標題: del [打印本頁]

作者: uniformx    時間: 2010-7-6 02:34     標題: del

del7 z8 K; I* U9 }9 p' ~4 {
作者沒有原文之存檔
7 v: `1 A; T4 r" n4 r6 t
5 d1 R( P. \# i3 I4 z[ 本帖最後由 uniformx 於 2010-7-10 16:23 編輯 ]
作者: Hester@2005    時間: 2010-7-6 04:18

講真...5想睇-,-
作者: concord    時間: 2010-7-6 08:58

5%真實都偷笑
作者: alex8826245    時間: 2010-7-6 11:51

講咩架.九吳搭八甘
作者: tonykihg    時間: 2010-7-6 14:49

點解有a,b,c做mc
作者: ameifule    時間: 2010-7-6 15:38

我還滿想看的,但10蚊太貴了,不想買,
作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-6 18:42

買左...但完全唔明.....O徒錢
作者: blue173123    時間: 2010-7-6 19:34

I don't kwon !
作者: uniformx    時間: 2010-7-9 16:37

引用:
5%真實都偷笑
( s; w6 T: f! V
咁你真係一個大盜……大量偷笑5 M4 V' p, [, k, b& N1 B
約90%真(實話有10%就文人以跨張手法描寫)  |5 T2 _' ]3 A& m8 i) V
唔信請入校服版,睇番果張 Admission Form 証明該部份% D4 e8 ], i5 ~3 ^
仲想要証明……同我搞好關係先講
/ A# w5 ?) p+ N
9 K; Q- I7 B' h9 U9 R; [% c相熟都人都知我說的大概只有手文之誤及加密用字,並不包含太多水份0 m. \3 t, `/ u% B
' g. [9 G6 ~) ?  l
引用:
講咩架.九吳搭八甘
% ^7 e! X1 P! K" t
係呀,連串九唔搭八既事實& y* l7 X, u( y# {
證明我真係中五學生……:P# v$ B/ \$ q( ]. O' G9 Y% I4 t+ c

# [9 \: y( B8 T3 ~
引用:
點解有a,b,c做mc
4 t4 I4 I' F6 p5 h8 z3 L9 B3 ~
我都一時間唔知 Admission Form 等應該用字典入邊個解釋1 B1 U& z8 K$ [1 D2 {

* F& h, P+ W/ A2 u6 A7 C' ?
引用:
我還滿想看的,但10蚊太貴了,不想買,
  @( L! M  l' A& D3 j進校服版看舊版本,沒記錯的話是免費的
2 O! l% l& v. g0 X3 `7 z; o/ @1 T
引用:
買左...但完全唔明.....O徒錢
+ F, ?9 V/ E# k7 ~; O! ?售後服務,非保密資料有問有答9 r0 D7 `5 X5 H- u! v9 @" L& V0 t% ]; X

}# U) n, B7 C0 B- v
引用:
I don't kwon !
2 G3 F! r! {% U$ w: a
I don't know how to help person who reply by English in a Chinese forum with wrong spelling in the word kwon (know)
7 l2 b% U+ a* S& A1 e[O咀]大概有關會員的字典裡沒有「明白」這字詞
作者: kof_1998    時間: 2010-7-9 22:59

其實我明白要用D加密用字來保護呢個版, 亦讚成你咁做...
( `8 G# d: S% D4 O( ?2 H) e
& M  M0 c! X+ L9 i' B8 _4 ?不過...如果太多或太隱晦, 雖然係做到保護呢度既效果, 但亦都會令讀者難明, 繼而失去興趣睇, 咁唔係變得無意義咩??
. p. I5 O) N7 X3 K! E  c
1 d: a  {" e/ o/ n" b我由CDGAL睇你呢D字睇到呢個版喇, 老實講, 由一開始好有心機睇, 睇到跳晒唔睇, 因為實在太用神來睇了...
- e5 v$ v# r9 G6 M  V. ~1 d! ^! e3 v" G3 n" m. K
你有好多好好既經歷可以同大家分亨, 但如果繼續咁寫落去...好好既經驗都會令人失去耐性咁睇落去呢~~係咪?
作者: uniformx    時間: 2010-7-10 16:21

謝謝支持及提供事實意見7 T! ?0 k/ U  w! Z7 e; H1 r, u& P- k
有部份解讀協助:
. M/ W6 z! M" Y8 Q9 Y# M- P+ g; ?尸音C
! ?8 T0 r* n" t$ s+ I' g8 GP音賠5 W/ ~, L2 |- x* I  H; s
Eighty:門牌數字,請配合街道名稱解讀
) L" q2 K3 G0 B- M2 g5 J& W+ }丫同第25個英文字母,「青年」的縮寫
, T+ ?3 h! |: C  d2 v; DU為「團」
6 X0 M. u- z) v) h8 B# O丫U(數字)...請到該會查閱對應的號碼代表那間學校
$ v$ D* B, G7 W" x1 J4 [' P有關該會的會員年齡組別及各項資料,請到該會網站查找
3 b3 d1 F- P- |8 J6 p( _; I6 B(當大家查找後便會知道我是那U的,然後...): w  v4 I: j( ]) a+ }/ i/ U- h
, a+ w4 t; {$ d, R) [" W0 z
我都理解某些人閱讀障礙,不適合收看文字報道
2 B/ M+ h) U* x" K  M! z4 O- |亦理解即使是經驗讀者,解密是費神及困難的
: P) \9 i* y, J( k# y4 T9 D但我怕拉登與狗仔隊……因以上資料非常詳盡並能使我的真實身份外泄
! m# C, }/ b8 z( C6 e- K5 X(要知道考生到那試場應考,曾參與的服務,實習紀錄……我都好大鑊)* ]7 K2 m4 _. O& V- u" L+ P$ y8 d$ m
而壇管鎖制服版的功能……並無成功阻止搜尋引擎提供結果!/ n/ s( G; f5 A
$ \! u: J6 m7 D$ G- H& N
Post多一日半日,刪文處理,少量唔明就問,大量唔明……沒理由的

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0