標題: 第一次用rin6身份post [打印本頁]

作者: rin6    時間: 2010-4-23 18:37     標題: 第一次用rin6身份post

真0係心碎了~
' x* b6 V! e$ S$ J3 X
* U! v  ?" }, R第一次用rin6身份發post~; k; L! F+ Y4 `7 P

9 x, Q3 W& i3 I琴日比女朋友發現0左3支唔0係佢0既化妝品,同大眼con,於是佢e圍我有第二個  h- g; [5 N; t# C$ |& t; r
1 L2 l  E- s2 {& s8 L+ @$ _
今日佢放假,一朝早比佢發現我響屋企偽娘0既相,之前佢話屋企有事要番屋企(當時我未知佢睇過d相)+ V# M6 ^/ p  S+ B  F1 D. |3 W
到4點幾打比佢,佢就講出分手,話我帶女仔番屋企,我無得選擇,我剛剛用sms同佢講0左偽娘0既事,唔知佢接唔接受!!~
( w' j- z/ V! F) H- F9 s8 g) d/ J3 F% S7 D
p.s. 唔滿意我post者,睇完就算~唔使留言,如果想比D意見我,就歡迎!~3 E6 a: Q5 v0 e7 G, o9 d
因為我e家好唔開心,唔好0左挍我
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:42

唔好唔開心啦,,,,5年應該點都有得掹既
作者: rin6    時間: 2010-4-23 18:46

真0係好希望佢明白& A5 S5 |; h) u+ Q7 L& d' Y0 Y* f9 y
如果佢比多次機會我: j( S9 l( t" ?: ?1 v
但.......無可能
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:47

唔會無可能既,,,傻啦
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-23 18:52

你幾大到!!$ D& R; A& K# s" C" t4 N. j3 ?

8 [9 e1 h; ?; o) X5 L( d你試下每日SMS佢!!
. {; T* m7 f4 X1 [( _( {試下一星期先!!
6 G5 {/ ~% n7 x2 P* V# ]7 B; p一個SMS 都唔回既就再比意見你# i6 P" A# [5 u% a2 S/ y
E家你試下每幾小時都講次對唔住8 d& E8 A& ~1 d; r) G6 F
第1日就2~3小時1次* J8 g5 B2 N! _1 z4 T! D7 `+ P
2~3就2小時. ^7 Z& r) Q$ L$ x1 Z! E3 a
4~7就1小時( e5 a$ d4 S* |4 W0 I

+ Y$ j$ q8 P' _6 l, E一定要準時!!8 r$ C% g' X( R4 M$ G- ^  r
0 W7 V" Y& j* o  p" ~
女人E家野你只要 比佢拿左個彩之後叫佢做咩都得!!
- o' F- ^; S; S5 Q最緊要你要感動佢
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-4-23 19:41

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-23 18:47 發表   
) X5 y, `5 I) U+ i" f& T8 `唔會無可能既,,,傻啦
! B7 w5 {( h# e3 @
系囉....3 \; Y3 `& @' a9 g+ B2 B8 P% W
既然都知系誤會....
% ]% m! t; V6 y" z應該佢仲系愛你嫁;]
4 H$ q0 ]+ D% f  c2 e: x3 b5 q吾會無可能返轉頭

作者: 心儀    時間: 2010-4-23 19:47

你又係既~
1 w2 D- G7 `0 }咁唔小心+ g' Z" _* e1 R9 X: P
就算我部電腦係一個人用,我都d相upload完都會delete曬
2 g7 P5 Q% e3 _9 n不過早知比女朋友知仲好
作者: misao256    時間: 2010-4-23 22:10

祝你好運~~
作者: 妮高娜    時間: 2010-4-24 01:32

good luck for you
作者: tyhnjki    時間: 2010-4-24 02:44

除左祝你好運之外都無咩好講...% }2 p3 I- ]3 R( t$ S$ [, g/ j
不過點解咁唔小心?..
- U: U" R9 V' r3 A/ b5 R' y2 c不過過到e關係好事黎ge...
+ p+ o' n' J- l) C4 R不過你點知佢發現左你D相?
作者: paulgilbert    時間: 2010-4-24 03:17

我真係一開始就同女朋友講清楚, 所以會好好多. 有時佢仲會問我點解唔著返套戰衣
作者: leeon    時間: 2010-4-24 06:24

ZIP左加pw咪得~  一係另外usb。 不過e+講乜都無用,已發現了~
: T2 t  h  K" `# B( u  加油呀!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0