標題: 有男生喜歡CD [打印本頁]

作者: Feathen0707    時間: 2010-6-28 16:39     標題: 有男生喜歡CD

不知道有沒有男生喜歡CD
作者: pingu142857    時間: 2010-6-28 16:51

如果我去左一個遊戲論壇,發貼問有冇人中意打機,,你話d人點答...
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 16:57

引用:
原帖由 pingu142857 於 2010-6-28 16:51 發表   
  m* v8 d* ^+ v* x; C6 ]! I如果我去左一個遊戲論壇,發貼問有冇人中意打機,,你話d人點答...
- h8 {6 W# Z9 g
可能係第二個意思
作者: kof_1998    時間: 2010-6-28 17:47

呢個問題會唔會有D白痴....
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-6-28 20:50

只要有90%似足女生) m6 F0 v* g9 v; S  W9 z  l$ ]8 v
喜歡的機會便很大
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:25

引用:
原帖由 Feathen0707 於 2010-6-28 16:39 發表   $ n9 [% w  {& I( I$ h+ H8 g+ O- ?
不知道有沒有男生喜歡CD
( q: p2 @4 ?7 F. U% H& B' |1 g) D! c. b2 {- @
樓主你o既問題係咪話「有冇男生喜歡cross-dressing(cd)」呀, 我屬於戀物系呀, 但係好鍾意著校裙o個種感覺囉~~
作者: pingu142857    時間: 2010-6-28 23:32     標題: 回復 3# 心儀 的帖子

難道是想問有沒有男生喜歡(聽)cd??
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 23:34     標題: 回復 7# pingu142857 的帖子

可能佢係cd/ e$ |# M) o5 W, B9 j3 ^) R
想找男朋友
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:37

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-28 23:34 發表   
! {- [3 g. o" {2 [; K+ Y3 _# {可能佢係cd8 ]+ k+ Z# P5 W5 ~
想找男朋友
+ {1 d# r4 F+ x. i0 M- r* b% r/ |1 F+ d0 R* F
會唔會佢係女仔cd, 想問有冇男仔鍾意呀?!
作者: 心儀    時間: 2010-6-28 23:43

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-28 23:37 發表   
, Q# M3 L9 O$ |/ M/ b) a- e
/ ~, t( v9 @8 l; U9 e/ ^% i2 x: C2 a; Y( Y& {5 G8 Z4 |
會唔會佢係女仔cd, 想問有冇男仔鍾意呀?!
  H+ G5 P0 O" f1 w% g* b! ~都可能係
9 F: _) y0 Y# C1 [1 m不過機會少d
作者: kevin428    時間: 2010-6-28 23:45

是指喜歡CD男(女)朋友吧!
作者: dcch1    時間: 2010-6-28 23:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-28 23:43 發表   
0 b- d3 Z5 E) s- \: M: D. k3 o6 x/ W% ^3 R+ E! U" y
都可能係
$ `/ O7 L+ ^( }$ l2 J不過機會少d
' x+ @* h# \8 ~/ c2 x

. l+ {1 h; v5 l6 y) ^9 F# g甚至可能佢係o黎呃Post都未定, 開完個題都冇followup, 真係唔知佢想點囉~~
作者: JoJo1217    時間: 2010-6-29 00:11

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-28 23:47 發表   
" K' Y* T' }/ u0 p9 f) l; M1 i& o! M/ G# |' a7 {: A/ {

; J3 H  c( @7 l0 T% f+ n甚至可能佢係o黎呃Post都未定, 開完個題都冇followup, 真係唔知佢想點囉~~
# m- H8 T. a9 r+ Z
7 S8 i; V1 s9 e6 U7 m" W睇嚟都幾似........
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 00:12

我發現樓主還是新加入d,不要把人家嚇到了,
& K, r- V# `) K$ }( f( Y我是女生,我喜歡CD,我都買正版CD喔,
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 00:48

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 00:12 發表   , V7 I$ G; [) i
我發現樓主還是新加入d,不要把人家嚇到了,
$ u* o  o4 s8 z' h$ v5 _$ v( N( p我是女生,我喜歡CD,我都買正版CD喔,
, D6 H6 |* C5 y  B7 c
( d1 B8 q3 z4 u- m這裡新加入的, 很多都是留一, 兩次言就不再留言了, # s6 z% [, y- i) {, ~
你相信我們的樓主會再回來看他的post嗎?!% U  |, t6 t  H3 x9 u
6 r0 P1 k( i% o) x! R6 S
我可以跟你打賭, 一定不會!!!
作者: belebala1234    時間: 2010-6-29 04:45

喜歡又點唔喜歡又點呢?
作者: Feathen0707    時間: 2010-6-29 15:32     標題: = =

我的意思是說正常男生會喜歡CD的男生嗎
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 15:44

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:48 發表   
& U$ M/ e2 Q  Y9 o
# B' P  }9 K0 W
( x7 H4 n7 F2 y; K6 Y2 |" C這裡新加入的, 很多都是留一, 兩次言就不再留言了,
" X2 A3 s8 d2 A" z你相信我們的樓主會再回來看他的post嗎?!7 s+ D9 L% H2 Q$ ]

) T) o+ w7 v: _% j1 Y9 z" w我可以跟你打賭, 一定不會!!!
9 Q/ I, J1 }" \- d8 ?+ p# _6 u哈哈,我贏了,樓主又出現囉
作者: ameifule    時間: 2010-6-29 15:59

引用:
原帖由 Feathen0707 於 2010-6-29 15:32 發表   ; Q8 j* x+ C" L' V$ n4 S
我的意思是說正常男生會喜歡CD的男生嗎
( m( p3 d' ^+ @應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,
3 `0 V% C- E; H0 p9 G7 c" G0 W$ }可是我曾被托下巴和公主抱,8 |" }+ S+ y% G( r: O# {6 w
因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d就難說了,
  B0 [0 G& o2 E- ^我有比較熟的女性朋友,她經常給我機會,可是我卻性趣缺缺,她也曾問我是不是同性戀,我說我對男人沒興趣,
: }+ H3 z2 M% F- ^" z5 q其實,我是女生,我喜歡女生,我是女同 2 s& r7 W: u* u! I. ?( N
我不知如何讓她知道,也不敢讓她知道,
作者: tonychan    時間: 2010-6-29 16:43     標題: 回復 19# ameifule 的帖子

唔通佢係GAY既???
作者: vivalive01    時間: 2010-6-29 16:58

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:59 發表   4 s8 R4 P( a- K. ~* w1 z

5 B. F0 n1 n6 |應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,
0 P% u* R/ l% I% @可是我曾被托下巴和公主抱,
5 [0 G8 g" P' l6 v因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d 就難說了,戀之天地4 s6 F9 n( {) p1 \) P: I( u* _. z  P& z% U
我有比較熟的女性朋友,她經常給我機會,可是我卻性趣缺缺,她也曾問我是不是同性戀,我說我對男人沒興趣,3 d2 R  }, @0 z; V- e1 X
& r, Q3 g$ h1 s- m其實,我是女生,我喜歡女生,我是女同 0 @5 ]4 ~* D+ g; t8 x
2 q! O! |, |0 m" _. B戀之天地我不知如何讓她知道,也不敢讓她知道,
$ V  X/ ]1 {6 D% l
1 Z( r( r/ a9 M/ v7 z你大膽點同佢講啦
1 o8 W* K0 c2 h, h+ T- d- e& ~" u  X1 U% P4 C% H8 t6 x/ Y% Y
可能人地鐘意你呢
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:44

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:44 發表   ' b! u, N/ C, Z

; h2 d- i4 R! \; o( C6 l+ q- l哈哈,我贏了,樓主又出現囉
, l) [: E3 x) C" S5 ]8 s+ F4 g6 z& R8 w* a4 A
我輸了, 「只能說我輸了, 也許是你怕了...」
& w9 o* b$ \; U: @5 ^那你想怎樣呢?! 真的《淘汰》我嗎???
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:53

引用:
原帖由 ameifule 於 2010-6-29 15:59 發表   6 V" g$ @1 D& d$ T" `' h  ?

! x+ D5 K9 c: V- h& A應該有吧?以我自己來說吧,我上班也是男裝(偶爾穿中性衣衫,包括較中性的女衫),確實有些客戶對我態度怪怪d,但我沒女性舉動喔,/ @* j3 |' ^$ j& f" v" R. p
可是我曾被托下巴和公主抱,1 w0 g2 b/ U- }' z+ A" V# I
因為我喜歡女生,所以沒想過這一塊,可能有人想玩玩吧?真心d ...
3 ^% r4 h' l0 v4 X0 L2 V8 H2 m
. A( g# h9 Q3 ~9 ~1 O" G. }
哈哈, 如果自認是「女」的, 會很危險呢, 那即是對自己性別不肯定, 小心因為這樣誤闖異性禁地呢~~
作者: dcch1    時間: 2010-6-29 21:54

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-6-29 16:58 發表   
4 v% k% |8 K* r, K7 F- K# i# `( C+ N  o& M5 b) h+ E

2 s0 o. G/ _& W# A5 S% o- K你大膽點同佢講啦
- s2 ^* n5 _  G2 G. U# w2 q" N7 z0 l
可能人地鐘意你呢
" ^+ t3 O: w% i5 H7 g/ M0 J: _, x/ }3 b! @
哈哈, 可能佢會話「我唔係tb, 我鍾意異性o架」, 咁就連朋友都冇得做呢~~
作者: ameifule    時間: 2010-6-30 14:47

引用:
原帖由 vivalive01 於 2010-6-29 16:58 發表   
- B6 D* N) c) j7 \3 B! t' u. \! y0 A5 k
( G0 I; ~  [5 C$ w) g6 G* y
你大膽點同佢講啦
( X& {# l6 D$ d) Z
4 q/ B( L* X; F, \! e" _# C$ |可能人地鐘意你呢
4 d0 P2 J7 d  {2 Z) \1 a# K她鐘意我沒錯啊,是她來追我d,( R- @) b6 i( Z1 g7 L
我跟她的進展是我卡住的,我很猶豫,
9 S% k5 b, q+ b; ^我對她的感覺是好朋友,但沒有情人的感覺,我在她家的房間一次看著她著睡覺,一次看她洗澡出來只穿Tshirt短褲,它才問我是不是同性戀,/ B$ b. X8 h, W, s$ H' a9 ^
我想等我確定我的想法之後再決定下一步,. R. K9 {8 ~4 E/ i
以往的經驗是有分手的,也有變成好姊妹的,
  {2 ]% N# C' s$ C& @: t' s& N0 o) F  w" Q
作者: Feathen0707    時間: 2010-7-2 08:31     標題: = =

改天再分享照片給你們看= = ,雖然拍的技術不好但是ㄏㄏㄏ2 {7 P1 s/ ]3 i" _: ]+ \
還有我只是被創傷過不太敢再去接觸愛情拉
作者: hingfan    時間: 2010-7-5 12:04     標題: 我不是cd.但想識d cd做下朋友、

我喜歡cd但做女友就要看感覺,[email protected]
作者: kenneth212    時間: 2010-7-5 15:30

呢個問題問泥做咩
作者: Darlie    時間: 2010-7-14 22:09

有就好lu~~
作者: Terry220022    時間: 2010-7-14 22:15

點解你喺個cd forum度問有冇男仔鍾意cd咁得意嘅

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0