標題: 有冇愛穿女裝護士制服和長Boot的CD [打印本頁]

作者: wadee    時間: 2010-7-1 00:12     標題: 有冇愛穿女裝護士制服和長Boot的CD

本人是也5 r, P0 Z1 U, `' h% o% S
制服和長Boot都有十套卅對以上
作者: ameifule    時間: 2010-7-1 00:20

我比較喜歡輕便的衣服,不過來這邊耳濡目染之後也想試試校服
作者: Joe    時間: 2010-7-1 00:31

我喜歡長BOOT~
作者: 心儀    時間: 2010-7-1 00:57

boot就一般會買3 B+ g1 r1 ~4 Y1 \1 ?
鐘意就鐘意
; o1 g. q4 T8 m. B4 y不過太難找地方放~, j8 }7 p/ O$ a. ?0 j$ {
制服最近有d愛上了
% m' O4 U% _- X0 L7 B6 L  H2 T, u剛剛做了黑girl的制服( Y. z+ g; x8 U- ]" ?  X
又買了幾件日韓校服( R0 q- a6 G8 a
仲想做件akb添 (窮)
作者: JG5446    時間: 2010-7-1 01:06

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-1 12:57 AM 發表   
  E. J! v: R+ wboot就一般會買& |( `" C; V2 b. f; c0 q
鐘意就鐘意2 b! a" d  U" v' g) H
不過太難找地方放~- z. D  U* [1 N
制服最近有d愛上了
  L3 w% p6 i- _. x剛剛做了黑girl的制服3 k6 w) m4 I7 u% Y- _# Y
又買了幾件日韓校服
# C$ j: `! ^2 U+ R! Y% |仲想做件akb添 (窮)
今日先意識到
) C! \5 W8 D, M! k) X我近排買得太多制服+校服
作者: Suki_siu    時間: 2010-7-1 01:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-1 12:57 AM 發表   % H! }- M- m* |  E6 g: F, _
boot就一般會買
. q0 k0 r4 T/ |6 W6 y鐘意就鐘意, c! v/ P! b# V* ]. A: _, X3 A
不過太難找地方放~) _# `  |* i. f& ]) ]- Q: }
制服最近有d愛上了
/ U- l/ _+ y) X- C( \& ^剛剛做了黑girl的制服
. S* O$ C% {* I. ^* u# z( P( @又買了幾件日韓校服, O3 J+ D4 D# D! Y+ I9 Q) g; u- ^
仲想做件akb添 (窮)
; \) g; x+ T- E% R% u- ?
我一向都係偏向制服多~靚
作者: shinobu    時間: 2010-7-1 04:06

我有幾套護士服
" s/ L0 ?% ]4 P1 n( R3 o但冇長BOOT... 因冇位放VV
作者: pendyy    時間: 2010-7-1 11:38

我有幾套護士服
/ ~8 h4 G6 V0 ]7 f  P& q; E8 v/ h; {2 m變裝 | 戀物 | CD | 美女 | 美腿 | 絲襪
作者: cyt611hk    時間: 2010-7-1 19:04     標題: 回復 1# wadee 的帖子

我都想要護士服 襯對手套同絲襪
作者: 五香肉丁    時間: 2010-7-1 19:34

引用:
原帖由 pendyy 於 2010-7-1 11:38 發表   $ X; s! F4 g! D1 k; ]; X: K* S! X
我有幾套護士服% c* N6 J: B, I* z) V$ ^
& q; E8 v/ h; {2 m變裝 | 戀物 | CD | 美女 | 美腿 | 絲襪
" i1 T& i: E9 m
2 A# y) I8 o6 e  F喂...呢D咁算唔算呃POST..!!!2 ?7 {) l. u" r5 \6 L
/ r& G* S1 `" y+ E2 F
-----------------------------. i  J0 F, N5 \! ^3 T8 s
我都鍾意制服,,,校服,,,,!!!
作者: haruka    時間: 2010-7-2 00:32

我只有校服,因我只是青春少艾~xd
作者: kidnappedyvonne    時間: 2010-7-2 01:04

我都鐘意呀!不過屋企冇位擺長boot,護士制服又唔知可以o係邊度買...
作者: wadee    時間: 2010-7-2 10:48

好嘢!原來都有這麼多人喜歡2 n% h9 Y0 |5 j9 Y) o3 b0 w
等我有時間就放D相出來# d0 D' T& m' r* a1 `3 C( G# M: a1 E
同大家分享
作者: donald    時間: 2010-7-2 14:25

嘩!長boot好難收埋呀!想買都買唔敢買~有咩地方可以放呢??
" W! \" c( n0 y. X6 W! B制服就有1,2件~
作者: wadee    時間: 2010-7-2 14:38

我放在自己的車尾箱內$ e' i: y4 ?) ]; R" A$ i' _! c
(用個有色的衣箱)- C6 I. c) T% B2 x4 J8 ~' d4 Z" @3 D$ h
制服就家中車內各有
作者: donald    時間: 2010-7-2 14:56

引用:
原帖由 wadee 於 2010-7-2 14:38 發表   ( Y. L" W/ W0 X
我放在自己的車尾箱內
+ V9 U, v1 Y: V1 i" n% J& _(用個有色的衣箱)
2 W. Y3 i: Z, n制服就家中車內各有
( c5 e  x; d& a; o" f
自己有車咁勁??d制服我唔會羅出街,淨係喺屋企著,你咁有勇氣出街著既?唔怕俾人見到嗎?
作者: wadee    時間: 2010-7-2 15:09

放在車
4 u4 \* R/ P& S0 J冇話出街著8 F( i* |0 H& O% o  A
我都冇勇氣
作者: donald    時間: 2010-7-2 15:10

同埋我想問下樓主平時入貨?點買?我嗰d係我朋友俾我的.4 v: X3 K5 z9 Q  S( N- l
有冇msn?交流下~  a" }; _) c' _) \! ~
- y& b5 |$ j: n0 R% O
作者: wadee    時間: 2010-7-2 23:24

引用:
原帖由 donald 於 2010-7-2 15:10 發表     Q6 {* w: Z% g- V
同埋我想問下樓主平時入貨?點買?我嗰d係我朋友俾我的.
  ~& J4 r+ T# a; ]) E有冇msn?交流下~
) O' g# A3 ^/ i7 b3 _& q: O! r
制服就上網看邊到有自己喜歡制服的商店2 f. b- h4 s* G
然後去買 進去話自己做話劇就可以
4 l) }3 {0 m; P& y) S買Boot就行到邊見到喜歡, [1 b. F! V+ |' G8 g9 a
就在門外看到冇咩人時
" S  w: c( i( C2 i就走進去 同樣話自己做話劇
& r% A/ Y& O6 q話只定要咩色 咩類型(心想自己喜愛)% Z/ }4 s1 K$ F/ ~1 k
如果唔係 佢就可能叫你買你不喜歡的類型( ]( U  I/ x3 C7 p; Q9 s. `
這個要記住 因我都試過 她們會話冇色冇尺碼! s$ e3 h- c: z
叫你買其他 那你就買不到心中所想- h! w: |7 y1 W: v: x% }) V
冇就去第二間
作者: donald    時間: 2010-7-3 23:12     標題: 回復 19# wadee 的帖子

thanks so much!不過夏天買boot 好奇怪吧,冬天先有得買同多款d
作者: gourment    時間: 2010-7-4 04:31

我丫我丫 我最中意就係BOOT~/ `7 `8 [& v8 W' b
好正, 自己就有兩對!!
3 d' t7 h# M$ G' o8 D" ]! \不過制服就麻麻啦~~
作者: meko_lau    時間: 2010-7-4 15:56

長 boot 勁索呀~ 特別想買 ballet boots...
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-5 03:24

哈~以前一直都喜歡校裙,好辛苦先有一件,因為有d實在太正,護士都只係like佢既白絲襪...不過有足夠條件outside cd既便服一定走唔"luck",如果boot我一直覺得有款既短boot正,襯闊上衫配綁頸背心底+牛仔裙,唔要牛仔裙改legging + 3吋踭短boot就正啦
作者: 抑止    時間: 2010-7-9 04:46

I like long boots with high heels
作者: millerho    時間: 2010-7-9 09:13

護士制服好正的
作者: cosplayer    時間: 2010-7-10 00:07

我有長Boot~~~~~襯lolita既7 x/ K3 D+ }  f0 V+ d
但唔太鐘意護士同白絲襪 >_<||
7 i+ {! b( v4 X7 U. N6 p3 l$ J其實護士裝.......會襯boot嗎?? 未見過: U( Z! Z3 [/ S7 }2 `' H4 ]: Z
5 n6 e, d" s9 A2 _- k: f' L9 ~- d, Q
wadee:
5 L* F( u- g8 N8 P1 ~2 C" |咁妳有無試過CD開車?
作者: Joe    時間: 2010-7-10 00:13

不如大家影低自己既BOOTS SHARE啦

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0