標題: Yeah~終於都買左超短熱褲 [打印本頁]

作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:05     標題: Yeah~終於都買左超短熱褲

係baleno買左條加大碼既短褲' Q; p) ?0 v' J+ j7 H$ y
好在勉強都仲著到
: m- B+ o! Z0 K: P原來個感覺好正架, 包到實; a% _7 k% W7 P3 e. X: J% R% W
不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身
5 c& p& V7 W# E+ s* H所以入面唔可以著底底
; k1 L" }+ w* H% d7 |: }; a5 G& k唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?
, c# D6 x1 c6 A2 G, ~' h, v5 `9 o7 M7 K5 A9 G
不過同女仔比, 我始終都係有腳毛(雖然唔密), s7 h" ]2 C8 i4 O, V
見到d女仔著得咁靚都有d唔開心% j! L) Q" `( ~- l7 L; Y  u
6 F  k0 N# D. l2 b
最後去左個秘密既地方著起嚟+ R! O- H& N# I9 A
一個以前成日去cd既地方! t* ?8 ?% N- x0 k
由於今日係星期六所以無咩人去
& N. T4 U3 x. ^所以今日真係好滿足
作者: trista    時間: 2010-7-18 01:08

真係戥你開心~- l# w- B$ _. f. F9 ]* U4 h$ b/ T
希望有機會著出黎影相跟大家分享一下啊!

作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 01:13

唔得呀, 我對腳比較粗( _3 Q2 x# _* w
同埋同女仔比, 我d腳毛比較長
* |- S3 `9 h5 \$ X(可能因為我讀中學果時貪得意剃過d腳毛, 結果生出嚟果d比以前長左明顯左 )
作者: s020170    時間: 2010-7-18 01:59

公喜哂, 想做自己想做的事!!!
作者: wolford    時間: 2010-7-18 05:18

睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
作者: tony604061    時間: 2010-7-18 08:25

恭喜大大呢 我也想去買呢 只是沒機會呢
作者: badboy0605    時間: 2010-7-18 08:56

一般可以著到既~可能真系SIZE太細咯~
8 w1 X5 O. A8 W8 A) ?4 N+ B$ I: Z腳毛可以剃下噶嘛~會好睇好多噶~
作者: peterchan01    時間: 2010-7-18 09:09

幾好喎,但係你有冇即場試試?
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-7-18 11:00

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 01:05 發表   
! p/ ]7 n! R3 C  r, v9 D係baleno買左條加大碼既短褲
/ M7 Y2 N% m- t) Q好在勉強都仲著到( j' g" K5 E2 N0 r
原來個感覺好正架, 包到實
/ h7 G1 ?- ~, }* e6 S" e; `不過唔知係咪我肥定係唔知係咪男裝底底既質料比較厚身/ m. j& ?4 I7 Q' D' `+ |
所以入面唔可以著底底
- T+ l. g6 P% i4 ?唔知女仔入面係咪會著t-back架呢?  z6 a+ a, U9 B0 ^
; X% L6 T4 C3 P, S$ I4 o+ f5 F
不過同女仔比, 我始終 ...
# z$ Z% {9 g1 }. O4 w" q3 I
7 K! L1 S9 ^* g$ v  |女仔點都有著底底架/ x, B: u# ^2 m
我2個姐姐著既話都會著底底
作者: Daisy    時間: 2010-7-18 12:58

baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
作者: Hester@2005    時間: 2010-7-18 14:19

有冇圖睇下嫁-,-
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:01

引用:
原帖由 wolford 於 2010-7-18 05:18 發表   # B3 g; ?4 e9 \% P! z
睇黎你條熱褲真係好窄, 連底褲都著唔到
4 v& ^& Z; H: I: N) |7 E) H1 C
) c6 {2 f. O! P2 y# {* n
睇嚟係我既問題啵
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:02

引用:
原帖由 peterchan01 於 2010-7-18 09:09 發表   
, q. ~8 d6 _$ S; M7 v& T幾好喎,但係你有冇即場試試?
8 P* |% P1 K. o- P, Y9 S& Q

: F7 {- s8 |( g點有可能啵, 話係想買俾人D sales妹妹先會幫你揀
3 Q9 l! V! T# y如果話自著就肯定俾人說三道四
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:03

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-7-18 12:58 發表   - f) x, t& C% H$ Q2 |! ^
baleno 嗰啲短褲糖果色好靚啊! 你買咗邊隻色啊?
" E, z( Y0 p  z6 }/ ^
- m* E# p! z1 L( K  ^
深藍色果款呀, 係我話買俾女友佢先幫我揀
# g! l! V6 y- E2 H% }& B+ w個妹妹話藍色易襯衫, 我自己都覺
作者: iamafraid    時間: 2010-7-18 21:05

引用:
原帖由 rtgirjgew8975 於 2010-7-18 11:00 發表   ; p1 Z4 w/ t1 l
# o; X- I' E- I

" A* z0 T& d5 t) K& y0 q女仔點都有著底底架
0 v; Z& x6 \! C0 l" k我2個姐姐著既話都會著底底
+ i, T( I- C* k
7 `( S/ f* E% x& j0 J
我諗著女仔D底底都OK既
/ T& ?4 C+ x9 r( r  c男仔D底底就肯定著得辛苦
作者: Terry220022    時間: 2010-7-18 21:22

小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
作者: 愛.o    時間: 2010-7-19 01:19

其實有冇好地方介紹?+ s7 |: `7 q" c$ N. }" V" [( y
想買
作者: CECI    時間: 2010-7-19 02:46

會著t-back,不過同著唔著超短冇關係吧?
作者: iamafraid    時間: 2010-7-19 20:10

引用:
原帖由 Terry220022 於 2010-7-18 21:22 發表   * O9 g) l( Z( ]5 K, x* [8 P
小妹都買咗條超短牛仔裙呢~
0 @0 B8 S+ D/ \* S+ a: y2 e
8 X1 H( r0 O) k/ U4 F
你係邊度買架?. G5 Z1 V: w+ }5 H0 q
唔知有無我呢個SIZE呢?
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-7-19 20:42

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-18 21:05 發表   $ G* ^% ^3 `) Q, p3 X2 _# R
: A7 G% E/ |! \1 y6 r' \
$ Z) [* `; x" ?0 f
我諗著女仔D底底都OK既
1 O1 a9 `& y, G- i# ^7 ?男仔D底底就肯定著得辛苦
! _' r4 v$ g, |! _& b
# i* t8 q/ Z* n0 m睇質地...

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0