標題: 我第一次看真是嘔電LO ~ [打印本頁]

作者: khman01    時間: 2008-7-1 23:04     標題: 我第一次看真是嘔電LO ~

電腦技術的大變身 = = 分響一下6 y: r7 u* J0 V- k( T
但就是太嘔心
作者: gorgeous1223    時間: 2008-7-2 01:50

其實要整都唔難ga~
3 ~5 _5 j" r2 ~  [6 l* _幅相.. 如果換轉係自己幫自己key, 其實都唔錯ga
# f; \( ]3 a4 w/ Q9 E9 E) V+ p0 H只係不懷好意既改圖實在太多la...2 l# N* o, `% w/ u
5 w3 V4 O0 I! g$ A) Z* g& ~
不過睇人地改就都有少少唔慣 X]
7 Z1 b) n) f/ y: M# z7 e; x; d$ s$ p4 |) K, G$ I* X
作者: xup654m3    時間: 2008-7-2 08:26

真真假假~假假真真!!
/ d: C/ L- N  r6 c$ X這是網路.....
  a7 H, }% C! F1 d, i( M難怪~網路那麼危險
作者: applechoi    時間: 2008-7-2 12:53

改相呢d野已經唔係第一日出現la....
8 `" p: {' [: Z7 Q1 [呢d都算, 有d 改o黎做廣告都得(例: 傳聞話有d減肥公司因為無資本同時間去幫搵一個肥人減到佢瘦o做代言人, 於是搵個瘦model映, 之後執肥佢就用o黎做廣告)7 l3 U) {* A7 h+ G. x

* M# M$ U5 c! F* X4 Q[ 本帖最後由 applechoi 於 2008-7-2 12:57 編輯 ]
作者: khman01    時間: 2008-7-2 19:57

有人改相 可以trytry 自己變佐女仔會是乜野look haha ~~
/ h: h7 u) Y& i. d$ w4 B/ U但我都是覺得真穿好好多
作者: mmlee    時間: 2008-7-2 23:16

真實情況都有機會做到~~: I% n: g) x+ K; M
化妝功好就可以
作者: gorgeous1223    時間: 2008-7-2 23:34     標題: 回復 5# 的帖子

都係ga~
; `: E' v8 u  ~% N; k1 ]4 V當自己身型唔可能好似真女仔o既時候, 見到相入面既自己都可以開心一下ga
- U. h: w/ S" ~% l# d# b但當然, 要接受現實la
作者: khman01    時間: 2008-7-2 23:58

化妝 不是問題...身材是問題
作者: gorgeous1223    時間: 2008-7-4 01:00

之前問過D女仔, 佢o地都有講過話, 如果男仔著女裝, 樣唔太大問題, 反而身型太橫或太大份係問題所在la...
作者: hosa    時間: 2008-7-4 13:45

化妝品的力量真強大...
作者: gorgeous1223    時間: 2008-7-14 16:46

呢個唔係化妝吧...~~~
作者: fanny    時間: 2008-7-14 21:28

依家好多女仔身型都橫,反而我覺得係化妝
作者: dadawin    時間: 2008-7-16 10:58

如果冇睇過第一幅,可能感覺會好D
作者: kof_1998    時間: 2008-8-22 18:27

我都覺, 如果無第一張我估會好好多.....
作者: robinhood    時間: 2008-9-11 15:09

換了個人阿~
作者: 娃子    時間: 2008-9-27 16:47

電腦的威力 =.=
作者: system_error    時間: 2008-9-29 21:14

無真實地傷害到人......其實我覺得可以接受
! }2 r" q8 v! G) f當事人開心姐~我應為..
作者: ashleyashley    時間: 2008-10-21 16:49

個''女'''生也很美啊~~~
作者: totoioio2006    時間: 2008-10-31 21:25

好靚呀變到! 好厲害呀
作者: tina    時間: 2008-11-2 02:35

化妝的技巧很好呢.
作者: hkivycd    時間: 2008-11-24 12:02

一個《勁》字!5 H1 ]! X$ T- j7 `0 e
點整ga?教下人地喇!
作者: jose_mari    時間: 2009-9-14 21:04

我覺得改得好核突=.=

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0