標題: 岩岩睇完J2~momo既訪問 [打印本頁]

作者: Suki_siu    時間: 2010-4-14 00:07     標題: 岩岩睇完J2~momo既訪問

岩岩睇完J2~momo既訪問~  f. i+ |. q2 d
覺得我地好辛苦...7 l) }) M$ L+ C* R4 S8 N7 p
我係facebook pm左佢...
+ _7 H* v' Z% o: L1 I' u唔知佢會唔會應我呢...?; N% ?5 x0 y4 w8 w
我係大半年之前已經認識左佢呢一個人~, {6 e. Y- \+ `  g9 [2 c0 L% ~
佢上J2我都有支持佢
% s% q  `% n$ g" q0 A/ I" j到到而家我諗返~. O. L0 b2 h  h( N2 V
佢行都呢一步真係好辛苦
1 C3 o0 `, r6 ~- x  i9 a/ m/ l搞到我自己都好茅盾
作者: Saya    時間: 2010-4-14 00:12

剛download 未睇, 得閒先睇
作者: adam5354    時間: 2010-4-14 00:24

傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的路!

總知我們都要受命運折磨!

! h5 O- T! _( J+ g$ g5 A# f

8 C+ x+ v/ e* J2 w. n[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-4-14 00:25 編輯 ]
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-14 00:24

引用:
原帖由 Saya 於 2010-4-14 12:12 AM 發表   6 N" v7 b% m) j3 s2 i! G
剛download 未睇, 得閒先睇
# h. _& s2 X/ K& P+ {2 j
上tvb.com睇啦
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-14 00:26

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 12:24 AM 發表   * h3 v4 |- k3 S& {  Q
傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
7 @% o# m& ]" ?  Q* F* P& p
咪就係呢d問題而令到我覺得好辛苦 9 S' [$ P, S6 T6 S# x8 t
我唔想咁丫
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 00:41

suki想變性啊 ' V- \4 U! m7 \# ], m7 a/ J
不過我諗每一個非單純戀物系cd都想
. Z" V* o$ X2 X4 G+ f, R9 P/ I1 A" f) g包括我自己
作者: 08miki08    時間: 2010-4-14 00:43

唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!
, }5 g# j0 A2 M總之我地就係辛苦命啦!
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 00:49

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-4-14 00:43 發表   3 d6 `8 q) E8 H2 ?# ^- a* `" I1 E& q
唔好話變性啦!即使係我地cd,要人接受嘅機會都係好微啦!
2 }# N. ?1 M0 j1 l總之我地就係辛苦命啦!
1 d. T# L# Z8 o: ]1 D唔知點解...我覺得變性容易接受過cd
( t% \, J4 G7 a( ]7 q* fcd唔男唔女,有時d人既樣仲好嚇人添8 W$ ]3 `5 T7 k8 l+ q6 ?1 H
變性始終比較完全,而且位姐姐都幾靚女丫~容易接受
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 00:54

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-14 00:24 發表   
! p8 j+ e4 A9 r) {& M% U5 }傻豬黎嫁!即使好想變性!但在香港真係好難好難行的路!自己的朋友、家人、同事可否接受得到呢!真係接受到的機會是好微的!因為傳統就是傳統!婷婷都好想變性!但係婷婷不能放棄工作、朋友和同事!所以婷婷唯有繼續走自己的 ...
$ m& @" N! I' n* a* f- @9 I! C' b
只有變性慾者才能了解變性慾者既心情
作者: 偽娘    時間: 2010-4-14 01:55

<<<
$ S3 F' X3 l8 i% P* X. n吾想變性 ~; o5 x7 y; ~# o: S: p. P
( H# C2 V5 D1 H9 n$ q( n& E% D
只想做偽娘~ ..想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!
- s. o; e  t$ U1 O- I7 ~' A& m1 S; p
旦我二樣都有了 [我仲系男生]
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-14 02:55

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 AM 發表   
6 J% i1 l- o7 `+ y# B( u# j0 w0 i# O1 N
5 ^5 s+ v6 j; d0 c: Y* h/ H
你就係姐...
2 X3 q( Q4 w; b9 }* u但唔係個個都好似你咁
作者: sghk_abcd    時間: 2010-4-14 08:07

download 看一看
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 11:30

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表 8 m0 K6 B7 P/ R5 Z
想有真正女生身體 同 聲音-3-大多數會變性!!
; Y$ Q, ?+ g8 U# t0 i旦我二樣都有了, ?5 {% n; {8 ?" K+ p0 n* E3 V
+ G/ H3 j- m1 q* q* S" U2 w
兩樣都有了?
% K7 P3 Z6 W0 a2 T& K$ l: i變性了嗎
作者: 偽娘    時間: 2010-4-14 11:59

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 11:30 發表   8 V3 A" d# L% f
. |6 ?& n2 M6 x
兩樣都有了?
- g7 J% |* u! q( K. c9 K5 p變性了嗎
# N  }3 E1 I3 m! l+ j' \

" [$ Q$ m+ `  D) }8 H2 @
, Z3 ~) O5 K4 `0 V, |  x我仲系男兒生@_@"
作者: 心儀    時間: 2010-4-14 12:01

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表   
! C0 K' O& \0 r7 \& w* `
; Q' e% D+ d- }0 ^  z; H- f6 G' y
& ]7 ?+ [: O7 b% u6 L, J
% ^3 |! i+ R/ |1 Q我仲系男兒生@_@"
8 z$ m& u7 e! E5 Q5 ^0 j
咁點解話自己有女性身體呢?
0 v  g; O. C' K" y+ L  v你仲有JJ喎
作者: adam5354    時間: 2010-4-14 12:04

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 11:59 發表   
7 W  i# `" M% y! M# d: d0 X3 A# m; K8 [% k+ [

8 Q  F6 y! W2 T
+ X2 E& s! ?5 c我仲系男兒生@_@"
6 j( Q, G) T3 Y+ N& k9 Y

" A, M) s& [$ d* f' S' C5 A2 e男生又怎會有女生身體???8 F) Y! d) f* Q6 k, G2 o% v3 P4 q

# i' B* m5 u- L$ f  g6 G/ X6 Z5 C8 z
作者: iamonheel    時間: 2010-4-14 12:53

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-14 01:55 發表   9 T8 [- W: G: Z, c4 L: u" V4 |  R7 k
. E* d3 J/ z3 r* E5 V

! V6 ?+ x% g, E  R5 I! ^7 ?, RXXY 染色體? 有齊兩副架罉?
作者: skyking    時間: 2010-4-14 13:00

我都好矛盾,究竟,我自己係唔係好似momo 咁,好肯定自己天生係女仔呢, 我中意cd..感覺好似係天生係女仔喎,但係又中意女仔,感覺又好似唔係喎
4 t* s# E7 `9 ~即係點呢
作者: x```櫻花樹下    時間: 2010-4-14 18:19

唉;(
$ z  l; ~( B) |9 m6 C3 w之前我同媽咪一齊睇尼個訪問....
9 F& i4 ]9 G5 E3 U0 a& I佢話覺得變性人好恐怖....
; M; w7 {& d' V: O仲話點解會有家人比個仔做5 L9 b( f# C* p* k5 W# L
吾知如果佢都知我都系TS會點;(

作者: kevin428    時間: 2010-4-14 18:27

扮扮女女就行
$ a8 t% p5 a: q1 G' Y4 D變性就先不考慮嚕
作者: 08miki08    時間: 2010-4-14 21:49

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-14 00:49 發表   / A2 d0 |5 u5 b+ y: Y' S
) K% B0 s5 I& l6 R1 {3 r
唔知點解...我覺得變性容易接受過cd( M! R7 F1 k$ m, M* v
cd唔男唔女,有時d人既樣仲好嚇人添
) D" E. Y" S9 Q: ^變性始終比較完全,而且位姐姐都幾靚女丫~容易接受
" \+ f& J; n; H" o) \% Y$ S咁又係!起碼唔會比人一種唔男唔女嘅感覺!
作者: 08miki08    時間: 2010-4-14 21:52

引用:
原帖由 skyking 於 2010-4-14 13:00 發表   ' X* k7 H( k! d( ?! v3 g8 n/ Z
我都好矛盾,究竟,我自己係唔係好似momo 咁,好肯定自己天生係女仔呢, 我中意cd..感覺好似係天生係女仔喎,但係又中意女仔,感覺又好似唔係喎4 D0 {: V1 `. e/ }
即係點呢
7 Z0 ]( E% w/ b' u5 o1 f我都好矛盾,都唔知自己係咪真係咁想做女仔,真係一半半!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0