標題: 姊妹~HELP [打印本頁]

作者: rin6    時間: 2010-4-20 15:29     標題: 姊妹~HELP

死啦~小妹近排發覺自己越0黎越少女
& I# u. E! W* g( r4 `  k' I6 C之前都0係著下女朋友仔33,近排貪靚同眼淺0左,
$ {6 a2 ]& m- B- F: h- ?) C之前同女朋友仔訓都會咩咩,近排訓就好似有小小同姊妹訓咁
$ k8 k4 Q1 d& T# k# S. o0 ]$ @4 }; ?死啦~我中意女定男0架?!~

作者: 08miki08    時間: 2010-4-20 19:42

引用:
原帖由 rin6 於 2010-4-20 15:29 發表   
; n3 h0 `5 B; ^' e死啦~小妹近排發覺自己越0黎越少女, i6 V. W! U7 ^! {/ e) m
之前都0係著下女朋友仔33,近排貪靚同眼淺0左,
& k; q: M# t5 c7 e) K: c3 V4 z  c之前同女朋友仔訓都會咩咩,近排訓就好似有小小同姊妹訓咁: O. g8 C- k" _! x- X
死啦~我中意女定男0架?!~
; R3 v9 u( d! p5 {我同你都有同一問題!9 G9 w4 x; J6 I
我都覺自己越來越似女仔!, X- C* {( f4 G7 c' d. @7 Z1 p
我都唔知自己中意男定女!  n$ m3 o7 H2 x0 q6 {" _: A8 k
但係我自己想做女仔多過想做男仔,呢樣係可以肯定嘅!
作者: 13530386    時間: 2010-4-20 20:14

唔.... 面對一個難題嘛.... 選擇係咪如下?% V2 S0 T: X9 g' u$ g4 D) W! Y' Q
1. 鍾意接觸女only3 Z& H: U2 Y# j" I" f0 X# m7 H: |2 N
2. 鍾意接觸女, 自己既女性面留比自己
* v& }8 F3 A' c( i3. 唔接觸女, 自己既女性面留比自己 (不就是CD自戀嗎....)( T, n& G- [) B" P* C! x1 H
4. 唔接觸女, 女性面比男人 (不就是同性嗎....)! [' n9 L# u0 y+ [) y; k1 g+ N/ x
5. 男女鍾意接觸
0 `) g3 j2 x9 \  `$ ?( N- b0 B* K  _- A! M& j
我會續少續少試, 睇下自己去得到邊個位再決定囉
' r! }6 d  V5 y$ U  ?" }) i(係咪好廢?  haha)
作者: adam5354    時間: 2010-4-20 20:29

引用:
原帖由 rin6 於 2010-4-20 15:29 發表   8 o- j5 n, e  s2 C; K; s1 r
死啦~小妹近排發覺自己越0黎越少女4 z7 h0 g( u+ Y3 x- R& B! ~
之前都0係著下女朋友仔33,近排貪靚同眼淺0左,
. e7 Q# Y; [: y% N5 }8 H  y之前同女朋友仔訓都會咩咩,近排訓就好似有小小同姊妹訓咁; Z# |+ Y& [$ u0 O3 U: \% c
死啦~我中意女定男0架?!~
. K  }9 _. E- h( a
0 e! n. f0 e8 ~! f( [
第一! 妳與妳女朋友的感情巳轉淡!第二! 這是大多數 CD 的心態!
作者: adam5354    時間: 2010-4-20 20:34

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-20 19:42 發表   
. p" x8 o9 S3 v6 V" P9 B/ R我都覺自己越來越似女仔!# x+ _9 x. i9 {/ _  F4 x
但係我自己想做女仔多過想做男仔,呢樣係可以肯定嘅!
5 z/ o' M) X7 y5 C$ k" `3 g/ H3 }2 bMiki 請問那方面似呢?
4 P2 K6 t. a+ D9 r1 Q) i咁想做女仔多D!點先可以做到女仔呢?
作者: rac    時間: 2010-4-20 20:48

會不會是兩種也喜歡?
作者: 偽娘    時間: 2010-4-20 20:49

我:+ i6 M, Z0 E% R' P6 m9 X
平時都女生打扮 ~
0 n3 s' P0 r8 \3 I8 d) m* r4 s0 g+ E* E% c& _! Q' l2 r
出街 ~ 去玩 ~ 家中 都是女生打扮~
7 P, O! Y* @" O# x. V4 |
4 H( l3 L7 K& M7 Q3 B) p4 A旦自己知道 鐘意女生的
作者: rin6    時間: 2010-4-20 21:06

小妹呢一即出街睇女仔就只0係想睇0下佢地化妝同打扮,有時睇男仔靚仔都無咩~有時有d麻甩小小就會怕怕low~
0 p; s2 V7 n! e$ m7 C6 ]我e家都好亂~

作者: CECI    時間: 2010-4-21 03:53

隨遇而安吧! 無需徬徨!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0