標題: 點算好唷?!~ [打印本頁]

作者: rin6    時間: 2010-4-29 22:35     標題: 點算好唷?!~

其實今日我有幾個fd都0係呢個論壇0既會員,我同佢地都有d驚~$ ^, r0 H) l! S3 k& Z) G
就0係因為近排多0左好多遊客0既事,挍好大家dele post啦~一係就唔敢post相相啦~
' \- [- g8 p% t& W) A3 t+ y6 i其實呢到原本係好多人0既唯一小天地,唔通就咁就比人破壞??~
7 Y- h* D  T6 }會唔會版主真0係有d方案or行動幫到真真正正歡愛呢個論壇0既大家呢??~
作者: iamonheel    時間: 2010-4-29 22:40

hyperlink url 呢啲嘢, 無乜秘密可言, 權限就頂得一時, 要搞實搞到, 自求多福啦
作者: 08miki08    時間: 2010-5-1 00:33

我都加大咗個閱讀限權去到50!希望咁樣會好d!
作者: cdtv    時間: 2010-5-1 00:52

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-5-1 00:33 發表   
2 E; W6 S( w" w0 V* e3 M4 }$ D我都加大咗個閱讀限權去到50!希望咁樣會好d!
' N+ O5 I: X4 d, i0 Z

G9 N. t% |" s6 E% F: n8 N有 50 ge人有幾多??8 A  f" M2 p0 S! k
你 set 咁就同冇 post 過都冇乜分別架咋wor3 R6 V) L- |1 n# n8 `* ]
唔好唔記得你都係得 30
作者: 08miki08    時間: 2010-5-1 00:55

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-5-1 00:52 發表   0 s7 w9 m2 i* N0 P* _: r
6 Z. V5 n5 U: b" P, q4 N
8 {$ `6 D* g, C3 `
有 50 ge人有幾多??
4 I- J; c- @% q* M2 V) p你 set 咁就同冇 post 過都冇乜分別架咋wor
! H; A+ m! c5 k  G: x* ~* E& R唔好唔記得你都係得 30
# V; x" h+ ]" B5 Y+ b5 T+ a我就係知無咩人有50,所以先咁set!
作者: newcder    時間: 2010-5-1 04:34

而家D 相去嗮保護區,唔夠CD點呀。 。自己PO都體唔到。 。無奈
. g, r; ?7 W5 H; W. q
作者: leeon    時間: 2010-5-1 07:29

其實我想知發生咩事?頭先見到個post話高登話題,
0 v0 k& L! o/ w9 j6 S* j4 z  b# e有無人可以pm話我知?

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0