標題: 今晚風雨下的購物 [打印本頁]

作者: c4defusekit    時間: 2010-9-11 00:18     標題: 今晚風雨下的購物

第一次出貼,相我盡量搵辦法後補~~唔想屋企人知+ n' r8 I- w5 e9 \9 j  m2 H9 d
3 D$ }5 [8 N& O
買左3對Fitlady既襪' ~8 D3 y, ~/ ~
一對2足組肉色T字檔,涼鞋趾
; ^+ W! p: r* [一對黑色同肉色中空

+ V( Q5 ^  o2 I比錢個時冇咩人,拿拿聲走人
1 H( F, H. t0 r% K2 C; Q3 j
  Q/ O6 D/ E) q) G; _+ _
作者: CECI    時間: 2010-9-11 02:43

你是第一次買女性用品嗎! 其實買慣了後也沒什麼大不了啊! 心魔而已!
作者: 13dtcl    時間: 2010-9-11 03:11

係邊度買?
作者: Terry220022    時間: 2010-9-11 11:06

引用:
原帖由 CECI 於 2010-9-11 02:43 發表   , `$ ~$ T! C0 F! f& V' t
你是第一次買女性用品嗎! 其實買慣了後也沒什麼大不了啊! 心魔而已!
* a: T; e; y8 [! a5 u係囉, 買女仔嘢好平常架咋, 希望妳早日打破哩個心魔la, 加油~
作者: simeilo    時間: 2010-9-11 12:16

期待睇你D战利品的相!
作者: c4defusekit    時間: 2010-9-12 03:38

其實唔係第一次,不過今次真係壓力大架
/ S6 F% B5 }9 `9 F$ W9 u1.呢幾對我行左好多間"純水",得個間先至有     % |$ I% Y! f0 n2 x1 b
2.超容易撞到熟人,因為我係係自己住既區而又係最多人集中既地方買
作者: c4defusekit    時間: 2010-9-12 04:12

岩岩上左到~~~~用手機影都夠清
作者: !!S!!    時間: 2010-9-16 17:13

我都好怕唔咁出去buy=.="

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0