標題: 好想買超短熱褲 [打印本頁]

作者: iamafraid    時間: 2010-7-8 23:20     標題: 好想買超短熱褲

但係唔知邊度有比較大的size買0 @) ~& |: H- b  h
因為我都幾肥 (著西褲都成32吋 )
作者: Joe    時間: 2010-7-8 23:39

我諗要上網搵搵了..
0 m( L8 e- E% _& x# X  \7 G32"幾難搵呢.
  e& ^4 G' g% e4 T! }我有間買開既網上店部分款既腰圍去到80cm.
8 K% f0 v; O+ y4 W/ u: }  G
$ A% _9 m$ t# Z9 n# j! z* U7 R/ [# ][ 本帖最後由 Joe 於 2010-7-8 23:41 編輯 ]
作者: iamafraid    時間: 2010-7-9 00:48

出面賣開既大碼(例如baleno)其實即係幾多吋?2 z, |4 X8 g. ^3 R
之前我買free size只係得29吋腰咋
作者: wolford    時間: 2010-7-9 01:31

去cotton on 買啦, 最大14碼, 成34,35吋腰圍, 你32腰著12碼已ok
作者: iamonheel    時間: 2010-7-9 13:57

咁似 我個user名嘅 / y  m0 w  A6 R6 L" Y. |" a1 L
- F% M% s1 c, a; b; `+ O
我都買過超短熱褲, 女裝大碼啱啱好, 我都係31,32腰喎., 你男定女呀, 男真係唔算肥, * h6 Z9 Y' C" C3 @3 X

# f8 g# g7 z3 x% ?; G* c) ^因女人patpat 盆骨 一般比較大,  我自己經驗, 女裝褲patpat位係啱男人著嘅, 你patpat多肉嘅, 女裝大碼會啱喇.
5 s( d0 w2 {" f& v+ O% w* S' I, t* K9 d2 \6 k
同埋最好買橡筋頭嘅, 買時侯, 叫sales用軟尺度吓條褲頭比你睇, 成衣啲碼, 其實唔太標準嘅, 尤其幾十蚊貨仔嗰啲
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-9 23:50

引用:
原帖由 iamafraid 於 2010-7-8 23:20 發表   
  l8 z  {* {9 @6 ]* m( x; `1 y但係唔知邊度有比較大的size買
& b7 o. H" |) a; r因為我都幾肥 (著西褲都成32吋 )
. O/ T1 S. U% R2 w" t6 s; v* Z& [
點解唔試下自已cut?有好多衫我都自己另改,包括內衣,改衫好好玩
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-9 23:52

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-7-9 13:57 發表   ) ]2 x) y" e3 C% i$ D9 P$ X8 n
咁似 我個user名嘅 ; U2 v& A; U! m9 G7 @+ w
: z# |& m$ L- S! L5 w
我都買過超短熱褲, 女裝大碼啱啱好, 我都係31,32腰喎., 你男定女呀, 男真係唔算肥, , w% D) i8 i, ]6 {4 q

: j6 l, ^: i! \1 W因女人patpat 盆骨 一般比較大,  我自己經驗, 女裝褲patpat位係啱男 ...
9 ?+ e/ P* R- K2 u& g% n, G1 K
啱!!,度下自己個patpat好d,腰都係其次
作者: disc225    時間: 2010-7-11 17:42

有好多衫我都自己另改,改衫好好玩

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0