標題: CD時, 你們會不會一起去洗手間/ 一起矯手? [打印本頁]

作者: kikeei    時間: 2008-5-23 12:38     標題: CD時, 你們會不會一起去洗手間/ 一起矯手?

CD時, 你們會不會一起去洗手間/ 一起矯手?6 x, y- ~' y% B/ T9 y& D; S9 k

8 O, F& `5 y4 a; ]# R還是做個自行俠 ?
作者: kikeei    時間: 2008-5-30 20:56

only self ?
作者: 346    時間: 2008-6-2 07:58

i go out myself only
9 f- U* w1 H4 h! H1 m8 zso only one
作者: kikeei    時間: 2008-6-6 20:20

you'r single...!
作者: guy    時間: 2008-7-26 12:53

我只係一個人cd咋~未試過同其他人一齊
作者: lok9696    時間: 2009-9-10 20:18

未試過同CD既人一齊
作者: joey221    時間: 2009-9-14 22:12

小妹也是一個人CD,未試和其她CD一起.
作者: joe_box    時間: 2009-9-14 23:10

你們會不會一齊CD??
作者: dennis0618    時間: 2009-9-27 02:12

我唔會CD出街街LO~~
作者: sinson    時間: 2009-9-27 02:15

如果同女仔一齊出既我會-.-但我都未敢CD出街-.-
作者: 不要問    時間: 2009-9-27 02:17

如果有變裝,我當然是會跟著進去壓!
' j8 F- y1 Y# D5 n. X% x如果沒有...這還用說!
作者: kittykiki    時間: 2010-3-9 01:36

無論有無cd, 我同女仔出街就一定"q"手.
作者: anywind    時間: 2010-3-13 11:59

我都未會cd出街  q$ @1 @4 ^" y2 g) U& a. F
而且都好難係平常生活中識到cd既有
9 j) b/ ~) N# h/ W即使有都未必知
作者: Saya    時間: 2010-3-14 02:51

唔會, 殘廁 唔好入兩個人好掛
4 C- ~8 Y' H$ }" u+ p# H3 s1 m! w# G; r5 F
但如果你講CD 後一齊入女廁, 制唔過,一個死 ,就一齊死 $ T  q8 ~: y: Y+ B: d" H
矯手就睇人/ 心情, 我就唔多like la

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0