標題: 感謝上天!!~ [打印本頁]

作者: rin6    時間: 2010-4-24 23:42     標題: 感謝上天!!~

ya~經我多番解釋,我女朋友知我無第二個,總開始接受偽娘lu~^^V9 O- U) k  {% E9 T5 F  a, I$ V
但佢問我會唔會cd出街,我係話一定唔會啦~=.="5 ^. C' d2 o5 t# c8 `( s
睇0黎我都要cd小d lu~但可以同佢一齊買33同化妝品lu~ya
; t) b6 ?" l: a' d' d9 d4 \同埋多謝琴日響我唔開心支持過我0既人~十萬分感激~
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-24 23:46

恭喜哂
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-25 00:42

我都話架啦,,,傻豬黎既
作者: adam5354    時間: 2010-4-25 00:56

冇事就好了! 珍惜這段感情吧! 祝幸褔快樂!
& F' ^% h4 ]' j  ?1 X: t" j# s7 b7 v; T婷婷媽咪上。
作者: shanaslala    時間: 2010-4-25 01:05

見到你無事就太好喇8 F& N7 k) {2 B
一定要慶祝下喇
作者: 心儀    時間: 2010-4-25 01:39

真係恭喜曬 ) d  s1 E; c2 _! t( e8 S
乜原來真係好多女仔都接受男仔CD架咩
4 a! S3 w. I& f- [* Z# S/ p不過呢d消息對於我地cd黎講真係一樣好值得高興既事
2 `' `+ L1 }2 w. H叫佢快d搬返黎啦
: C0 W. A& `3 t5 f2 c: Z/ |* E) z( q" d' _
作者: 偽娘    時間: 2010-4-25 02:35

一早講-3-好多女生會接受到男生 cd / 戀c / 做偽娘 !! & }1 j  L+ {$ v) e; Z4 k7 x* {
  -3-只系有一些人不相信 3 G2 h6 |5 C4 ?2 r5 x: j

% @+ ^, |' l1 X& L+ C! w9 `; e" K8 k好似-3-一開始同牙媽講!! 我想做偽娘一樣!!諗住一定比人x到....2 n1 D- Z. }3 m5 S3 J& e
1 I/ _- V- I# ^
點知牙媽話你鐘意啦
9 c" x( E3 O0 j' q4 G
4 a( ~# e; C7 I$ N& N回正題:咁咪好囉^^
作者: CECI    時間: 2010-4-25 03:04

好明顯你女朋友真的很愛你, 而且為人亦很開通! 恭喜你! 珍惜這麼愛你的人呢!
9 N3 T& i" O: r4 ^' Y4 {3 r不過佢係咪真係唔介意同你一齊買衫ga?
作者: shinobu    時間: 2010-4-25 04:46

送上祝福: |! n. c0 U- r/ R0 I0 u1 j
希望你珍惜你倆既信任同體量....
作者: leeon    時間: 2010-4-25 05:42

恭喜樓主~
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-25 12:33

咁你又真係幾好既~
  z4 P( ?1 H, L  E2 e我都想...但驚做錯野
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-25 12:59

引用:
原帖由 rin6 於 2010-4-24 23:42 發表   ) H+ s. z) y; k
ya~經我多番解釋,我女朋友知我無第二個,總開始接受偽娘lu~^^V& T6 X* V+ V" v9 F
但佢問我會唔會cd出街,我係話一定唔會啦~=.="6 q: I) |- `7 U9 T" V
睇0黎我都要cd小d lu~但可以同佢一齊買33同化妝品lu~ya8 }, m1 Q3 ^7 B
同埋多謝琴日響我唔開心支持過我0既人~十萬分感 ...
7 u. z& H0 `8 k7 E+ q8 Z1 G$ j! V( S( `! q8 R
開心la~2 ]* M( Z1 c' N
e家d 男仔出街都有畫眼線!! / b$ f5 E$ [3 M+ z7 Z; \
所以沒咩問題既
作者: kchg    時間: 2010-4-25 14:15

恭喜恭喜!
) _+ m% }5 i" i4 S0 u很多人也不接受CD的
; S" v! {8 y4 M" L3 \% g' u何況是自己的男朋友
7 F9 w- l( l) M/ \! E您女友真好
作者: karen0129lai    時間: 2010-4-25 17:25

羨慕你的好運氣~ 祝福您兩恩愛甜蜜~/ z& V8 ^( Y9 F& A% p/ E
叫你女友一齊睇下呢度D野, 多D認識同溝通啦~
作者: bra123    時間: 2010-4-25 23:16

恭喜阿..有一位開明的女友
作者: Shurato    時間: 2010-4-26 13:10

有AGC背景的女生很容易接受偽娘的~~~~
作者: ashleyashley    時間: 2010-4-27 13:19

有個咁既女友實在太幸福laaaa
作者: tyhnjki    時間: 2010-4-27 18:38

恭喜喔..-V-
5 c6 r8 I2 Y; @8 a0 Z( u" E' S8 ^
+ {% z3 W1 T  u! x) k8 \$ D" V
引用:
原帖由 Shurato 於 2010-4-26 13:10 發表   
* n$ T7 g$ H% T. }% h- R有AGC背景的女生很容易接受偽娘的~~~~
$ M8 [% ?/ Y( }
2 h8 u  q9 f1 ~. S, z& a
因為係一個腐ge開始 (掩面)
作者: victoriaroad    時間: 2010-4-28 16:29

恭喜您。如果將來結左婚生了仔,仲會唔會cd?
作者: 08miki08    時間: 2010-5-1 00:38

其實d女仔係比較易接受cd!7 C1 x6 V. \* x9 J$ f+ [- Q1 m
我班有大部份女仔都接受我!
9 y4 k6 f0 K& z# M; q' g我地有時都會傾下d女仔野!; X$ U! q0 M4 t$ a
繼續為你嘅感情同cd事業加油呀!
作者: wky    時間: 2010-5-1 12:17

My gf allows me to wear pantyhose
作者: candyee    時間: 2010-5-1 19:05

恭喜樓主.....係一件好事
作者: gabon    時間: 2010-5-1 20:07

very good la really

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0