標題: H&M [打印本頁]

作者: cdqueen    時間: 2010-9-16 17:11     標題: H&M

你地有冇去過H&M買襪?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-9-16 18:33

唔太敢.....但想
作者: phfans    時間: 2010-9-16 19:46

我也很想,可是太多女人購物
& K. g" w' R& l# E  P而且絲襪通常放到女裝內衣附近$ _/ W" p3 _5 f9 S, H9 A9 ]
沒膽去選
作者: heyyahey    時間: 2010-9-16 21:06

我都好想去H&M買女裝底底!
作者: iamonheel    時間: 2010-9-16 21:18

圓方H&M幾少人
作者: Terry220022    時間: 2010-9-16 23:15

荷里活廣場間分店今日開咗張喇, 小妹入去都好想走過女裝部睇, 不過實在太多女人lu..............
作者: mercury1    時間: 2010-9-16 23:29

H&M D衫裙同襪 都好普通2 Y) V9 }/ M+ }
有乜咁特別
作者: wolford    時間: 2010-9-16 23:42

我成日都去H&M 買絲襪, 佢d特別款通常好少貨, 好快賣完, 早幾年H&M初初開果陣, 真係個個星期去睇有無新貨返, 依家d來貨多左就好少少, 不過靚款還是很快賣完
作者: iamonheel    時間: 2010-9-16 23:49

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-9-16 23:29 發表   ! N7 y( W# k9 C
H&M D衫裙同襪 都好普通; d# E; A7 s/ Y
有乜咁特別
, i: }  ?0 G; T' G3 Y
/ k, o' K) E6 e' s% W6 {好大情度, 係佢啲display擺得非常差, 凸出唔到啲衫嘅優點, 啲貨又抄到亂晒無人執, 好影響個image.
作者: mercury1    時間: 2010-9-17 05:26

sorry! {. b$ |0 ~0 _! V% f) i
我不在香港
. b3 Z, T8 A( K+ J' }這裡的H&M 仲普通過 G2000 同 左單勞' W3 L7 L; H1 {+ u/ s
個個商場都有一間
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-9-17 23:12

中環同旺角其實最好, d 貨又齊, 人太多d sales 唔會理邊個人買咩嘢.
1 e, n6 i) Z- n7 U: ~$ V# W5 k( L6 t1 S( `( T
圓方人少少幾尷下, d 貨又唔齊
作者: JG5446    時間: 2010-9-17 23:18     標題: 回復 11# 十指套衣裳 的帖子

朗豪間H&M7 [$ c( a' ^. Z2 R
上次路經望左幾眼' y8 r6 g) c& X1 G2 K% Z# E
男女比例差唔多1:1
$ b; s) w. N8 P8 `0 [& _0 H門口又多自由客
作者: 十指套衣裳    時間: 2010-9-17 23:21

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-9-17 23:18 發表   
  K  Q: {6 J! L# P) }8 I/ ^朗豪間H&M
# |" O% c  c% x8 `1 w上次路經望左幾眼
2 w7 s, d, o8 j8 Y4 A, f男女比例差唔多1:1 ; T/ V3 H3 D6 K
門口又多自由客
' _9 A1 k3 M% u
( n) A  d7 X5 m8 f所以咪買乜都得囉
作者: peterchan01    時間: 2010-9-17 23:55

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-9-16 21:18 發表   
4 j/ y! o) `1 A: V6 W圓方H&M幾少人
7 R  s- b, [% ]3 A8 R; A; x( b/ N& o: [5 n& G) P
係啦我都同意呀,小人d好係自在d
作者: CECI    時間: 2010-9-18 01:06

我個人就覺得中環果間比較好, 即使d男Sales亦會對我0地買0羊都冇感覺! 因為有個女Sales同我講, D 男Sales個別有一兩個原來亦會在收舖後試衫, 合身的話就用員工價買衫! 咁我問佢d 男Sales係咪又係CD一族, 點知佢話唔知係唔係Wor! 唉! 果度有幾多個男Sales呀! 真係...  v0 F/ t1 l; p5 Y' m
點解我會知, 因為我係中環H&M0既忠實Fans囉! 所以點解會有時d Hit 0野會冇晒咪咁原因囉!
) h9 A  E, r3 V' W

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0