標題: 初來報到... [打印本頁]

作者: uc1215    時間: 2010-7-8 13:55     標題: 初來報到...

我15歲,平時攞家姐的絲襪同裙尼著,屋企又冇人著高跟鞋., B4 x6 {$ L( ?! {3 T! n( B
我真係好想有自己既絲襪,裙同高跟鞋,仲有假髮.+ n- N' z0 O3 k8 O/ [
請問係邊道有得買,有冇的比cd買野既鋪頭?
1 m/ x" j8 p* K+ t- ?7 n我條腰比較粗,身型又唔似女仔,唔色著得靚,又唔色襯,咁我仲可唔可以cd嫁../ X* c, H6 j3 w# @
希望大家可以比的意見我...
作者: adam5354    時間: 2010-7-8 14:08

歡迎妳!我是婷婷。多多指教! ; a1 M4 ]8 a4 {7 P  ?, e; q; J
買衫裙鞋襪到處也可買到!還有網上買!至於身材好不好!樣子靚不靚!也可CD丫!
& V2 G8 g$ q- i5 I0 Y5 VCD係用心的!
作者: uc1215    時間: 2010-7-8 14:26

賣女裝的鋪頭,我唔敢入哦....驚驚''4 s' C1 r. ~* F9 ~% Q
有冇的鋪頭專比cd買野?, T. q: A/ K/ N" _
你地又會係邊道買女裝嫁?) d" K& ?: U. d+ Y9 m( ^+ C
我得15歲會唔會唔歡迎我嫁?
作者: 校服收藏者    時間: 2010-7-8 14:46

係"購物交流"區有所以買野地址
3 n+ K9 k! a) d( C$ a你可以去買
8 c/ l# U. q% u! T% B1 U' B+ Z$ ?如果怕既話叫人帶你入去買囉
作者: alex8826245    時間: 2010-7-8 14:51

歡迎加入
作者: Terry220022    時間: 2010-7-8 15:17

當然可以cd啦! 買嘢方面我建議你去"恆澧"~
作者: 心儀    時間: 2010-7-8 15:18

買野心儀姐姐幫到你
$ w5 t+ P* Z) M1 v  [假髮都是現貨呢# Y4 W3 o0 r& N, H* w' b
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13987&extra=page%3D17 B) s, f8 c" {: O5 S
新手請看此post) d9 O! z# e  ^! f
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13966&extra=page%3D1
# [$ m+ d% ~! }* T" i$ m! s% a6 d: w! d# ~
作者: uc1215    時間: 2010-7-8 16:27

''恆澧''係邊嫁?
/ V# K! T9 {  M$ O& }$ |# V始終1個人去都驚驚地,有冇人唔介意可以同我去買野??
作者: 西門    時間: 2010-7-8 18:34

心儀大叔幫到你呀 XDDDDD7 L* N$ N7 ^  @' l% t. Q! L. d
6 R6 l* U. r! u$ j
不過CD 既消費其實真係好貴下
作者: s020170    時間: 2010-7-8 18:50

認同認同, 恆豐是不是左佐敦?
作者: 08miki08    時間: 2010-7-9 00:07

咁年輕緊係可以cd啦! 越年輕越好!
5 `9 L$ I( M$ s- ~: [  a- v) [# u如果你驚買野可以搵個姊妹陪你呀!
作者: colorless    時間: 2010-7-9 00:30

網上買東西很強哦,什麼也有
作者: grilboy    時間: 2010-7-9 03:44

咁不如講下係香港消費有咩唔貴= =
作者: akina    時間: 2010-7-9 03:48

唉,你忘了錢是萬能的
7 A9 l8 ^7 K& M* E4 G+ k絲襪-最易買就係百_佳,屈人士0 [( K) L! {; w
鞋-旺中,馬_莎,花園街
* a$ w+ `, J8 ]7 U/ W8 G7 Y  d胸圍-你自己寫張紙,寫住3X-咩CUP 同果個人講,要咩色彩
5 i1 A6 \) Z; J0 [% i" u假髮-找心儀OR你自己去女人街買* z0 y! C) g+ w7 I" F3 f4 w' \7 \
; b& ?& n: `, Q. y  N! ~! @

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0