標題: Ambrace 調整型內衣及束衣 [打印本頁]

作者: kyoyuki    時間: 2010-9-14 13:45     標題: Ambrace 調整型內衣及束衣

最近去咗公司附近一間叫"eCOSWAY"既舖頭,裡面有d 調整型內衣及束衣(品牌係Ambrace),價錢大約hkd140(束衣), hkd110(束褲), hkd230(調整型bra)。: ]( O( r  B5 s& n* U
我買咗1 set,試過後效果都唔錯: 3 [0 ]5 _2 _3 e, J" c  y
束衣 可以幫助挺胸(防止駝背),可以承托胸部,穿著後唔會太辛苦同呼吸困難,如果有小小肚腩既話(=.=)會有唔錯既收身效果;! _' F! h& B2 Z+ m/ I1 Y
Bra 有唔錯既塑身效果,有集中及push up既功效(若用義乳就另計喇~~);
% a7 k$ f; z- G% ?+ Q1 m束褲 係好收身同貼身,緊身得嚟但係著得好舒服(可能係蕾絲既關係),
; R) y! p5 F  U8 Y/ J- o4 l: i$ }如果大家有興趣可以去佢地既分店睇下,佢地有分會員價同正常價。會員價係正價8折左右,但唔建議入會(雖然只需60元),因為店內無咩其他貨o岩用。
6 W8 B1 X+ {7 w3 i3 [) k分店都幾多,唔同地區都有,但就唔知係咪間間都有得買。+ U1 ~8 o) A0 O* W1 d
連結有圖片參考 - http://ecosway.shopping.babysky. ... 7903aba803edb89dded3 S2 q, {. @& M! Y0 C4 L

' D* ]. }9 o8 _**p.s. 呢間舖頭有d似傳銷,你唔入會就唔會有問題架喇~~~當平時去shopping咁就ok喇,d sales 唔會多問^^

作者: vivalive01    時間: 2010-9-14 13:54

好似唔錯
# i  o, s6 `" H; Y$ a, Q% O7 J! n8 l1 q* n1 o
可惜我已經有啦
作者: Terry220022    時間: 2010-9-14 21:25

香港有分店嗎?上網好似淨係睇到台灣有
作者: JG5446    時間: 2010-9-14 23:24

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-9-14 09:25 PM 發表   ( @6 x- L4 c' C& p
香港有分店嗎?上網好似淨係睇到台灣有
睇清楚都唔係禁難下話" s% }* t* _8 f6 `7 O
http://ecosway.shopping.babysky.hk/info.html?f=16223 T% r- v+ Z' f  J" L& ^

' L  T6 m; v/ S$ q, a7 t定係你一心只係係度呃post
作者: shinobu    時間: 2010-9-15 02:06

我本身係會員
- h* j/ X5 w+ |* d聽你咁講
  n$ r9 R+ l- M2 p2 ^/ Q5 n真係要試下買先
- o% G" N; }. g入會都冇問題
4 R1 A6 x# H5 x7 H佢只會寄CATALOG 畀你, 唔係叫你傳銷架, 當然你想做生意都得0 O: S! M# \6 h' T* ~  M
佢仲有好多其它非CD 野賣....質量都唔錯呢
作者: kyoyuki    時間: 2010-9-15 19:38     標題: 回復 5# shinobu 的帖子

我係去舖頭買既,入去之前見到有一群太太們係到掃貨,聽到佢地d對話帶有一d傳銷味道~.~
9 S/ T' c& p$ J  C5 c% K3 z0 p可能咁就誤會咗喇!! 多謝shinobu提點提點^^
' T% `. Z  Q0 I; O; M9 P我見舖頭入面都有化妝品賣,但我唔敢買,怕quality唔好,傷到皮膚...但確實佢地既產品係幾齊全,包羅萬有!!
作者: CECI    時間: 2010-9-18 01:50

我今日在SOGO卒之的起心肝買0左件收腰收胃腩束衣了!
. ^. {0 N! w0 L* y3 r' Y# r; u品牌 : 破無素足2 A# S/ I/ r3 [( s( t3 Y9 t' m# ]
價錢 : 盛惠HK$328.00
% g& ^5 o! {" U+ e& A
作者: kyoyuki    時間: 2010-9-18 11:33     標題: 回復 7# CECI 的帖子

呢款好著嗎?我怕呢一類束衣會"sir"落嚟~~~
作者: shinobu    時間: 2010-9-19 15:53

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-18 01:50 發表   
8 k5 ]" I% ?, }  A& G我今日在SOGO卒之的起心肝買0左件收腰收胃腩束衣了!
/ c8 H+ E3 X: b9 t/ F品牌 : 破無素足2 T9 J) N8 |5 K( H5 J: p
價錢 : 盛惠HK$328.00
% A6 b) \" k0 w- x# m, ^9 ]
1 D9 Z  J3 v5 R2 x* C
4 E. E$ ^  [9 f" N咦? 呢件係咪連身衣黎架?
% \; V  \1 e) k5 g/ L可唔可以拍一件整件出黎呢?
作者: shinobu    時間: 2010-9-19 15:55

引用:
原帖由 kyoyuki 於 2010-9-15 19:38 發表   7 d" h* v! l$ f. {3 a3 U
我係去舖頭買既,入去之前見到有一群太太們係到掃貨,聽到佢地d對話帶有一d傳銷味道~.~
: g1 Y9 R* \& Q0 g! v可能咁就誤會咗喇!! 多謝shinobu提點提點^^$ L3 b; v+ G. |; h: m: J7 E' l( Z( ]
我見舖頭入面都有化妝品賣,但我唔敢買,怕quality唔好,傷到皮膚...但確實 ...
2 g) n9 B9 Z% E% [! R8 K1 ^+ g4 S& k
佢地本身真係傳銷公司黎, 但你可以只係一般會員, |: u2 j8 `  m7 R# _2 q' o
用特價買野.... 我入會2年....除O左有信介紹你可以自已開分店外
# a. q! M; d' ?( |3 A5 D9 b冇任何人HARDSELL 過我, 因為每間店都係其中一D 會員自已開既.... 佢冇理由倒自已米既...
作者: kyoyuki    時間: 2010-9-20 11:50

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-9-19 15:55 發表   7 \  w% e1 u( T7 {& v# w
  m& e- G! P+ T; R3 y
佢地本身真係傳銷公司黎, 但你可以只係一般會員
( d$ t3 O1 `: H1 t用特價買野.... 我入會2年....除O左有信介紹你可以自已開分店外
4 A( @+ ^6 c( {: Z! y# u冇任何人HARDSELL 過我, 因為每間店都係其中一D 會員自已開既.... 佢冇理由倒自已米既...
& z  u8 c$ a& e- n
/ H( }; h+ e$ p2 r) r. i. L5 G4 d

/ d3 E2 m/ ]# q: w) w% b0 ~. ?! }: K明白哂喇!!多謝你既解釋!!
, _# k3 X" r; @; f( _& V不過我去開個間真係唔錯,個女sales幾好人,第一次去買我話係買嚟送俾女朋友,佢好細心咁幫我(有D感動),跟手我入埋會,佢就即時幫我discount咗!6 K1 Q1 D# t* A, v4 Z; f* A9 i1 n
第二次去買另一款bra,我就老實話佢知其實係我自己用,佢有一秒呆滯,但之後都好好笑容咁問我要邊款,仲叫我去佢地個倉入面試,超貼心既服務態度!
作者: ching    時間: 2010-10-21 23:17

我想問下間野係邊嫁 姐妹~
作者: retsop12    時間: 2010-10-29 00:32

男裝入去買嫁~~~~~?: r5 e' n# \8 D4 p& b
可唔可以試嫁?. s/ _, q; c( Y* E  t
2 u$ _9 ~  z1 O8 a6 s0 C" z3 e) H

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0