標題: 奇蹟.....家姐澳門記 [打印本頁]

作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-20 20:34     標題: 奇蹟.....家姐澳門記

平時,,,我家姐去親旅行我都會叫佢幫我買煙
9 f+ f8 [, _1 ^7 j7 C: P/ W今次諗住收野,,,,既時候,,,佢話無...: C# a+ o9 i3 }9 f3 K6 o' M: t
不過放左一對LEGGINGS同一對黑色,,,襪褲係我床....
( ?5 x% }8 Y( W& \6 \佢掂都未掂過
作者: qwe26891234    時間: 2010-4-20 20:42

@V@咁你有冇攞去著呀?
作者: rin6    時間: 2010-4-20 21:14

呵呵~你姐姐睇黎接受0左唷~
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 00:38

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-4-20 20:42 發表   
; Y1 c4 x3 Z, @- X$ `4 L; s@V@咁你有冇攞去著呀?
1 I% G+ }5 T6 V4 K( i
( G/ I. Y( f, w' S- v緊係有啦,,,
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 00:38

引用:
原帖由 rin6 於 2010-4-20 21:14 發表   
% {0 o& X, I5 _' E1 d/ ^, c呵呵~你姐姐睇黎接受0左唷~
' }' w7 k' I" X9 i! _" W
+ t# P. A' }' }3 o
我都唔知呀,,驚驚地
作者: zerochung    時間: 2010-4-21 00:40     標題: 回復 1# 五香肉丁 的帖子

咁妳下次試下叫妳家姐幫妳買女仔野囉
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 00:43

咁又唔敢開口WO
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-21 01:46

羨慕呀# T' x! e- g- Z& E
我都想有咁既家姐
作者: sunny    時間: 2010-4-21 04:54

之前我有類似經歷..8 v/ A+ F9 ?+ g: ~0 g: S
不過我好白痴咁話:「點解你將你啲擺喺我度?」
( l% W9 C5 \. q7 i! f之後我仲親手比返佢.
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-21 07:57

現時好多男人都會著LEGGINGS加短褲,已是一種潮流,,,,,,不用怕.照著啦.........
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-21 09:33

唔記得拎咋卦.....
4 P8 J& g& Z1 \6 l' l& h% U; H5 t你家姐即日來回?0 o) c4 e1 }& C9 J
等佢返黎問佢囉
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 12:09

引用:
原帖由 mandy_mandy2006 於 2010-4-21 07:57 發表   1 U( |. D( j% h- E
現時好多男人都會著LEGGINGS加短褲,已是一種潮流,,,,,,不用怕.照著啦.........
1 P5 Z/ J+ {3 |5 x6 ]' V
8 x! v' J/ o" c6 `: _5 ], `$ L* h# g
問題係多人著純黑色,,,,無人會著彩色
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 13:30

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-21 09:33 發表   1 K! N% [. C8 J/ U5 N4 T
唔記得拎咋卦.....
( P! f) I/ K' ~8 K你家姐即日來回?  C% z% O5 o4 i
等佢返黎問佢囉
1 T- f6 }3 Q0 T0 }) {1 r$ m% o9 x
唔記得拎斷估都唔會放係我床
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-21 22:12

咁你家姐今日有冇咩行動??
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 22:16

無,,,,掂都無掂過
作者: peterchan01    時間: 2010-4-21 22:45

咁睇下佢返來有咩同你講先啦
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-21 22:58

無野講,,,自己擺返出廳
作者: 00ivansin00    時間: 2010-4-21 23:47

即係唔MIND你著比佢睇呱. o3 m" H8 B, o3 d& @5 m
你都POST上黎啦. e# r+ v* K: [8 o' g5 c4 q4 U
俾我地睇下咩款好嗎?
作者: 五香肉丁    時間: 2010-4-22 14:36

好呀,,,稍下POST

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0