就會興奮了
作者: cruiserSSC    時間: 2011-4-25 13:48

开始根本睡不着,因为太兴奋,后来慢慢也就睡着了
, ]0 i' O' g2 H. v这么弄容易失眠,我只搞过一次
作者: fatkwan    時間: 2011-4-26 12:04

但著左絲襪唔會JJ果度太焗唔舒服ar??
作者: 白小燕    時間: 2011-4-30 22:03

當然是要摸的,好舒服
作者: pantyhosemancc    時間: 2011-6-2 21:33

係啊,訓著後,一兩個鐘會醒下,跟住就feel到絲襪。GOOD!!* l) w8 y& e, }8 O* g, J1 C
引用:
原帖由 england4ever 於 2011-3-12 18:42 發表   + i& s- U* Z" R9 o1 u
最正係我o係英國讀書既時候, 果時我除左有d質地好滑既薄絲(JJ位全透明), 仲買左套絲質連身睡裙. 間中就會直穿絲襪加睡裙黎訓, 訓著前就梗係會摸對腳啦, 又會同條裙玩, 同d被磨擦下, 真係勁high! 訓著左後, 雖然係無得摸, 無感覺, 但通常一兩個鐘就醒. 最正係醒返果下, 你會即刻feel到你係著緊絲襪, ...
4 Y- p. e1 [" p8 }$ Y% D/ B; O
1 m' k8 G' ~, z3 r[ 本帖最後由 pantyhosemancc 於 2011-6-2 21:36 編輯 ]
作者: olliemm    時間: 2011-6-4 02:58

too excited to fall asleep la
作者: phfans    時間: 2011-6-12 23:49

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2011-6-2 21:33 發表   8 O8 ]$ v" Y- o" \( X
係啊,訓著後,一兩個鐘會醒下,跟住就feel到絲襪。GOOD!!: i5 y: g3 C2 ?, _0 H  m. A9 z2 k
/ m% E; _0 }" _# M# m4 k" {( r
  i+ D0 n7 {3 ]$ R原來很多人也有這種感覺。& i% g$ b$ D. A- O" e, u; ^
我也是跟你們一樣有這種感覺( U5 O9 g: n0 ^8 u
真的很好
作者: friend852    時間: 2011-6-13 00:25

Great! Agree!
作者: girlsock    時間: 2011-6-14 18:50

會,好愛著絲襪感覺
作者: feecoot    時間: 2011-8-27 04:04

舒服最重要了,一邊睡一邊舒服
作者: ok_xo    時間: 2011-8-27 20:28

黑絲襯短裙XDDDDDDD
作者: 中國人    時間: 2014-11-20 00:08

底褲都唔著,直穿絲襪
作者: JasmineSato    時間: 2014-11-29 06:13

我通常就着睡裙加絲襪
作者: Calvin    時間: 2014-11-29 22:05

應該會好舒服
作者: louis1358    時間: 2014-12-4 16:52

以前自己住時,會常直穿褲襪睡,尤其天氣冷
# _' b2 G  F6 q4 ~5 W! w感覺好舒服,好舒服
% S; Q# a% X  V  D* O- D* x喜歡那種全身或者是腰部以下,被包裹的感覺6 Z  H- v3 ]1 {! A/ V' r
喜歡撫摸著臀,撫摸著腿,感受那滑順的觸感
7 T# n: e' ^9 U- E喜歡愛撫著JJ, DD,讓自己幸福,興奮
8 h1 _+ C2 E# K3 `0 u/ m; [5 l$ ^
作者: ilovesex910375    時間: 2014-12-4 21:37

很容易太興奮而睡不著
作者: lonny125    時間: 2015-1-16 00:41

著絲襪睡覺好舒服!
作者: naruto6226    時間: 2015-1-16 02:55

當然摸 那種快感真的好棒
作者: AlexiaTang    時間: 2015-1-16 03:23

射完就訓
作者: england4ever    時間: 2015-1-28 15:03     標題: 回復 53# louis1358 的帖子

無錯呀!一定要摸,好喜歡那種全身都被超滑溜的絲襪貼身包裹著的感覺,而我穿那種絲襪是無加厚T檔的,又腰到JJ到腳板都享受到絲絲的滑滑質感,真爽呀. k4 I4 E2 a  A; ^, R* L$ ~7 l) V  F2 J
4 P$ o2 Y, E4 T# k* [) S
我就不會即刻射那麼浪費了,我會先玩一會(約一小時haha),然後睡一會(自然很快會醒),醒後再玩一會然後才射!
作者: ericlee8321    時間: 2015-2-10 22:05

冬天真係想試下咁做
作者: citty2010    時間: 2015-2-22 22:00

我只著絲襪及連身衣瞓。
作者: yyfhy    時間: 2015-4-19 14:08

不会,会很热的。
作者: ky_yu1992    時間: 2015-4-24 11:18

我喜歡著睡裙配肉絲睡覺,絲睡裙包圍著上身,絲襪包圍著下身。全身被包圍的感覺好舒服。
作者: oppment    時間: 2015-5-8 14:46

配合睡衣ㄧ起,很有小心女人的感覺呢,當然會不時的摸,然後又再⋯
作者: kotaro2872    時間: 2015-5-13 21:00

成晚high到訓吾著
作者: u94337030    時間: 2015-5-18 21:32

會吧 喜歡穿絲襪磨蹭的感覺
作者: wahkaka    時間: 2015-6-16 18:05

穿上了,根本睡不著。
作者: 12345qwert    時間: 2015-6-17 14:24

著的一定係裙
作者: yingxinlin    時間: 2015-6-21 10:46

我自己就中意穿厚黑絲出街,睡覺更加中意著,對厚黑絲我會著到上胸部落一d,腳和腰會感到特別舒服的,但睡覺的話只會著裙,唔會著褲
作者: 獵襪者    時間: 2015-6-21 20:18

用埋夜用特長衛生巾,成晚扯住旗跟本睡不了 解決方法打手槍
作者: sweetcrew    時間: 2015-6-21 21:37

會熱, 我試過著薄黑絲都熱死, 仲要加高爭鞋# F* B: d2 K" z9 `- r
不過感覺好正
作者: simon1l    時間: 2015-6-26 03:26

我會用腳磨腳, 好鍾意果種滑滑的感覺
作者: karta3102356    時間: 2015-7-12 12:27

著絲襪就唔會再著褲訓0 V, d+ R" g( A, ?* t1 ^
訓之前同起身果陣會摸
作者: ilsilk99    時間: 2015-10-31 11:22

不會穿褲,內褲也不穿 ,下半身裸睡 ,服貼感很好入睡
作者: asian4adam    時間: 2015-11-3 17:09     標題: 回復 1# pantyhosemancc 的帖子

其實每次 "只想著住瞓覺", 最後都係打 j 收場.  絲襪實在太大魔力
作者: hihi12345678    時間: 2015-11-3 20:17

穿裙睡的,起初真的很興奮睡不著,但很快就慣了
作者: hihi12345678    時間: 2015-11-3 20:46

穿裙睡的,起初真的很興奮睡不著,但很快就慣了
作者: citty2007    時間: 2015-11-11 13:39

我就會直穿兩對絲襪加連體束衣打底,外套上大碼睡裙瞓。當瞓到焗時,就除咗件睡裙,摸對胸圍及下面,磨擦一下後,再看返條裙瞓。有時瞓著咗後, 雖然係無感覺, 但通常一兩個鐘就夢遺. 最醒返先知走及,會即刻感到你係著緊絲襪及連身衣濕咗。不過平時我就只會直穿絲襪及連身內衣打底, 才著其他面衫。屋介只會加短褲, 以防走光。
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2015-11-11 14:07     標題: 回復 24# england4ever 的帖子

第一段故事,我都响英國讀書時試過
作者: lovegirlstuffcd    時間: 2015-11-11 14:22

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2010-12-23 19:16 發表   " A  o  l/ Y1 K, N0 l8 G
請問大家著了絲襪睡覺時,會吾會穿睡褲的呢?又會不會摸下自己的絲腿呢?
/ f0 G6 ~9 O6 h" O0 Z( D% \
3 d( {9 u; u9 i* o& _5 H. {0 L, f+ D0 v3 S
短裙+底底+絲襪
作者: pantyhosemancc    時間: 2015-11-11 15:48

穿什麼都好,最緊要有私人空間。
作者: sky1874    時間: 2015-12-3 05:51

I did sometimes in winter only.

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0