標題: 岩岩...又比我阿媽摷到我D裙同絲襪 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:36     標題: 岩岩...又比我阿媽摷到我D裙同絲襪

哎,,,好灰,,,,我話有女仔FD上過黎...佢都信,,,佢話你唔好要我賺錢幫你養埋孫" ~- P& t$ V4 C
跟住加多句,,,你男仔黎架
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 17:37

咁今晚仲交唔交收呢?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:38

咁應承得你,,,就緊係要交啦,,,
, J# E. S) h) b哎...不過真係唔知收邊好以後
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:40

我已經收係(怎)頭度架啦,,,,你都仲搵到好野!!!
作者: 心儀    時間: 2010-4-23 17:41

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-4-23 17:38 發表   
$ ?& n; x& F6 E: [/ _咁應承得你,,,就緊係要交啦,,,$ m* B% L2 V8 Z3 K$ v5 P& e! S
哎...不過真係唔知收邊好以後
$ P" J* n+ W  y
我好有人情味既~ & z1 H8 p3 a( G2 C$ A. V0 D
見你咁風頭火勢唔得咪留返比你遲d先再交收囉
' |$ A# e( A5 J4 j- |) s9 `9 e我諗你要諗定下次你阿媽找到你d頭髮你用個咩藉口好
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 17:45

哎...所以我而家都慌緊收邊好
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-23 17:57

放係妳家姐度囉
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:00

我家姐唔會著裙架
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:02

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-23 17:41 發表   ' N! V7 c4 |- I( E* H/ |% a
% Y  U0 D. ?% Q: b/ h/ C$ F
我好有人情味既~
* |, l" D' W2 p( K1 t6 v見你咁風頭火勢唔得咪留返比你遲d先再交收囉: H7 r) I7 b* L+ k# E
我諗你要諗定下次你阿媽找到你d頭髮你用個咩藉口好
7 R( T8 Y% T+ b# o6 M4 \# r" b  t8 S0 \+ D& i
假髮真係,,,,,
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 18:44

暫時已經收埋左D裙..收靜一條...收靜最唔鍾意果一條,,,可以話女仔上黎,,,有機就掉左佢# p/ Q/ Y, G# M; z8 n; V% X8 W
不過發現假髮時,,,我諗我爆血管都有機$ I1 ~% i" ]& Q) O0 L

) W7 S5 Z) F$ l4 i, _& C0 x1 I: e[ 本帖最後由 五香肉丁 於 2010-4-23 18:45 編輯 ]
作者: lovelyceci    時間: 2010-4-23 19:08

你買個e家個d盒!!外面睇到個d; B, T1 d7 H0 }5 o# ?% c5 i
e家個d係正方形!!8 U) p6 z9 r! a
出面放書中間就 =]$ u/ D* _2 g; d5 L, |
上面記得放多層書1 y3 M, O# u1 \5 }+ r( \* _
最後就係放到最高+ Z" n& _6 h. [* m. \) s2 G6 {
高到你呀媽唔可以直接拿到既地方!!! R6 _: z; n; [8 I$ T( E3 `
最後就係放多個真係放書既盒la5 V( g" Q# g+ y1 u- c! C0 J; o& V

% p9 E# g* b0 H% g' x9 b3 \e個可以講係心理學黎
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-23 19:38

LOVELYCECI,,,9 o5 H7 K3 ?: k* W) \1 }
呢個係一個好好既辦法,,,,但係缺點就係我一年都唔會睇書
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-23 21:02

租迷你倉會唔會係方法?
作者: 馬斯丹    時間: 2010-4-23 21:15

你會唔會有d櫃 5 P9 `3 W! C8 Y! i5 n( I. x1 D: g
屋企人一定唔會開黎睇或搵野
作者: 13530386    時間: 2010-4-23 21:26

有冇林過收係被袋中間?  你呀嗎唔係個個星期幫你洗/換的話可以林林
作者: mmlee    時間: 2010-4-23 23:28

你就咁放響枕頭....好危險guo wor
3 G+ Q2 @) U( G起碼都要響床底同櫃桶......
/ l7 D0 Z0 b/ b1 Q: E(不過無位都係無辦法=.=)
作者: paulgilbert    時間: 2010-4-24 03:24

我做工程架, 大連排有倉, 但同朋友夾錢, 你唔怕煩, 可以放假天花上面, 但唔係隨時可以攞
作者: SZCD    時間: 2010-4-24 03:28

谢谢楼主分享,不错的分享。
作者: ET62333408    時間: 2010-4-24 03:46

㊣㊣㊣㊣㊣㊣㊣
作者: leeon    時間: 2010-4-24 06:31

之前唔係教左你放係D模型盒、一D箱裹面既咩?
% G' h  k7 |1 R4 I) s! N. A% v; w2 Z; |
一係咁,出去買過有鎖既盒(細細過既),你鎖好放係書櫃裹面,就算你老媽子搵到都無用。
作者: goodmap    時間: 2010-4-24 09:49

其实放系我屋企系最安全的.因为我自己住噶.屋企我最大.想放咪都得.
作者: 偽娘    時間: 2010-4-24 15:39

=.=就同你媽媽說 !!/ A3 v& ]/ b9 ]) Z  t7 \+ C1 N
我想做[偽娘] 0.0希望佢明白...
5 I  H$ x0 p; `1 {8 f( j+ B) G0 u( |* b

7 }# j3 X$ h0 b現在我家中 /出街/ 同朋友/家人出街 都系穿女生衣服的-3-"" J8 B: Y3 f8 z" H3 Z
沒問題的說...大多數女性會明白的- -" 只有10%系接受吾到
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-24 16:49

你就好啦...咁FREE.....
作者: Saya    時間: 2010-4-24 23:41

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-24 15:39 發表   $ U4 ]- M% W1 l, w4 e
=.=就同你媽媽說 !!7 C. ~8 }% O" v! w
我想做[偽娘] 0.0希望佢明白...
2 G+ M1 v) b1 ]7 ^! U% t; Q- N: ?" U- D1 d4 N  ]2 Y
1 w) |- Y4 P  U) M! L
現在我家中 /出街/ 同朋友/家人出街 都系穿女生衣服的-3-"
9 m& \% B. w0 v3 X' b沒問題的說...大多數女性會明白的- -" 只有10%系接受吾到
% }9 _8 a- h, x6 N7 w
& O4 i8 e6 h, b5 ue 個係ACG 新term 黎ga, 肯定唔知你講咩
7 S& }9 n( s& [. n) t+ I) ?2 P+ l( A9 R. |. v% i7 c

! Q2 h$ `/ |6 A4 C; z2 T你點計10% 出黎ga? : N2 d- l, D2 C$ |2 }" f' X% Z
唔好咁老定無事,好多手尾跟& z1 S  L3 I* t/ c8 X0 y1 ]9 t- c
我已經被老母警告(我果時老作藉口)

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-25 00:51

哎...心情好返DD啦總算
作者: goodmap    時間: 2010-4-25 06:52

肉丁妈妈吾晒讲一定属于10%之中d人.
作者: karen0129lai    時間: 2010-4-25 17:31

叫你阿媽睇下之前果個變性人訪問... 睇下佢咩反應...
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-25 17:32

唔敢......你有D 9唔搭8
作者: bra123    時間: 2010-4-25 23:21

有錢的話就去買個自己的櫃子加上個鎖" b" V3 z" n3 z( C
看還有誰能亂開你的東西
作者: 頂頂    時間: 2010-4-29 18:12

但係比啊媽搵到一個有鎖既箱佢唔係會仲加好奇入面係咩咩?
作者: Hester@2005    時間: 2010-4-29 18:18

引用:
原帖由 頂頂 於 2010-4-29 18:12 發表   
- M6 @6 {$ }0 Q9 g6 d0 r* t但係比啊媽搵到一個有鎖既箱佢唔係會仲加好奇入面係咩咩?
( v" G- C) K* X" g+ J話鎖自己d零用錢 5想比自己亂買野= =+
作者: 頂頂    時間: 2010-4-29 18:23

引用:
原帖由 lapfung3 於 2010-4-29 18:18 發表   , ?6 d3 {; K$ q! x+ [) l

/ E) R1 J( s2 i1 d  }7 y& F+ L) n話鎖自己d零用錢 5想比自己亂買野= =+
7 S0 |. Q9 Q, p( Q5 m! n如果佢叫你即場開就死4 o$ h) f0 G& G
以為收埋d毒品戈d
作者: city2047    時間: 2010-4-30 03:22

屋企人有時都幾麻煩,真是苦惱....
作者: yipyip    時間: 2010-4-30 10:58

Be caRefUl it=]
作者: 08miki08    時間: 2010-5-1 00:30

出去同d姊妹夾錢租屋囉!
作者: left4devil    時間: 2010-6-21 17:26

我比人發現得話會掉晒佢. g/ ]; C+ W% Y2 E" I
已經冇左5套裙

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0