標題: 有冇林過去gym? [打印本頁]

作者: 13530386    時間: 2010-4-18 22:48     標題: 有冇林過去gym?

各位姊妹有有林過去gym修身呢?  
$ [/ {$ L2 U! N  u( s我成日林, 不如去跟個教練整整佢, 提下臀, 修修個下身, 再修修條腰...
. S4 B/ v8 w3 s  K. l+ |7 A+ B) J: l著起迷你裙CD出去都好睇d (兼且冇甘易比人睇穿嘛), 係咪?
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-4-18 22:53

我而加有去做`
4 {# }: L0 b" P' D+ r但系媽咪吾知我系CD要我練機肉....
2 E& ?, X* O8 ^, N而加手腳反而粗左;[

作者: 13530386    時間: 2010-4-18 23:02     標題: 回復 2# x```櫻花樹下 的帖子

慘... 你係邊間gym?
作者: sghk_abcd    時間: 2010-4-19 01:47

瘦身先CD更漂亮
作者: tvcd24    時間: 2010-4-19 22:39

我就自己喺屋企做sit-up了,
+ ^" h0 S1 w% {+ v2 R+ g% n# K及小D哂太陽,可以白D。
作者: iamonheel    時間: 2010-4-19 22:59

我練大腿多, 著高跟鞋穩定好多, 5 L+ A1 D9 |5 V/ ^' L0 }; J6 M
# D9 @  c" A0 k" N
普通練吓, 罉200-300磅, 肌肉唔會好發達,
作者: 13530386    時間: 2010-4-21 23:04

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-19 22:59 發表   - s2 p' |9 m9 f; p
我練大腿多, 著高跟鞋穩定好多, ' v5 V' A0 e' {9 q
& K1 d1 g! n/ K0 _
普通練吓, 罉200-300磅, 肌肉唔會好發達,
& ]6 F0 ]. T7 O0 V7 E/ M+ s$ i/ \) n8 ^' J/ D
我又冇問題wor... 可能以經太粗, 唔係!係肯定太粗, 因為後生時打跆拳.... - W% \0 s9 }$ V# `
反而我好想下身減肉呀, 可以點呢?  我想大脾瘦, pat pat 圓圓甘呀~~~

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0