標題: 雖然我未確認自己係唔係CD,不過見到各姐妹的事蹟令我感噗! [打印本頁]

作者: tungzx    時間: 2010-6-24 13:43     標題: 雖然我未確認自己係唔係CD,不過見到各姐妹的事蹟令我感噗!

我記得在老爸死去那年,就好像對女裝提起興趣.有時見到媽打換在洗手盤的衣服都不禁拿起來摸一下& S# e6 ]& m/ H% |9 j$ l
直到中小學時看到女生的校服就不其然看多幾眼,有時下面的小弟也雄壯起來% T: {8 O: }0 f) f+ S$ M: [
不過現在年紀大了,穿女裝的念頭也漸漸減退.不過在上班時不其然給我發現來這裹令我有感而發~7 ]' V& ?( i3 o1 v& T
各位姐妹努力吧,雖然這算不上好的目標.但人生總有壓力,各人解壓的方法也不同.
% ?/ N: J8 x. |/ Q" k6 G9 F只是在外人看稍微不同點而已~% D8 T9 G' N, w: f7 ]* }3 q* N
在上現在都是畫激萌少女為自己解壓,有機會搬出去的話真想試一下母校的校裙(燦笑
作者: 十字架    時間: 2010-6-24 14:07

/ G  [# |! S( L- u3 j: G; J
好啊. y* O! n' O* I5 T+ V
支持你~!!^^
作者: Daisy    時間: 2010-6-24 14:22

"看到女生的校服就不其然看多幾眼,有時下面的小弟也雄壯起來" <- 嚴格嚟講, 你唔算 CD (因為你都無著!). 但我相信你個情況同我一樣, 我推薦你啲你鍾意既女服著吓, 增加滿足感, 同埋唔駛再羡慕啲女仔, 甚至你可以著埋出街. 我幾日前試過就咁短髮唔化妝擺到明係男人但係著女tee短裙出 CWB MK TST, 出面都無人理我同笑我 (除咗有啲賓妹笑之外, 不過街上有女仔話幾好). 其間兩次見到警察仲要行喺佢前面 (分別喺文化中心同埋彌敦道), 都無事. 我喺渣甸街見到幾個外籍女仔著住 one-piece 裙(廿幾歲到) 大大聲對住我講嘢, 聽真啲佢哋把聲係男既, 講既應該係泰文嚟. 我估佢哋係 ladyboy, 真係幾靚, 唔出聲完全估佢唔到係男人, 大開眼界. 我認為 CD 可以舒解壓力, 又可以靚靚同埋做到男女平等. 你試吓喺屋企試吓著吓先啦, 如果你發覺著咗好鍾意既話, 咁你好有機會係 CD.2 O* u# Y8 s* h: m( L4 v: l2 K0 C

5 G: l) ?! ~, j. Q. k3 S% Z[ 本帖最後由 Daisy 於 2010-6-24 14:48 編輯 ]
作者: iamonheel    時間: 2010-6-24 17:36

引用:
畫激萌少女為自己解壓
  Z& y: P5 W/ @: d$ v3 }
' U6 Y  n+ g( v1 b2 ^# R 3 A: x7 g+ ?/ `  j! A& H& F
哇, 啲頭像你自己畫架, 好靚喎, 貼出嚟吖
! W/ Q( S! T5 |4 ]( h$ j- y % l) g5 l. m" X
6 x3 ?  f" m, D0 x
我都係從戀物開始, 因為鍾意啲靚嘢, 搞搞吓到CD, 隨緣喇
作者: silksocksboy    時間: 2010-6-24 19:02

引用:
原帖由 Daisy 於 2010-6-24 14:22 發表   / {* ^, X2 |1 U4 C9 W
"看到女生的校服就不其然看多幾眼,有時下面的小弟也雄壯起來"  
( m; ^+ k+ q: R( M) x# {
' U/ N0 Q. _& U0 |6 l: L+ D1 q真的?!太好了。
: {0 L1 i4 {" ~  L3 W5 C' B3 _2 d% R7 B, W8 w% f
有機會我也男仔頭,唔化妝,著裙著絲襪去街!
作者: 08miki08    時間: 2010-6-25 00:42

你應該唔係cd !
: y; B& B- y6 A+ v0 N& _8 s因為你只係中意睇!
3 O9 A4 k! x; _; `5 k6 U/ p& P5 R而唔係中意著!
作者: .渚.    時間: 2010-7-2 14:44

小弟也雄壯起來-.-
" l3 ^$ j3 ?3 y, ?" ]我都係-.-
作者: Terry220022    時間: 2010-7-4 22:39

加油啊!支持你!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0