標題: 穿上絲襪的時候 [打印本頁]

作者: yche1983    時間: 2008-5-21 01:02     標題: 穿上絲襪的時候

有沒有人穿上絲襪的時候幻想自己變成女生然後有想要切掉自己的小雞雞的衝動
作者: chunliyw    時間: 2008-5-21 01:10

no la....so crazy....
作者: lewislmh    時間: 2008-5-21 01:41

我有ga~ 但..........想到變性手術就..............
作者: mimi    時間: 2008-5-21 05:29

no la, if i wear C i will shoot ka,than not cut your JJ ah.
作者: 心絲絲    時間: 2008-5-21 09:48

未有想到切咁盡 但穿上就好想被搞囉
作者: ringo2ph    時間: 2008-5-21 09:50

冇, 著還著, 咁既事, 冇想過, 而且從沒有
作者: mutful    時間: 2008-5-21 18:38

when i'm wear the pantyhose.i just want to sex with the girl.6 J3 B0 Z, ~& U, u8 a
i don't want to cut my little brother.
作者: sghk_abcd    時間: 2008-5-21 22:27

絲襪只會想到美麗女孩...不會傷害自己
作者: mmlee    時間: 2008-5-22 00:03

無......著絲襪只為左興趣, 唔會作出呢d"奇想"
作者: ~RaVe~    時間: 2008-5-22 00:51

我會諗如果自己係個靚女咁就好啦
' Q; U0 ^( \$ k% @  a+ R' k' W可以光明正大咁著絲襪短裙出街
作者: Yoshihk    時間: 2008-5-22 08:40

只是喜歡穿,沒有其他想法
作者: xup654m3    時間: 2008-5-22 09:10

就是有想當女生的FEEL
1 f; {  O# E" ^7 W+ d0 @常常看片中的女人~% j; j6 }( `7 v9 X$ f
他們常常來的比男人舒服!!
作者: yingkit2008    時間: 2008-5-22 10:06     標題: 回復 1# 的帖子

無喎!
作者: gorgeous1223    時間: 2008-5-22 16:28

有就有, 不過一定唔會實行la: B& e/ U8 u$ G
無得返轉頭ga
作者: Misscarolchan    時間: 2008-5-22 17:49

有, 一穿女仔嘢,就想磨豆腐。
作者: quantum    時間: 2008-5-23 00:43

會唔會誇左少少呀?
作者: yche1983    時間: 2008-5-23 02:46

我好想變成女生光明正大的穿著絲襪喔~有沒有人願意替我變性,把我的小雞肌割掉
作者: joeyauction    時間: 2008-5-25 16:04

作者: janicelau    時間: 2008-5-28 03:00

我著左絲襪只會幻想自己好靚好靚.....
# y5 m2 R$ X4 A5 x) R0 S切就.......無諗過~
作者: Ronald    時間: 2008-6-15 22:04

未有咁諗過
作者: 大話王    時間: 2008-6-17 01:07

no ar so terrible ar
作者: previa    時間: 2008-6-20 11:21

no la, 但有諗自己係女仔就好
作者: Jay    時間: 2008-6-20 19:08

我冇諗過會切囉!我enjoy著絲襪估種feel啊!% x8 G- S. E8 ]2 ]5 D" e% Q7 C" W
同打jj姐!3 ]% ?7 g* r) Z+ R2 o
何況我又係鍾意係女仔囉!所以我唔會囉!
作者: ZeroHo    時間: 2008-6-24 18:21

" D2 k6 ^. ^, R1 Q0 k  x2 Y
不過一時時
/ I, s1 V. ~+ N) g! ?8 p始終原本係比男人著嘅
; @& h5 p9 |7 }+ R  s) [! Q" U+ l; d無咩所謂
作者: chylin46    時間: 2008-6-24 23:30

if you cut it , are you still a CD?
作者: yche1983    時間: 2008-6-25 17:27

因為我更想做一個真正的女人,有人願意幫助我切掉他嗎
作者: kaw    時間: 2008-6-25 23:37

無架!   最多想著晒成套衫裙, c& N+ S* q/ a: s6 o# ]
一來番唔到轉頭! [+ ^$ t' J5 V  t2 Y- Y; B1 ]
二來都係鐘意女仔多d
, S: C) c; r2 |4 d久不久貪玩玩下
作者: kaw    時間: 2008-6-25 23:40

引用:
原帖由 yche1983 於 25/6/2008 17:27 發表
8 q7 f, S% H8 g* |2 m, I7 x因為我更想做一個真正的女人,有人願意幫助我切掉他嗎
. e( m& R& e0 t$ Q0 a! G
: c6 F* {; o6 I4 S8 S, ^

/ H' {( B; g7 R& Z6 t+ p, H老實講~ 你點都做唔到真正既女人,最多只可以做到表面似# E) M8 c4 N  X+ {6 B% {
勸你還是想清楚.....玩下咪幾好,唔好太認真
作者: guy    時間: 2008-7-26 12:52

穿上絲襪的時候~ 我會著埋裙~化妝~當自己女仔一樣
作者: ostus    時間: 2008-10-8 22:47

i will think about to have sex with men
作者: philips2001    時間: 2008-10-13 12:51

穿上絲襪變在女仔
, Y8 `5 l0 _% Z由cd開始進化中( w6 |/ x6 f9 C
有時想做真女人
作者: eunice    時間: 2008-10-21 08:48

有 ar 好想快D變做女仔
作者: 520myh520    時間: 2009-4-18 12:29

我穿连裤丝袜的是侯.大部分时间我的jj都会硬起来.
作者: chanying19    時間: 2009-4-18 23:17

穿女裝當女生就有,但要實行真的沒可能
作者: tc714hk    時間: 2009-4-18 23:48

你可能有問題, 如果你想切掉自己的小雞雞, 我很樂意幫忙
作者: rulin    時間: 2009-4-25 11:45

呵~ 一點也不會& [6 x# l  r) g' J
反而會很硬
; `6 t+ d) I; A) F很想幹人
作者: butterflies    時間: 2009-5-5 02:44

無諗過要切喎,著完後又過反平常的日子
作者: gourment    時間: 2009-5-5 04:46

哈....4 x/ n! j+ D$ H+ {* `  K. i
咁就無wo!!!!
作者: bakaruri    時間: 2009-5-13 12:05

no la.. i like having my penis with me
作者: brian113226    時間: 2009-5-13 17:03

雖然我不是CD...5 _0 j* J. U9 T) ?5 `; X, X
但我蠻喜歡看人穿褲襪的...
( u! Z- r4 Z8 @! h有個冒昧問題想問你們...0 J) Y/ ]6 K5 F
當你們穿上褲襪拍照..., K4 F! K0 N6 F; G: F1 C. ]' a
"那話兒" 藏哪裡呀...
! O# T" F  G' ~感覺沒有凸起來阿...
作者: 1989    時間: 2009-5-15 21:44

沒有~~~~~~~~~~~~~~~~
作者: pantyhosemancc    時間: 2009-12-1 21:45

吾會喎,最緊要舒服
作者: longan01    時間: 2009-12-2 17:39

著左最想唔使除.....著短褲出街
作者: alice1239    時間: 2009-12-2 18:26

很想成為女生...很有衝動成為女生
作者: kevin428    時間: 2009-12-2 18:59

有小JJ有可以穿絲襪啊
5 ~+ v# K6 R. N- u# Q. z& O, H希望以後的社會可以普及
, P8 D; p2 U1 X6 t  j讓喜愛絲絲的各類人們大方的穿著出去
作者: 『舞』    時間: 2009-12-5 22:56

你咁諗又好似激左d
作者: thecoolsea    時間: 2009-12-16 20:51

切....6 Z+ V6 |2 P; D' F- \
有時會有...重想係一下切左tim...最重要係唔痛呀
! F4 a. T# F, Y1 j# k有時就會諗點解我會係男仔...女仔咪幾好..% d. R# S' y  Q) _
有時就想做變性手術...
作者: fred00168    時間: 2009-12-21 08:58

應該不會吧3 }% D/ v2 T3 u% H8 b
這樣還不如直接變性
作者: caoxin212000    時間: 2009-12-22 19:05

穿上就好想被搞囉
作者: tim.ch    時間: 2009-12-22 22:48

試下這個... 試完你就唔會想切
# R/ w8 U8 F- A0 o$ c  E' z
作者: kia222    時間: 2009-12-23 00:11

穿上小褲與衛生棉之後,再著女裝,我都好想變成亂馬 ><
, k+ `5 g% t5 b; i& R# o' d/ t
+ u, ]) `& Y+ A7 g  c& S3 Y, D$ y可以變男變女多方便~
& P) V/ O4 ]: g3 h9 M$ y4 v1 _4 C5 G5 D& N; ~. F7 q7 p
切DD太痛了...
作者: cloverNancy    時間: 2009-12-23 00:36

單單穿上絲襪是不會拉.... b  x& u* V* ?1 m+ v
但是穿小褲褲 布拉夾的時候就會巴不得自己是女孩子了...
  R. f3 W. C8 R6 z/ s9 y女生的衣服穿起來舒服又好看...
$ u" ~+ d1 F( D" ]可是男生的毛手毛腳處理起來好麻煩的說
作者: Sandy    時間: 2010-1-15 11:44

作者: shannon    時間: 2010-1-15 12:57

only to enjoy.....will not cut jj-.-
作者: 小米    時間: 2010-1-16 00:17

不會這樣想過
/ ?( T- F7 E$ ]5 q4 a) T會不會太激動呀
作者: 老爺    時間: 2010-1-16 00:42

不用那麼極端吧!
作者: reckhui    時間: 2010-1-20 23:49

冇bor
7 C5 n/ M5 ]! Z" n哈哈~
作者: vivalive01    時間: 2010-1-21 05:07

切jj就冇啦
, }( ?+ f+ C, E9 R0 c$ V9 k4 G- r4 O* J- c: k
想整到個樣好似女仔就有
作者: sylvia    時間: 2010-2-19 03:36

有。很久之前就有這樣的想法了3 k8 {, G& ~& w, ~" D
想穿成女生一樣出街,完全變成女生
作者: 姬亂馬    時間: 2010-2-19 23:02

很掙扎的問題,真希望是共同體
作者: mercury1    時間: 2010-3-31 02:25

不要傷害自己 CD not  變性
作者: leeon    時間: 2010-3-31 05:58

唔係會咁衝動瓜~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0