標題: 自拍帖子遺失…… [打印本頁]

作者: uniformx    時間: 2010-7-21 12:54     標題: 自拍帖子遺失……

我想發自拍帖子但未有足夠權限7 F0 Q! X% J/ d
計劃按指示發帖→使用道具→轉移至保護區
4 |7 o9 o. [+ {但轉移後未能找回該帖子
作者: daisy7150ab    時間: 2010-7-21 13:16     標題: 很中懇的問題

想與大家分享但限制一堆,真是不方便啊
作者: 心儀    時間: 2010-7-21 13:58

引用:
原帖由 daisy7150ab 於 2010-7-21 13:16 發表   
3 T/ x* u8 p" \& s3 E$ @$ E8 ^想與大家分享但限制一堆,真是不方便啊
; ~* @. h5 L  I# H  O- w1 y
你貼在非保護區應該沒問題吧
作者: 心儀    時間: 2010-7-21 13:58

引用:
原帖由 uniformx 於 2010-7-21 12:54 發表     }: i& P: x+ N$ @- g
我想發自拍帖子但未有足夠權限$ N5 n! r  {2 b0 }9 O3 m
計劃按指示發帖→使用道具→轉移至保護區
) U7 G2 l7 t5 L7 S) Y! g) E2 h* q+ g, @但轉移後未能找回該帖子
" A7 I  N- Z% C要問CDTV大大了
作者: Terry220022    時間: 2010-7-21 14:12

試下post喺非保護區啦
作者: cdtv    時間: 2010-7-21 23:08

你係咪講你尋日o個兩個 post 呀4 `0 B+ H+ x5 N; c8 w% w* X, S# s
冇意義的內容, 仲要寫住測試, 我 delete 左啦, 有 pm 通知你架
作者: uniformx    時間: 2010-7-22 15:14

教學示意之問題:若在公開區發帖貼圖後才轉移至保護區,則有短暫「空窗期」3 z, E! l- R" H4 p6 {
而我……想轉移測試成功,証實沒有問題後才編輯原帖加入/更改為正式圖片& ]* c' R% ?- B# v' i
未搞掂,當然要掛出「測試」牌頭,免得誤會,但可惜是次測試……未能成功& L* I9 e1 f9 U$ c$ s
測試區沒有保護設定,未能測試有關保護功能* @' d6 i7 t0 }: ^& ~4 B

: z! I/ t+ W8 O3 g0 C[ 本帖最後由 uniformx 於 2010-7-22 15:16 編輯 ]
作者: 心儀    時間: 2010-7-22 15:30

其實保護區防君子防唔到小人
/ g  L/ W: x6 b: [有LINK一樣可以外流
, S* N" F8 Q) @如果真係驚就唔好貼好D

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0