標題: 廣告...我係黎支持心儀既鞋團購既,,,入心既就入黎啦 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:42     標題: 廣告...我係黎支持心儀既鞋團購既,,,入心既就入黎啦

大家想去買鞋,,,但又唔敢買既一於搵心儀啦....
# D' Y: M# O; g2 E唔想驚架WO,,,,又平
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 19:46

你想快d夠人開團買鞋咋掛
7 z3 }0 F0 F6 {4 I6 h" G  s我有分數啦
) N( I* j- I1 O% u: P大約係下星期一出post
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:48

都少少架,,,,但幫你SALE下咋MA...唔好呀?
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 19:53

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-23 19:48 發表   7 f/ e) Y& {9 B& T
都少少架,,,,但幫你SALE下咋MA...唔好呀?
$ |- p' j  M' f4 m! M
唔想搞到咁hard sell 3 {0 d/ @5 _: J: z# e$ u3 k& z$ x9 w
到時出左post大家有需要自然會訂
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:54

咁我DEL左佢啦..好無?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:57

無得DEL既咩
作者: P166    時間: 2010-4-24 00:43

你好似在賣廣告......
作者: 心儀    時間: 2010-4-24 01:05

因為岩岩又有另一個人想要鞋
5 t, y  ?. ^, }0 _$ _2 S$ e就早左開團
  E! f; H( D* p% r0 n8 w% v有興趣大家可以去呢度睇下. L* }/ o8 w5 u" r* p% Q
http://www.hkcdtv.com/viewthread ... mp;extra=#pid207385
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-24 01:44

引用:
原帖由 P166 於 2010-4-24 00:43 發表   7 X# E% _; m0 K- f
你好似在賣廣告......
, W  c# q8 x0 l6 T7 ~  k) a3 x

! ]/ H* W' \9 }0 x0 r, W0 @5 \( j. ~根本就係..SO WHAT?
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-24 08:17

鞋款是幾靚的.....我都支持心儀....只是交收時間我自己不方便

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0