標題: 我又有戰利品啦~~~呵呵 [打印本頁]

作者: ahbee9603    時間: 2010-8-11 01:55     標題: 我又有戰利品啦~~~呵呵

' ?1 C$ a9 W0 l! G 勁開心,去左交收,買左好多野,沖涼廋,美白mask,密粉,踩腳襪褲,仲有想試好耐既拔毛產品,如下圖' [& q* k& ~: y

( [( y# u  n; R; j- _6 G放大比大家睇下: ^& W& P/ ]  l; X
都幾痛,不過成效一般,好在係d勁平幾蚊貨仔,玩下無損失
6 z1 l# v7 ^' j) F踩腳襪褲可以既會試比大家睇
作者: powah    時間: 2010-8-11 01:58

個夾毛既好似好好玩甘啵=]
作者: 心儀    時間: 2010-8-11 09:59

果支野太痛了用了兩用就唔用了' J8 j0 u; _- h0 r& k/ s# ^4 T
想買拔毛機添
作者: ibm.jp    時間: 2010-8-11 10:33

期待妳既戰利品 踩腳襪褲
作者: leokhy    時間: 2010-8-11 12:39

拔毛~痛痛~咪搞~
作者: cc.zizi    時間: 2010-8-11 12:42

我都好怕拔毛,好彩暫時唔算長
作者: ckn1031    時間: 2010-8-11 13:17

我都有支"脫毛棒"呀~有時用黎拔鬚同面毛都OK,但而家有左新寵脫毛機,所以放棄左呢支捧LU~
作者: tonykihg    時間: 2010-8-11 13:23

個脫毛器好花時間清潔lo
作者: siutung    時間: 2010-8-11 14:50

脫毛器可唔可以用來拔鬚GAAA~?
作者: Terry220022    時間: 2010-8-11 15:10

用拔毛機好似方便啲喎
作者: ameifule    時間: 2010-8-11 17:02

光看到拔出的毛還在那上面,我就覺得好痛哇,
+ U: U3 P& x9 ]" X/ x剛剛去大潤發買了一堆日用品,想順便買黑c,竟然沒貨,暈
! m8 p7 j% B$ t: l" X不過買了件長版格子衫
作者: peterchan01    時間: 2010-8-11 22:42

我想請問密粉係用來做咩呢?
" _4 R: `  E/ h, H" R1 k2 X一枝枝紅色係唔係沖涼廋?
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-12 02:59

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-11 22:42 發表     L8 A! L& h5 @$ _
我想請問密粉係用來做咩呢?
0 V; z4 X  [3 e( b2 l一枝枝紅色係唔係沖涼廋?
$ _. g+ F; G4 S
係呀,而家用緊,密粉係上粉用既
作者: peterchan01    時間: 2010-8-12 07:01

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-8-12 02:59 發表   
+ c2 Y4 l$ y* a8 Z- q
+ u1 f. G7 ?2 O係呀,而家用緊,密粉係上粉用既
4 y# q# P7 F( x0 h% O5 _: i3 \$ Z& R/ b& @7 }# w
哈哈唔該你,我真係唔識噢
作者: 校服收藏者    時間: 2010-8-12 14:28

我呢幾日都有戰利品
) h* w' |9 Y, e4 d9 C9 Y5 t$ k遲少少post俾大家睇
作者: ahbee9603    時間: 2010-8-12 23:53

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-8-12 07:01 發表   
* O  U! h/ o& Y$ s
  h6 C, P; Z9 [& ^
6 W( U7 D# ~: m+ f' x; z' e5 x哈哈唔該你,我真係唔識噢
! t' ~- K9 d+ P- w- y8 `/ U" f1 |; b
* v7 S( T# F) s. T5 y* H我都係唔識嫁,買來試下,
) {" c6 k- p( B/ W; C
" Q; ]/ X2 u; u6 H/ l3 J; Z# G8 L校服收藏家似乎有野post,期待中

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0