標題: 有冇人和我一樣鐘意高跟鞋 [打印本頁]

作者: ilovehighheel    時間: 2008-7-22 00:30     標題: 有冇人和我一樣鐘意高跟鞋

最鐘意就係絲襪加超高高跟鞋7 R- h" R1 X" ?* x: y4 p* h
著住果感覺好正
% o* T6 I! }8 u3 D唔知有冇人都有同感呢
作者: sghk_abcd    時間: 2008-7-23 09:33

女生穿高跟鞋的確很漂亮
作者: angel    時間: 2008-7-23 15:32

絲襪加高跟鞋~日日都要著住!!
作者: FV8551    時間: 2008-7-23 15:35

我好喜歡的
4 T  n: F) o6 r4 O% J, \. y成日都想擁有一對高跟鞋
作者: ilovehighheel    時間: 2008-7-23 20:55

不如你都買一對啦...
7 ]* k3 |0 Y) _+ D" k真係幾正
作者: 小傻瓜    時間: 2008-7-25 19:19

我都好鍾意高踭鞋, 我覺得著左高踭鞋性感好多, 尤其配合一對滑滑既絲襪/ J5 d; W+ V2 n5 s  c( d

0 q1 u- T9 B4 w8 ]8 `* n  X$ M
引用:
原帖由 FV8551 於 2008-7-23 15:35 發表
. G5 F/ V# {2 W- n7 _/ w我好喜歡的/ w) t+ g6 ~5 d( y) ^  \4 ^! ^: H3 B
成日都想擁有一對高跟鞋
+ C, F- T7 y. M* u& v/ z$ z. f- A
1 c. V) F- L% n5 J9 m% z) u7 r0 [+ a如果你鍾意又好想擁有一對就應該提起勇氣去買番對啦, 依家男仔買女裝街都唔會太過奇怪, 唔洗怕...
作者: sezmok    時間: 2008-7-27 16:40

去馬莎買,有大碼及唔怕
作者: 施家驊    時間: 2008-7-27 19:35

作者: ilovehighheel    時間: 2008-7-28 21:39

不如我地一齊上網買....
2 [% K  `$ q& {$ G6 v4 S, q8 U我都買左對...[感覺很正...
6 s; s- i% }2 t% w& m, @. } 想再買
作者: potato007    時間: 2008-8-4 17:52

I like it love it very much!!!!!!!!!!!!!
作者: pikachu668    時間: 2008-8-4 18:33

我都鍾意
  b; Z0 Y9 u+ `高跟鞋唔配絲襪會好怪咁
作者: ilovehighheel    時間: 2008-8-4 22:47

高跟鞋配絲襪, 最完美
作者: hahadebaba    時間: 2008-11-12 19:35

有啊 我都系好中意啊 add我 [email protected]
作者: jojoon9    時間: 2008-11-14 18:00

高跟鞋真係可以令腿部線條更好睇的
: i5 n1 \, R2 {) x. J3 q. I: n/ }而且我愛比較高少少的跟,1~2吋的跟有等於無咁
作者: 琪祺    時間: 2008-12-18 01:36

作者: BSoD    時間: 2009-1-5 16:51

Yahoo 拍賣 買 可屈機
作者: ao6399    時間: 2009-1-21 17:32

作者: THOMAS168168    時間: 2009-2-7 17:47

ME TOO
4 s4 o$ l$ \" |/ z1 _( }9 \
作者: ao6399    時間: 2009-2-9 18:42

作者: wind    時間: 2009-2-13 13:42

暫時收藏了2對,+ T# v# Q/ ]0 _* l5 Y
4" 和7"的.( u; s4 p% O, k% G. H( p# k( l
7"那對剩係著住腳趾都會痛....(已經大了一號..)
作者: 小飛熊    時間: 2009-3-14 09:00

我有同感高跟鞋加絲襪...................完美
作者: may007983    時間: 2009-3-17 19:32

我鐘意著3對或以上.....感覺好正
作者: bigpig    時間: 2009-3-31 23:08

I like it too. now have 4 pairs .. all is 3 inch.. buy in normal shoes shop.
作者: kevin428    時間: 2009-3-31 23:49

認同樓主滴看法
2 {# N' G0 m, r& c" Z5 U( F高跟就是要加絲襪才好看
作者: Mrng    時間: 2009-4-1 03:19

我也很喜歡 穿高跟鞋的 .  很美尼
作者: ph_lover    時間: 2009-7-9 04:46

作者: ph_lover    時間: 2009-7-9 04:46

作者: rayccw11811    時間: 2009-7-11 11:40

我都有兩對3吋高o既高鞋鞋,加埋絲襪一起著感覺真係好正,幻想自己已經係女仔呢
作者: dorian    時間: 2009-7-14 11:23

我最愛穿薄底 4 吋高跟鞋,不喜歡穿厚底鞋。我已收藏了三對,有涼鞋,也有船鞋。都是在國內訂購的。
作者: BSoD    時間: 2009-7-18 14:11

我有一對5寸的  u0 [3 E! N4 M3 o' m# S8 b
著一會兒就很累
作者: joey221    時間: 2009-7-28 22:06

妳好,我們的好姊妹都十分鐘意
作者: hkhello    時間: 2010-1-8 22:25

yes,,,中意啊
作者: ee5050    時間: 2010-4-14 23:01

i love highheels too, love to wear them with pantyhose!
作者: CDYoyo    時間: 2010-4-15 01:17

我很喜歡著絲襪加高跟鞋

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0