標題: 呢個壇既重要性.. [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-13 22:52     標題: 呢個壇既重要性..

停左近一日...唔知大家個心點呢... ], Y* u& H; U( `' H: @
我就....好悶好無聊
作者: Rainie    時間: 2010-7-13 23:03

冇得上的時侯...1 E5 Q% `/ a+ \
硬係覺得有d野未做咁~_~
作者: Terry220022    時間: 2010-7-13 23:08

簡直係度日如年呀, 超難頂囉
作者: plane169    時間: 2010-7-13 23:09

一日上唔到攪到個人唔知點心掛掛的
作者: wadee    時間: 2010-7-13 23:15

好想死
2 @; O# I; b# W- ]: Q3 j我以為以後都冇得上
作者: donald    時間: 2010-7-13 23:15

我都係呀...幾驚佢Close左呀...
作者: ameifule    時間: 2010-7-13 23:34

沒得上就是覺得怪怪的,好像少了什麼?
. [9 @/ M- w$ M1 G1 l還好虛驚一場,
8 u7 S7 G5 {, L各位姊妹,繼續~繼續~
作者: dcch1    時間: 2010-7-13 23:47

哈哈, 「失去了才懂得珍惜」, 同我呢三晚冇得上網一樣啦, 淨係得「期盼」兩個字...
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-13 23:50

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-7-13 22:52 發表   , f4 \2 S, w1 _6 f2 Y1 e  s
停左近一日...唔知大家個心點呢..! F( I) s  o  o0 m3 w& ]
我就....好悶好無聊
! O- T, ?! H. @
令我失眠............半晚啦/ N6 L% k0 K, g# R- M8 {
1 j& E$ i% B( J0 M
哈,我...我以為做錯咩俾人block左.....哈哈
. D& X, y: M4 {" h/ T/ B+ m! _3 e# M. c5 {( \, ^7 h# a  T' G
作者: kof_1998    時間: 2010-7-14 00:09

沒得上沒甚麼, 最大問題是....擔心了半天...怕論壇執左...
作者: dcch1    時間: 2010-7-14 00:19

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-14 00:09 發表   
& Q+ [5 p2 B) f, z& ]3 ~7 ~沒得上沒甚麼, 最大問題是....擔心了半天...怕論壇執左...
+ y$ V" W$ {6 u% T5 L; w/ k5 l/ }9 q6 q0 h2 ~8 q0 d& i
如果呢個論壇真係不幸暫時閉閉一段時間, 唔會會點呢?!3 I6 Y  S- R6 u

% E0 f! r. k8 x我諗我會...覺得自己響呢度花o既時間淨係換到一堆回憶, 但係只係「南柯一夢」囉,
) x; X+ P9 S9 Q* l( t  h4 N9 N以前我去某個唔記得咩論壇都係, 突然間有一日閂o左, 跟住日日上去都上唔到, 勁失落囉~~0 y* G  S+ T/ m, B- X
4 n: P' _+ @2 {8 i3 P. w& Z
希望有生之年呢個壇都唔會有呢個帶埋我有遺憾o既呢一日出現啦~~
作者: xxxg010    時間: 2010-7-14 00:25

仲攪到我以為俾人BAN我IP添,好彩真係維護
+ E1 w: w$ w) {* u+ O9 ^+ P
! N& V. ?: t! q( _# q# X1 q[ 本帖最後由 xxxg010 於 2010-7-14 00:26 編輯 ]
作者: dcch1    時間: 2010-7-14 00:27

引用:
原帖由 xxxg010 於 2010-7-14 00:25 發表   7 m: B: m9 \% l. v" s) u  k
仲攪到我以為俾人BAN我IP添
4 r9 M3 o4 W" U8 O, N
! h. i$ t2 I1 ^$ N: o哈哈, 我今日上o黎見到佢話要等10分鐘, 但係要再login過, login完都係要等, 我都以為自己俾人ban o左呀, 不過諗諗o下, 冇理由o架, 我幾日冇留言點解會ban我呢?!
作者: trista    時間: 2010-7-14 00:37

剛由另一個CD論壇轉過來, 多多指教~
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-14 00:38

原來大家做同諗係一樣~~~
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-14 00:42

引用:
原帖由 trista 於 2010-7-14 00:37 發表   
1 S6 G& s# X: i/ m; u剛由另一個CD論壇轉過來, 多多指教~
4 D) E$ k7 U; p. e" @& p5 O5 E2 b
どうぞ よろしく,原來同一日登記,相中人妳??
作者: jg400hk    時間: 2010-7-14 00:43

呀~ 尋晚咁o岩放工去o左同d frd 食飯夜返,都唔知發生o左件咁既事o忝。
作者: dcch1    時間: 2010-7-14 00:44

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-14 00:38 發表   
7 m, r/ R& S$ T2 J2 J 原來大家做同諗係一樣~~~
# g( P. m* o3 r& e9 o* V+ `
* c0 }/ c/ |) v" U. G
唔明!!! 可唔可以詳述呀?!
作者: nahc    時間: 2010-7-14 01:26

我最近都多咗泥呢個 forum...
% c. }2 T% q: t" X琴晚仲以為發生咩事tim...0 t5 G& K& V+ A' A* b
少咗點娛樂咁lor
作者: grilboy    時間: 2010-7-14 01:48

大家好似講到唔上網一日會世界末日咁= =
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-14 02:39

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-7-14 00:44 發表   
' c1 N; w' o7 G' J4 v) s0 G# X% S  K$ H) G% \/ K6 q2 a! P* f
0 F* c! T7 b+ S: o1 S: {; R' X' j- ]
唔明!!! 可唔可以詳述呀?!
/ P. G3 L) x# W% b  f5 i唔覺d姊妹都係mon面前"等"啦~"昐"啦,仲有"f5"啦~~ ' z* d5 ?. B* s$ m/ G
果晚我都係成晚做呢個重複動作,仲有唔想無左個壇既心呢~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0