標題: 分享經驗(炫耀文) [打印本頁]

作者: kogptw    時間: 2010-7-2 04:51     標題: 分享經驗(炫耀文)

5 g/ R" M0 w3 A6 U3 e$ M
對,一整篇是炫耀文的...
$ |7 O7 i5 f* P5 o( r! D8 H- U* ]! I7 O/ ]
自我介紹,我只是位中六的6 U: l( K) [+ i
高166CM 重41KG(90磅)
3 z$ s3 r# Q$ w/ z自然 3圍是 27 23 30$ j7 J% T% X5 \+ m( r! f. i

$ p0 b4 b* d% I+ i8 W基本上就是女生体形... ...0 \/ |+ u* ]7 u8 M2 S" Z' `
(在不正面看之下,大部分時間也不小心被叫成小姐... ...0 i5 [0 J0 l$ q+ Q2 H

. e0 T; v1 H' d& a. e& `自細是女生的教育...(這個別問我,問我媽... ..., W( g* e6 ^' J8 u
很多東西都很嚴厲,但玩物興趣和學習的東西都很女生...- z* j6 i3 M+ F) E$ W
(玩娃娃看美少女) : a- }, [; [4 X" @! e) H2 E
(手書,畫畫,口風琴)而完全沒有運動8 a& i/ f' Q# Y
小學之後學編織,摺紙 等等... ...& q2 {7 _2 m8 m1 S
有陣子想,我媽是故意的嗎...
' m! w' X0 q' |) }
5 o3 P- y$ m( l3 h6 A5 _! Z9 e女裝一開始都是媽子給的...
& l1 }, M5 X- u; V從T-shirt開始...到裙也有... ...
3 p3 l' r+ b& H) r9 Y! a腰封也是媽子送的...前天才送了件長衫給我...(可惜我穿得不好看... ...
4 A- \9 v! b0 t; P( e, l1 @) A今天走過女裝內衣,指著平胸那面說適合我,而且還要2間也是這樣... 3 |! J, z$ ?  g  \& k  ]
5 d9 k. e2 y6 T* z$ l, O7 y
雖然我是cosplay開始的...但日常女裝已經比cos服多了Orz... F; U1 W$ _+ [! e- |) G$ |; \7 M

9 C# [: `  {1 ]1 y8 w+ {% P另外,目前當個不太男不太女,中性的形象! Y9 u; ~  z( {

5 \8 v: K& [" N4 K# G[ 本帖最後由 kogptw 於 2010-7-2 04:55 編輯 ]
作者: Hester@2005    時間: 2010-7-2 05:16

你呀媽咁.......
4 W6 }7 T6 U4 @+ Z! p% q難到她都係cd?
作者: kogptw    時間: 2010-7-2 05:20

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-2 05:16 發表   & C$ v3 ]8 u: i! \
你呀媽咁.......7 N$ s7 N; o9 h% P
難到她都係cd?
# f# [! C& D7 I佢當我女咁養,但對我呀妹就仔咁養...7 [9 D! e7 k# v5 x! S' S1 o
都唔知咩事
作者: concord    時間: 2010-7-2 06:21

post條長衫相上lei la
作者: shemalelover    時間: 2010-7-2 08:42

老媽的偽娘計畫嗎?+ R# Q1 c) ?# Y: n+ b/ h) b
很有日本動畫的風格
作者: tungzx    時間: 2010-7-2 09:47

老媽的偽娘計畫好像好不錯xd5 g7 Q. S7 a+ o& t1 ], t5 s) d
有個咁既媽子真好哇
作者: yoda0806    時間: 2010-7-2 10:13

哈哈~我中4嗰時都只係26腰,而家32啦...$ `, S9 Z" a& p4 a
想快D讀完書做返份文職,可以連D收肌肉都減埋~: `& k  E& \6 K0 \
攞返我條26腰~
$ v1 g5 \9 [6 @: f+ e: @/ T' L妳而家咁,可能有部份係妳阿媽造成
7 h/ Y' |) w, F# `, {不過妳係鐘意嘅,咁就好啦~
作者: kof_1998    時間: 2010-7-2 10:34

嘩, 夢想中既家庭呀...!! 好似部小說一樣
作者: ashleyashley    時間: 2010-7-2 11:28

23腰....是女孩子的身材
作者: JG5446    時間: 2010-7-2 11:46

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-2 05:16 AM 發表   ) l" G- r6 q: ~2 q& Z
你呀媽咁.......
: p* I8 R5 T/ P4 D難到她都係cd?
她壞掉了
作者: michelle666    時間: 2010-7-2 12:08

引用:
原帖由 ashleyashley 於 2010-7-2 11:28 發表   0 t% Y8 f5 u. o& |8 t
23腰....是女孩子的身材
, F3 H: V( k8 g% u2 V% |% r小妹曾經有過
作者: wadee    時間: 2010-7-2 13:00

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-2 05:16 發表   " D3 K0 |5 i6 Q. b  I) q, Z
你呀媽咁.......
# A, L1 R6 X1 k/ D$ e難到她都係cd?
  z% [9 `: W: ?; }+ s( B# @1 c好像一套漫畫
, r3 i( |/ J! E$ K4 S呀媽CD成呀爸; q' Q* Q3 a9 l* u* E9 Y( o
呀爸CD成呀媽
  m9 e; W1 F, S' \: Y5 |呀女就時男時女
' f: f/ C1 ]: ]  h(呀爸)D員工就全是CD成的美女
& [6 _- y$ F8 S( A4 ?男主角 住在那裡後
/ a  \, L8 _0 o/ I' ]6 ?# H+ n* ?也CD成美女
作者: JG5446    時間: 2010-7-2 13:01

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-2 01:00 PM 發表   
% B' \: `. W& J' W- L. s% |. ^( h6 d
好像一套漫畫% M/ B3 p4 Q* T3 K
呀媽CD成呀爸" e# l* x) Q8 `0 }. m+ ^
呀爸CD成呀媽
5 x2 S2 p! Z, G  a呀女就時男時女
- k- `4 a9 i3 ~0 v(呀爸)D員工就全是CD成的美女
7 o/ h7 b8 f0 _1 a. y# M男主角 住在那裡後
6 ]) I! a* [" b: S6 F- a1 i也CD成美女
咁似hgame既情節既
作者: michelle666    時間: 2010-7-2 13:04

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-7-2 13:01 發表   
/ \1 ~, h/ V8 {; D5 E3 F* @咁似hgame既情節既
& O0 ]: X4 E0 S# @. y& b1 P1 `係喎, 真係似喎...
; z0 T1 t0 ?) ]. u. t* a0 `7 }+ o) A冇可能的
作者: Shurato    時間: 2010-7-2 13:06

想不到會有這樣的媽媽~~~多幸福呀~~~~
作者: wadee    時間: 2010-7-2 13:19

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-7-2 13:01 發表   
+ e! @# J/ Q7 b, i# g& d; W* X咁似hgame既情節既
, I" U. d. X2 W; L* O9 G8 [) V咩叫hgame?
作者: xxxg010    時間: 2010-7-2 14:18

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-2 13:19 發表   
( Q- j% N; g5 I8 g
# O2 T8 X* }: z% H1 ~& v; o咩叫hgame?
0 A5 ~' {! |7 t3 |9 g% q5 z8 Tfor 18+ ge game
作者: tonykihg    時間: 2010-7-2 14:27

咁你交朋友ma好多女性朋友
作者: .渚.    時間: 2010-7-2 14:41

正AR
/ C( _' u' B/ }. G9 j好想我啊媽都係咁
作者: 心儀    時間: 2010-7-2 15:50

你仲細~& d8 y7 L7 V+ u3 Y( [$ B+ k
仲處於cd既最佳年齡
  p) R9 H: w( W  Q/ o過多幾年就會大隻d
9 C+ R1 ]2 n: Z6 V! Z# s8 Y而家要好好keep* B5 y( C& B8 J7 N  c
唔係第時會變大隻
作者: alex8826245    時間: 2010-7-2 16:30

你就好啦.阿媽甘對你
作者: vivalive01    時間: 2010-7-2 17:51

你有個好媽媽& T( g" H/ j1 w% _, _; Q6 j9 m

' ^. u" ~( ]% R3 Y2 L/ m& K不如你阿媽同我阿媽交換
作者: 08miki08    時間: 2010-7-2 23:53

你好幸福呀! " f/ s( R; v' ]
你有咁多好條件! ( Q8 X. h$ d- j1 @4 a  T4 ]
好多人恨都恨唔到呀! * H( d. Q5 d5 a5 r: I
記住比心機keep住佢呀!' E7 c6 U0 f$ E8 t" u- o  [* z
加油!
作者: Terry220022    時間: 2010-7-3 00:14

很羨慕啊, 有這樣的媽媽
作者: kogptw    時間: 2010-7-3 00:50

2年來運動堂也HEA爆...3 T1 T. T2 |( R& g- J* g8 S
而且我的食量和睡眠量...! C& A7 t& _! _- `) }; V8 N; [
沒死掉已經很好了Orz...
/ r! Y' }: b0 t* e4 i$ x再大隻.我基本上已經停止發育了...笑...1 f8 q+ \5 {+ b" V
骨架都大概固定了...
作者: ameifule    時間: 2010-7-3 01:09

我中六也差不多這個身材,165CM,24腰,90LB,
8 Z/ I5 ]. b( z+ nN年之後,確實沒有再發育,不過是沒長高而已,1 w" X  }; R% S# C
可是會橫向發展,包括肩寬和腰圍,而且隨著年紀增加,代謝會變慢,接著就是前後的橫向發展,就是背肉和小腹囉,
9 z, w  g: A: b$ ~, d這是人體的自然變化,不可能改變的,就跟變老一樣," F; `8 }( E0 j- K- }& i
人只能盡力把它控制在某範圍之內而已,
4 p: U. P% T! E' ]0 [: b這一切都是上帝的安排,
作者: kogptw    時間: 2010-7-3 01:27

肩寬不是受骨架影響嗎=A=...
作者: 心儀    時間: 2010-7-3 01:33

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-7-3 01:09 發表   0 [) B; w$ o( M5 N# i
我中六也差不多這個身材,165CM,24腰,90LB,
& S! m4 c! y, b% @N年之後,確實沒有再發育,不過是沒長高而已,9 u5 ~6 L, t' K& i, a5 I, m/ P5 K
可是會橫向發展,包括肩寬和腰圍,而且隨著年紀增加,代謝會變慢,接著就是前後的橫向發展,就是背肉和小腹囉,
: e# C6 @- b% J! V/ k# _# J' F這是人體的自然變化 ...
* s5 ?) X, ]6 O6 l
我也是這樣
作者: 有壓力    時間: 2010-7-3 14:09

咁搞法呀 你鐘意男定女呀
作者: lucylyan    時間: 2010-7-3 17:05

really, can not see any mother dress his boy as girl wor.....
7 {6 N/ I3 r) v' @. lwhat is your father's feedback?
作者: silksocksboy    時間: 2010-7-3 17:29

可能係你阿媽本身希望生女,但係生左你,然後又種種原因你再沒有妹妹,所以就將你變造成一個女仔。- s3 P* N) a* f: v, [9 n7 i+ D
' ~6 n8 t# P+ i$ \( O9 H- i0 I. o! r2 f. f
還掂都係,你直接同你阿媽講,你好鐘意著女裝,咁咪你好佢好囉。
作者: gourment    時間: 2010-7-4 04:34

哈哈...咁都幾得意WO...; j" s2 H1 j; J8 S
唔知我地可唔可以做個朋友呢??
作者: 露姬    時間: 2010-7-9 10:52

介唔介意我問一下~你cos過八雲紫嗎??
9 K# @5 h3 ^" B2 Z( C+ Q或者可以講下cos過什麼嗎???
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-9 23:13

果然係(炫耀文).... 已經令好多姊妹羨慕
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-9 23:17

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-7-3 17:29 發表   
. B/ L( E4 ]! ~" R  H& U: G可能係你阿媽本身希望生女,但係生左你,然後又種種原因你再沒有妹妹,所以就將你變造成一個女仔。
1 n" \: D5 ?$ e6 ^, s& s
# T- G0 u; f' ^5 G- W* K還掂都係,你直接同你阿媽講,你好鐘意著女裝,咁咪你好佢好囉。
4 G6 N& f; E6 V4 p$ ?& M8 R
其實呢個環境長大,應該早d變性,唔拖唔水會影響到您日後既生活,我地姊妹環境唔許可才cd,由cd中尋找女兒家既樂趣,您應該考慮一下...
作者: Joe    時間: 2010-7-10 01:23

基本條件唔錯呢..
作者: kogptw    時間: 2010-7-11 03:34

引用:
原帖由 露姬 於 2010-7-9 10:52 發表   
0 m, R- c) t3 g* k- D8 i介唔介意我問一下~你cos過八雲紫嗎??9 e6 V, r" x5 s, b/ S( _# O6 I
或者可以講下cos過什麼嗎???
7 |; U* n1 u  A- D, Z
這個沒...東方的沒膽cos... ...  y* \0 r% p( j0 {/ y# h7 c, p
大部分cos東方的也是男生,因此...Orz.... .... `! }& n# i& J# }6 w2 l5 Z3 U% H

2 [& \, q2 A- Dbtw 初音 公式2次(都是私影.) 羅剎pv1次 L1次 阿楞半次(喂
作者: kogptw    時間: 2010-7-11 03:39

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-9 23:17 發表   1 y9 C7 {% Z- }6 N- v$ p' X2 M# W

# U: i: y" G3 m; p+ Q7 u其實呢個環境長大,應該早d變性,唔拖唔水會影響到您日後既生活,我地姊妹環境唔許可才cd,由cd中尋找女兒家既樂趣,您應該考慮一下...
! f" x/ N& n% `4 w1 }
怎說好呢...在我的想法是...
2 F8 g& J7 r4 Y0 C  S"男性"是個不錯的方式,去永遠和女生一起..., f# H5 B9 F4 r6 k5 U
: a8 e1 g3 l! y) V9 V% m8 V
很想會有一天要跟女生說出"我來處理吧,始終我是男生"的說話..." N( ~- `; q7 q' K
作為男生,這樣的話在危險的時候,都是應該的... ...0 I( O) `( A* E" {$ x0 h. \
(白馬王子妄想mode)+ a" s% T' G' @0 @& }5 P4 j

3 w3 ^$ `1 l2 S  o& V7 a2 `4 R但如果連身也成了女生,再也沒借口去守護別人,和喜歡的女生永遠了吧?
作者: applechoi    時間: 2010-7-14 01:56

好一篇炫耀文(深潛已久都給引上來了)- l, b% N4 @9 j$ Q8 v  _8 ]# P0 r3 b
妹妹(年紀上我一定會是姐姐的, 容我自大一下...) 你找到自己的方向是一件好事。# F+ V& S8 V( g, J' e
$ f5 x; w3 W/ w  v! l
新一代總比舊一代幸福, 我的一代還覺得CD是變態, 到尾只想說...珍惜一下年輕的生活吧...生命不容許人享受太多 , {0 Y2 \# j. {- @0 S
/ Y+ F# O; _7 l) o5 R1 g# D, r
變性那東西...只想順帶提各位一句...隨心吧, 不要一時衝動, 很多人喜歡CD但接受男性身份(就像TB打扮男性卻不會變性一樣), 強行變性反而會令自己受更多折磨
作者: grilboy    時間: 2010-7-14 02:06

可能我個案同你差唔多啦+ j/ M* O1 g, e8 U$ k
不過最恐怖係果陣我會考完,中六返學已經變左個運動女孩= =
作者: ameifule    時間: 2010-7-14 03:01

引用:
原帖由 kogptw 於 2010-7-11 03:39 發表   
+ o  Q! h0 l8 h( w' O# {* S# P" I7 E2 F8 H* b7 b2 T" m
怎說好呢...在我的想法是...
. ?( e0 P: x4 p9 [5 Q"男性"是個不錯的方式,去永遠和女生一起...
, @7 _2 C4 ]& ?; c9 G( O8 G6 e1 k
. C4 P, }+ \8 |4 {' b5 i( P很想會有一天要跟女生說出"我來處理吧,始終我是男生"的說話...# F; [: y- C- z1 m" N  T
作為男生,這樣的話在危險的時候,都是應該的... ...
4 q1 N& O% C/ \$ X(白馬王子妄想mode ...
7 F) ?- D1 H# r8 ^. D
還記得我前面提過我中六體型和樓主差不多吧?! }6 \; m2 b7 H: `9 n. g
基本上小時後體型比較幼的人,長大後也很難會變壯,所以[man]這個單字和我無緣,
2 `- [! i# }/ `$ r+ O( ^從小到現在別人給我的評價都是:細心,斯文,頭腦清楚之類的,甚至被女同事說像女生,/ @1 ^$ b7 q3 _2 ~3 N- w
我前一任和現任女友,都有點男人婆,反倒我成了小女人,送我花,請我吃飯,
作者: Darlie    時間: 2010-7-14 22:05

有就好lu~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0