標題: 第一次著絲襪時既感覺 [打印本頁]

作者: england4ever    時間: 2010-5-9 06:03     標題: 第一次著絲襪時既感覺

不如大家分享下第一次著絲襪既感覺丫
5 b3 W/ ^5 M: `6 }
1 I" i1 Y! Y0 s+ m我第一次係十歲左右, 當我穿隻腳入去時就已經覺得好滑好舒服, 當我拉到上去覆蓋JJ時, 估唔到仲更加舒服, 果種感覺真係爽到難以形容..
6 A/ t( O3 c6 A- `4 T0 J& D/ s  p5 V當我摸自己對腳, 越摸越興奮... 然後我就情不自禁咁雙腳擺出唔同既姿勢, 點知愈玩愈舒服, 又不斷摩擦雙腳, 真係舒服到唔想除!; U2 }1 R: U0 v0 c
. S' J  i* B4 `
後來大個左就自然每次都玩JJ...
作者: fungkh    時間: 2010-5-9 10:55

一次著左10對我最多4 G( D+ H2 S8 b6 ?9 T7 \7 |( Q
超窄 , 但好好feel
作者: cyt611hk    時間: 2010-5-9 12:46     標題: 回復 1# england4ever 的帖子

我都是這樣
作者: sunny    時間: 2010-5-9 14:51

同樓主接近吧..總知係有種前所未有的感覺
作者: legwear    時間: 2010-5-9 15:39

我第一次係細細個走入媽咪間房度偷
作者: pcio    時間: 2010-5-14 14:31     標題: thx for sharing

thx for sharing
作者: tonychan    時間: 2010-5-17 19:25

我第一次著完之後都覺得好爽..唔想脫出來
作者: macboy    時間: 2010-5-18 03:53

當然爽喇......
作者: Vocaloid    時間: 2014-2-23 23:43

自從第一次就超中意着絲襪
作者: panmiku39    時間: 2014-2-24 02:01

着上左之後下半身"好似"變左女生=="
作者: yshlmtwo    時間: 2014-2-25 02:12

著左之後就好興奮,而細佬都會扯哂,之後就>_<
作者: tcl929    時間: 2014-2-26 22:16

i want to buy 絲襪 but i 13 old
作者: england4ever    時間: 2014-3-1 07:18     標題: 回復 11# yshlmtwo 的帖子

無錯呀,好似我而家著住對勁滑既絲襪咁,無棉檔,連JJ位都系滑滑既絲襪料,著呢d絲襪真系好舒服!尤其系條J最舒服,扯到行晒!8 _& x& F. ^7 b. B( x6 S/ q( _
- p& w! B/ j5 p0 R# E% S* j
最後一定忍唔住打J!
作者: 12345qwert    時間: 2015-6-16 16:16

我第一次係8歲左右, 爽到難以形容, 衣家就日日著lor
作者: wahkaka    時間: 2015-6-16 17:52

我第一次應該是10歲,之後就無法停下來了。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0