標題: 有沒有CD友著婚紗做愛 [打印本頁]

作者: 882288    時間: 2010-4-20 02:28     標題: 有沒有CD友著婚紗做愛

有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?) b" R; p9 P# |2 s3 @3 {& O' p
我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!, q0 k8 H& _$ `1 e0 g' Y
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!% Y( ?) y* U) o. D' x( J. E
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!4 r' |, @. y0 {
D Feel真係......!" W% `% b0 V7 D
& N- x, D+ ]; n3 ?! V" G2 u
作者: rtgirjgew8975    時間: 2010-4-20 08:46

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   ! O* ?/ Z3 _; q5 ?4 n$ ?- V; e  [
有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?: \! s8 M( R+ i  p3 V5 U
1 `1 P2 B! G  Y# V我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!www.hkcdtv.com; n6 w- \# ?1 `) y) b# W1 E$ _0 _# v
, z8 C# R/ g: I; O是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!www.hkcdtv.com7 S1 k; k1 b7 ?" A" P6 x3 K% X* U! G7 A- j$ D' P# j& T
我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再強姦新娘!+ M  |1 s; g$ S: c# E
. \9 i/ [6 J( }8 @: U7 c; ^5 ZD Feel真係......!www.hkcdtv.com2 J) ~! q5 f  b' {$ `" Z
# j) m1 \8 ~6 Q- W7 B你覺得好自豪?$ z# M  g7 P# Z5 [; y
要同人分享你做左呢種事?
作者: 心儀    時間: 2010-4-20 09:25

玩得咁興奮?
0 P$ p$ k* |0 t, v4 r$ X! A下下扲件婚紗上去唔麻煩咩……
作者: mandy_mandy2006    時間: 2010-4-20 09:44

我就未試過,所以真的各有口味..............
作者: wadee    時間: 2010-4-20 17:16

婚紗是買or租?
作者: yuenmary    時間: 2010-4-20 18:25

同CD有什麼關係呢?
作者: 882288    時間: 2010-4-20 18:33

回復 6# yuenmary 的帖子
/ s+ R& X! n+ Q2 p兩回事!
作者: 882288    時間: 2010-4-20 18:35

回復 3# 心儀 的帖子: l% d/ Q+ l5 q2 ]) F8 _
不用!我東莞有屋,及公司有車!
作者: sunkra    時間: 2010-4-20 19:12

-0-'
: |8 O6 F5 G; z& i1 O% A8 t/ C! p做得愛多有麻煩喔..小心為妙
作者: ting    時間: 2010-4-21 01:35

好似好high咁wo@@
作者: willy    時間: 2010-4-21 18:49

我自問只係想試下著婚紗.
作者: 882288    時間: 2010-4-21 22:30

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   $ l; i6 w, S1 Y% P, `
我自問只係想試下著婚紗.
& a9 [7 d. K3 u; w! R7 `
好似我這個Look!再比條女姦!D Feel好High!
作者: hamsters_miu    時間: 2010-4-24 10:38

我都好想著住再比女姦呀...
作者: tofaifai    時間: 2010-4-29 20:20

好似好high咁
作者: MS06S    時間: 2010-4-30 16:27

姐係你著定佢著呀
作者: 882288    時間: 2010-4-30 16:48

引用:
原帖由 MS06S 於 2010-4-30 16:27 發表   $ i, E: z! T3 [
姐係你著定佢著呀
5 f" ]: ^2 ^4 o) V2 L對方(女伴)著住做有試過!. X4 D2 l; T: S" \5 N7 {& n
自己著住做也有試過!
作者: 882288    時間: 2010-4-30 17:01

引用:
原帖由 night_baby 於 2010-4-24 03:06 發表   : `$ I( `1 c) e8 q
自己著同女友著都試過.3 q$ y$ Z4 }* m/ S* T$ U% _
直身o既同要著裙撐o既都試過, 但著住有鋼圈o既裙撐跟本會阻住晒.9 A5 u; U) T2 ?
, ?  F. c% t. g- s8 R0 ^9 ^9 U
所以有時就咁著黎做. 不過做完個胸口會有 dd 痛, 畢竟婚紗都是緊身而沒有彈性..
7 b# j0 X3 F$ J3 `7 O; @著住黎做!係咪好hi呢?享受着女伴的痛苦表情,又是另一種感覺!
作者: kyowu    時間: 2010-5-1 00:14

玩起來真興奮. D7 c' w( n4 }
真有閒情逸致
作者: 小米    時間: 2010-5-1 01:17

自己本身有婚紗裝
- {9 [: q& H' F( K, P8 F也會自拍DIY
: g* J6 g6 S2 r! }# Q# u以後有空分享照片
作者: racedoris    時間: 2010-5-3 09:23

: l) j3 F& a& R. O! iCool~ 那種感覺應該很好~
作者: 紫燄    時間: 2010-5-10 01:20

試過穿婚紗~~做運動的方式~~感覺很累贅~~~很累~~而且不太方便~~~衣料太多要東翻西找的
作者: astro_lily    時間: 2010-6-9 11:44

好似好HIGH喎, 我都想試下
作者: MICHE    時間: 2010-6-19 08:19

引用:
原帖由 willy 於 2010-4-21 18:49 發表   
7 c% L) H- p1 \2 ]+ T; P5 G我自問只係想試下著婚紗.
' I3 i3 W) E$ Z' x% C8 |% E) \

`1 P. m& m0 JX2& R$ S8 x+ n% e. q6 ^; z8 g
但係婚紗好大件,唔知買左放邊度。
作者: NWFB_970    時間: 2010-7-25 21:16

我都著過婚紗自己影相, 著婚紗真係好HIGH GA!!!
作者: ahbee9603    時間: 2010-7-25 22:38

做就無,不過我曾經有套婚紗型內衣著住訓 正,有無諗果d野呢就. . . . .
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-26 16:08

[quote]原帖由 882288 於 2010-4-30 17:01 發表   
9 [& x0 \6 ~3 h' t/ ]8 K8 a2 {' ~, r/ I4 `, X* Y
著住黎做!係咪好hi呢?享受
作者: crazyguy169    時間: 2010-7-26 16:09

edit post 有d問題...3 X& C2 _+ |. @, s
我想問... 你喜歡看
作者: kevin428    時間: 2010-7-26 16:24

那有加裙撐嗎?
  L  y2 F0 J! n1 N4 Q另類的愛愛方式一定很棒0 C5 q& b* d! Q3 D' F1 d
呵呵
作者: tiffanycdcd    時間: 2010-8-8 03:09

why dont you wear the wedding dres . E5 J, Q# m0 m- k' Z6 `- U
and get fuck by some one ?
作者: 婉兒    時間: 2010-12-1 09:45

感觉不错哦
作者: 40404040    時間: 2010-12-1 09:54

作者: cxyx    時間: 2010-12-1 11:09

我曾試過著婚紗,但好想著住來做愛
作者: 紫燄    時間: 2010-12-1 16:16

我試過穿婚紗~~~但是衣料太多~~換姿勢的時候會很累~~而且很麻煩..也很重
作者: usa0059    時間: 2010-12-16 22:31

咁都幾特別wor
$ B) N: j/ O* A( x) Z5 ?但係攞黎攞去好麻煩......
作者: pp15404    時間: 2010-12-18 01:20

比錢買的..唔知點講.......
作者: athl27    時間: 2011-11-1 00:18

我都有婚紗~~~~
作者: GE9596    時間: 2011-11-28 20:06

我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
作者: willy    時間: 2011-12-2 22:29

引用:
原帖由 GE9596 於 2011-11-28 20:06 發表   + }3 b. R# z  l7 A) b" m
我只會穿上婚紗自瀆 , 不過如果可以的話穿上婚紗被SM都好HIGH的
0 R/ w* e4 g" k; Y+ \3 L1 D
3 ?; A6 [  U6 o$ t
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
作者: h77277    時間: 2011-12-2 22:32

引用:
原帖由 882288 於 2010-4-20 02:28 發表   
9 r* B: q; W6 E: T  c有沒有CD友著婚紗做愛?或著婚紗訓?
$ X! t3 Q7 \! k+ N我試過好幾次了!女主角當然唔係家中太座!9 @6 c2 w1 Y& c8 z
是我在東莞常平的性伴侶!每次費用500人仔!酒店未計!婚紗自備!
  ^6 ?/ m$ T8 a, ~1 j' K我們在酒店先洗白白,再幫女主角穿上婚紗,把新娘子綁住雙手,再 ...
- s1 Z0 ^, f$ j) H+ r- y& k9 S甘做,你一次做左幾錢0.0?
作者: GE9596    時間: 2011-12-4 00:44

引用:
原帖由 willy 於 2011-12-2 22:29 發表   & N/ `8 T* g0 h6 c: ^
2 k; T& ^1 x9 U$ l2 j! p0 W, J5 K
& e% I- F1 d+ e7 u3 W2 c0 ^/ M5 V
只係禁諗已經刺激; 唔知著左婚紗比綁會係點的感覺
' t1 ]8 o: g( ^
9 E/ R3 C/ {5 x$ Z$ q會好緊 , 件婚紗已經緊 , 再綁埋會更緊 , I9 G# \2 E( \9 v7 C0 c* i  r
不過要睇件婚紗咩款
作者: arcmtosh    時間: 2011-12-4 00:54

Feeling good
作者: fakiller    時間: 2013-11-13 01:41

婚紗質感超好, 係麻煩啲
作者: MUI    時間: 2013-11-13 17:50

我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
作者: willy    時間: 2013-11-14 20:03

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   * v3 f8 B: @. T  v. `
我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
- G- l) c1 Z+ t$ _0 E3 s4 ]) k
8 e) O% C! z- K+ E) h8 b! L# U9 e3 L7 X( ?( n
禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
作者: MUI    時間: 2013-11-15 13:56

引用:
原帖由 willy 於 2013-11-14 20:03 發表   
- g% h& C$ V: i- v5 R# ^. l5 ?% \9 w! D+ q, l
  b, p- j% s. ]3 v6 ?( _7 @2 \

) w; Q  j0 W8 A# M" `$ F9 i2 u禁一定係好HIGH. 一直想試不過無地方放.......
* l& S  F( H3 a7 K8 v你有無婚紗先?我可以同你互摸呀!
作者: lrube    時間: 2013-11-15 15:08

沒有試過,不過也不太敢嘗試,/ W. p. ^: `( I' M& `
怕把婚紗給弄髒弄壞掉,賠不起, 9 e( t0 I' _$ \3 g: g
加上婚紗對女孩來講是神聖的,
* n7 A7 ]6 T/ P# M大部分的女孩一輩子就這麼一次。
作者: NWFB_970    時間: 2014-3-17 18:44

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-13 17:50 發表   
! U" s+ f% |; L/ E$ T, e$ w我有三套婚紗呀!仲著過比人摸呀
$ E, B: l! A8 Z
, |" C2 R% l  M0 U+ L/ R. s6 C" d1 j' b4 T3 {: Q8 s
我一著件婚紗上身就好high, 同你一樣好想俾人摸俾人攪
作者: AlexiaTang    時間: 2014-3-17 19:46

成套婚紗型內衣就著過既6 Z& _9 R+ m& q  e+ h" k8 o
著住做就未試過
作者: xcctvb    時間: 2014-3-17 20:31

成條燈籠裙唔麻煩咩?
作者: jacjac    時間: 2014-3-17 21:30

最鍾意抹胸型婚紗
作者: songkin    時間: 2014-3-27 18:42

我平時睇外國d網,d TS會著住件婚紗吉男人,好正!
作者: ZOE.HO    時間: 2014-3-27 19:09

嘩!好大件好難收藏wo
作者: wakevin    時間: 2014-3-31 21:49

好有想像的空間 純潔的白紗 加上...激情的性愛
作者: Nforest    時間: 2014-4-12 12:55

婚紗唔會好貴咩
作者: ZOE.HO    時間: 2014-4-14 11:30

引用:
原帖由 Nforest 於 12-4-2014 12:55 發表   
& A, s& ~  D0 Y# G0 `4 W婚紗唔會好貴咩
/ b$ U% R% {+ z* |

/ E. F2 G( P$ t拍賣上面,四五百已經有
作者: game5687051    時間: 2021-2-4 18:52

用婚紗自慰真的很爽😅8 v  i" w' \, ^: U; _
尤其內層是光滑的緞面材質  \* K& ?# t( e9 T- I9 c# @$ c
真的爽到無話可說
) l' H* |" r) G9 c- H有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
作者: joey221    時間: 2021-2-4 19:25

引用:
原帖由 game5687051 於 2021-2-4 18:52 發表   6 o! O0 {! i. U! `" `
用婚紗自慰真的很爽😅
- v4 n' t# e; w# l' C+ B' S尤其內層是光滑的緞面材質( f+ W. Y# U# ^1 U! U5 B3 M
真的爽到無話可說
9 k1 h2 P6 h9 a! S" ~/ D+ f+ \有時候會把婚紗掛著,然後射在婚紗上
8 s4 \; c! f9 e/ u6 ~7 T

) n  y1 f: U% u我未曾穿上, 好想穿上拍相片

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0