標題: 被人發現 [打印本頁]

作者: ss80    時間: 2007-12-7 14:08     標題: 被人發現

不知大家有否試過被人發現穿pantie, bra, pantyhose...etc.& e1 W9 F7 n9 y2 t0 ~
試過有時著低腰牛仔褲時坐低或"烏"低身時,露出pantie or pantyhose1 a8 M, _/ ^0 S0 U. K. s; M. k
褲頭或襪頭,有沒有被人發現便不知了,大家有否這類情況?
作者: cdtv    時間: 2007-12-7 14:11

很幸運,沒試過,不然一定很尷尬
作者: ss80    時間: 2007-12-7 15:21

話說有一次在 LA 上機,因平時習慣只穿絲襪,而那次正穿黑色
! K3 V+ s3 J( l+ l帶圖案的絲襪,在過security checking因每人需要除鞋過安全6 g3 T0 h* K5 n
檢查,所以唯有跟著除,但我發覺原來沒有甚麼人理會你或投以
$ N1 h2 `7 N3 f: n8 o2 U好奇的眼光, may be crossdressing in foreign countries, A' r& n' Z' V4 y- x* n/ C; E
is quite common
作者: cdtv    時間: 2007-12-7 17:55     標題: 回復 3# 的帖子

外國對這開放得多啦
7 r) f$ n+ E0 a/ v% B香港的話十個十個都會投以奇異o既眼光同埋話你變態
作者: Jay    時間: 2007-12-10 18:31

係啊!外國係好d嫁啦!- r0 H3 n9 f1 H- ^: K5 o4 A8 b, K
我都好怕比fd同屋企人見到! v% s. x2 R$ X* h( s
我d女裝啊!' \4 i* r3 h4 S7 _2 A+ k6 @6 e
會可能會比佢地話我變態都似啦!
作者: shkathy    時間: 2007-12-12 08:39

If find talk to them you like to wear it.; M$ N, O) U' B
If they know what CD is they will understand
作者: killer    時間: 2008-1-10 02:54

其實外國不嬲都好開明,只係香港人思想守舊,唔接受新事物,我係幾年前見大陸佬係ocean park 著晒絲襪啦,咪又係咁* |6 Q/ S0 U; R5 Y& Z

, o& b5 q5 J+ b; Y: n8 I1 D估唔到,連大陸人思想都仲開通過香港人,大陸人一早接受了
作者: jg400hk    時間: 2008-2-2 00:00     標題: 回復 5# 的帖子

我都怕俾人發現呀, 雖然我都買過絲襪俾我女朋友, 甚至好熟既女性朋友都有; 不過連女朋友都唔知我有絲襪, 裙同高跟鞋係屋企, 仲有d 係self-bondage既用品o忝呀....
作者: 小軒    時間: 2008-5-8 02:52

沒試過
作者: janicelau    時間: 2008-6-5 22:11

未試過呀~
- ~8 `  E: F/ P2 l因為無乜機會出去~~~
作者: yche1983    時間: 2008-6-6 04:26

我被發現過~結果當場被人切掉小雞基說要讓我當真正的女人
作者: ifwm    時間: 2008-6-6 11:08

沒有被發現過...所以不能提供你意見....嘻嘻
作者: 小女子vicky    時間: 2008-6-9 21:47

細細個0個時比媽媽發現... 講左一大輪...  結果話會戒../ o0 v8 z9 w* ^- n
而家 .. 我咪又係度出現...   你明嗎?
作者: nana3058    時間: 2008-7-21 14:24

沒試過 因為沒有出去過 都在家裡穿女裝
作者: 火舞麗子    時間: 2008-8-16 02:02

沙士時試過全女裝出街....胸圍,t-back,吊帶黑c,百摺短裙6 N" w1 [9 O' f# u
不過要帶黑超+口罩....之後就間中咁著出街
作者: kof_1998    時間: 2008-8-22 18:17

俾呀媽搵到兩次我D校服....不過兩次我都話唔係我既...但我估佢都唔多唔少估到...4 [! C( Z, n  q' g; K" T7 |( W7 K
- K; F7 {: o" M. [7 y- R" D
依家結左婚, 佢都無乜點講返呢件事
作者: micwing    時間: 2008-10-17 02:19

好似有人發現過
* R0 t% {$ x( Q, Z3 L. l( ?不過冇出聲7 T2 z. K( l' Z) c  a- F9 j8 W; Y
就咁算
作者: brian113226    時間: 2008-10-18 22:25

其實被發現也無所謂阿...# T+ t' z3 x/ @; u2 z8 B4 k
很多女生也常常有這樣的情形...- J8 z* \# j6 w, K; F. I
我覺得這樣也能給男生有另外一種想像空間..
作者: bbmanbody    時間: 2008-10-19 18:30

我就未試個變裝cd出街...5 b1 v) ]6 \: o$ r0 T8 Q9 v
不個收埋係屋企既絲襪,女裝內衣就未比人發現個...都第幸運
作者: sofung2005    時間: 2008-10-19 18:56

好幸運,除
作者: s4450306    時間: 2008-10-19 21:10

沒被發現過  都很小心
; o2 T$ W9 m: L9 B( B5 C) N: C! I哈哈
作者: BETTY    時間: 2008-10-22 03:13

有次出街俾警察查身份證,查完就問" 你d衣著..." ,我就答 " 係個人喜好"..... 之後俾返張證我就走人 !!
- a0 A1 m9 i1 Q
  e6 C( g) t: j: e1 e[ 本帖最後由 BETTY 於 2008-10-22 03:14 編輯 ]
作者: joey221    時間: 2009-7-29 20:42

妳好,我沒有試,怕朋友知道
作者: dorian    時間: 2009-7-30 01:04

在日本有男裝絲襪褲,是專為白領男仕而設…

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0