標題: 我想問 [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2010-11-3 14:48     標題: 我想問

請問有冇人知明愛美容服
* C( j$ t4 N; @! I  c3 b" L+ d  @- W邊度可買到4 n3 b! O. |0 M* p) E* {/ A4 X
我想買呀
作者: CECI    時間: 2010-11-3 17:07

我成日起中環見到d女著住套明愛美容服ga! 可唔可以又扮家長去明愛買ga?
作者: wadee    時間: 2010-11-3 18:23

這樣簡單就好
7 q$ A+ u2 Q9 C2 K) ]& p, c係唔係同佢講個女身形同我一無一樣
作者: willy    時間: 2010-11-3 20:49

我係本壇睇過話好似出面無得買(至於係那一個post, sorry 我真係唔記得左)  , 要學生證 + 個學生的size先買到 (即係大又唔得細又唔得).......
作者: kof_1998    時間: 2010-11-3 22:09

umm...要向果間學校入邊買...街好似無得買.../ T7 ^7 R& a! y; E0 y
4 H6 y$ C' k1 w$ [1 ]' |) v* t
所以...我想買左差不多八年, 都未買到...
作者: willy    時間: 2010-11-3 22:19

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-11-3 22:09 發表   9 x3 v3 V0 d- ^& ]* W1 Q
umm...要向果間學校入邊買...街好似無得買...& s  s7 g( S% k4 x
8 x& Q* v( Q/ s3 g0 d; k
所以...我想買左差不多八年, 都未買到...
3 i( N4 N1 [( ~
, I' i+ B, o$ _# C其實我第一眼見到已經想買, 但係知道呢一個差唔多係唔可能後, 所以不得不放棄.....
作者: wadee    時間: 2010-11-3 23:06

好多謝大家的回復- b. I, U+ ~) F+ {, k4 A0 G0 h% L1 ~
我都只好放棄
作者: CECI    時間: 2010-11-4 06:43

引用:
原帖由 wadee 於 2010-11-3 23:06 發表   
5 X: U" n: \# B% z% }' ~3 r7 J好多謝大家的回復
# U8 l: ?2 U( V我都只好放棄
0 |/ e/ v% P4 _! d" y# CWadee兄, 一個最直接方法係即刻去溝返個明愛美容0既學生咪得囉!
作者: Terry220022    時間: 2010-11-4 13:57

哩啲唔同普通校服應該好難買

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0