標題: 最近好多隔離壇既會員都黎左 [打印本頁]

作者: 心儀    時間: 2010-4-9 01:38     標題: 最近好多隔離壇既會員都黎左

例如有芭比姐姐∼丫桂∼同埋宋姐姐等 : ^9 b# u5 ^: @/ Q' R
覺得變得好有親切感
作者: Suki_siu    時間: 2010-4-9 01:50

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 01:38 AM 發表   
8 V( c% e6 u: |! P" g& |+ H9 G, R例如有芭比姐姐∼丫桂∼同埋宋姐姐等
/ K1 m8 K/ I- P- ]" T$ l+ U) F覺得變得好有親切感
" Y) u( r9 ]' i: Q5 h1 {4 r
咁都係既~- {. Q2 H! A# {1 j
冇所謂la~岩玩咪一齊玩lor~
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 01:53

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-4-9 01:50 發表   
; J) V( h, W/ ?7 i- V0 ^! g' V, O2 E8 O& L, }* p
咁都係既~% i4 v, [' h* X. S# M; e
冇所謂la~岩玩咪一齊玩lor~
* h  J! D2 K$ ~% D# P
可能佢地未必會慣呢邊
' L# f7 I/ A. S2 [5 J  v2 `我初時都唔係太鐘意呢度
; J  }; Z5 |8 ]% Y9 p/ v1 e呢邊戀物重過cd
/ w1 P4 W% D! q2 B+ F* M果邊就比較純cd
. q6 s" J' I4 H( w9 a: D5 \最少唔會有人自縛之後po相# [+ X3 U) Y& \' T* A3 B+ r9 W
又開topic講話著住女裝打機
9 P% y4 x7 B( G$ ]& c都係因為果邊限制多多,我先開始活躍係呢度∼
作者: iamonheel    時間: 2010-4-9 01:58

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 01:53 發表   
4 {! l/ V  C1 R) ~  X( X5 S: U* Y+ t7 ~" y# n% X8 }
可能佢地未必會慣呢邊4 v) m& S/ M# j' k* h# Y- t2 ]9 m  p
我初時都唔係太鐘意呢度( m( e% a0 X& S
呢邊戀物重過cd: W- C6 V' P7 R) ~$ Z  ^+ {% s6 g' V
果邊就比較純cd
7 J1 d3 {; o# b# V0 A  r最少唔會有人自縛之後po相
$ P1 V% O3 w9 c8 _" {% A; x又開topic講話著住女裝打機
( ]; W3 Z- W7 L* w2 z, Z都係因為果邊限制多多,我先開始活躍係呢度∼
3 D+ Q* B) `# E! T/ U) Y

/ t& b( S# A6 z. E" \/ Mx2, 呢道太多校服, SM, bondage....5 i2 p, N; D4 s- O1 c' B# }
果邊就靚CD多, 但....哎....
作者: grilboy    時間: 2010-4-9 03:36

這是對論壇的不滿嗎?點解唔向d有關人士對答
作者: adam5354    時間: 2010-4-9 05:49

婷婷來了這裡兩個月多了!識了很多好姊妹!不管其他人作什麼!祗要我們姊妹的感情不變就行了!婷婷在此多謝各位姊妹!願祝姊妹情永不變!
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 10:02

引用:
原帖由 grilboy 於 2010-4-9 03:36 發表   
, [% G$ U' ^6 I3 U這是對論壇的不滿嗎?點解唔向d有關人士對答
8 U: _  K1 e: a& b! K
唔係對論壇不滿0 y4 j, l0 h* @" I; K* y& D# m
只係提出左兩個論壇既分別
7 i) x6 z4 @  l: }! ~不滿就係不滿d人有時既話題8 j# }& y( R/ E. ^
唔好話令外人,有時就連我地呢d cd 都會覺得變態
. T$ m& \' R+ J/ d: ?3 m' [) O咁好難怪外人點睇我地,少d敏感性既話題,外人都會接受d我地啦
3 N/ c3 }: e( @6 A! D( h* @$ w4 _6 X( U- R$ W, n
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 10:04

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-9 01:58 發表   
2 Y6 s5 u8 K5 v+ o1 S3 m/ h7 |# @+ ^9 Z. r# U

* _' p1 S0 H+ x9 v1 E4 P1 xx2, 呢道太多校服, SM, bondage....
7 _, _! I) _2 p* v+ D; w3 f; y果邊就靚CD多, 但....哎....
. b  \- f( x2 ~/ I9 a3 O) U5 R9 y2 t校服還好問題不大. W* w: d4 ^7 h: |
SM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d
作者: secret159951    時間: 2010-4-9 10:46

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 10:04 發表   
. c5 M$ ^. z& T3 A# ?# k. ^( t/ ^( s5 @7 T
校服還好問題不大6 F! G. c0 ?* F6 p, ?
SM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d
, W8 J/ w, c' O+ ?/ @; s. e
) x* \! o. U! V( g) \/ `
十卜!!  衣D敏感話題 應該開一個限制既區俾人入;)
作者: cdtv    時間: 2010-4-9 12:46

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 10:04 發表   ' ^2 |2 {7 y2 @1 }

) t2 F: j- E; u0 m, ]/ H) p校服還好問題不大
/ C! M8 `; u' _7 F4 l; D) ]SM, bondage等敏感性話題我覺得如果可以,開個要比較高要求既入到既區傾會好d,唔容易比外人睇到,咁誤解都少d
; {2 s! X- b+ ?* x" b. Z. F, z5 T

- S4 u6 \3 j5 V9 |+ B你又講得岩wor: s' A6 x! \1 ~% F4 }9 U
可能我自己都唔好 sm o個 d 野o既關係
" B0 ^3 B( ?; t; u! [自己見到都覺得有少少變態) ]7 ]+ L3 Y+ B7 v
不過我地壇本身開果時就叫戀物討論區: d# f) G1 u; o0 V( g
係要接納各種唔好喜好o既朋友一齊相處# d' R' G' x3 T; F* ~9 f/ P
所以我雖然唔喜歡, 都唔會加以阻撓
9 C* m. j& o/ {% ]* _# ~% O或者加個限制區真係會好 d! q1 [4 U$ o* H$ Z7 i) ?
自縛塞口o個 d 其實連我睇完都真係覺得幾唔舒服, 更不要說是其他普通人
作者: 心儀    時間: 2010-4-9 14:18

引用:
原帖由 cdtv 於 2010-4-9 12:46 發表   
" }" |4 H+ Z( g# K4 t- x' v6 k/ N- v3 x! @/ m' S! I% N
' r3 A. d3 H1 t2 j& `5 {
你又講得岩wor
" b4 _! b- e+ O( ]. d可能我自己都唔好 sm o個 d 野o既關係
1 N0 \( x$ D$ f0 c  P自己見到都覺得有少少變態- c7 l$ {  l. Y+ n
不過我地壇本身開果時就叫戀物討論區  `6 n' E6 e) L# E$ n
係要接納各種唔好喜好o既朋友一齊相處- L0 k: i; d, N
所以我雖然唔喜歡, 都唔會加以阻撓4 }( c' D7 _1 H7 u; R$ [
或者加個限制 ...
9 P* z* l# C$ f* Y
自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象, U* C; z$ r7 m% y1 e
我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉; r2 ?+ F' V6 J
一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會
8 B2 C# N% U8 Z- m咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼( d& a6 E: x5 ~) b3 Y( g: S
會唔會有TB係度討論著男裝自慰先  v, ~" J, g. w4 t4 J4 h$ i
最少我未見過,但係CD入面就見過唔少; T# O9 r8 T3 e2 p
9 K5 ^1 J8 A, C( D9 _8 {
我覺得戀物也可以玩得健康* |4 c1 k4 ?, A2 ?( B
無論戀校服、絲襪、衛生巾也好- j  M' `7 b4 q2 Z$ v
外界對我地既睇法問題好多出自於d人既意識及行為上
& M" o/ w+ f( j) V, {; F% P始終戀物果班人卅精神有問題既CD 既行為會好影響一個正常既CD, I5 m/ ^  t8 R$ f$ r5 D
如果控制到一d交章或圖既流出6 _" x7 F1 }5 {, C- `) _$ K+ L  q
咁對戀物者同CD都有好處; M5 {6 \: {5 I  _$ }
1 l2 V! F8 X- `4 |
CD既論壇得返兩個, b9 E5 Z" [- Y4 I8 q
唔正確既戀物態度既論壇又太多
. s/ N" S" |- P; G我覺得hkcdtv有需要樹立返個好榜樣呢$ J8 C& |% C& |$ u. j" ]8 s! q1 c/ h1 R

3 `& p: _/ C7 k3 G& q[ 本帖最後由 心儀 於 2010-4-9 14:20 編輯 ]
作者: 08miki08    時間: 2010-4-9 14:19

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-9 05:49 發表 ??/ M% }( @% r; F
婷婷來了這裡兩個月多了!識了很多好姊妹!不管其他人作什麼!祗要我們姊妹的感情不變就行了!婷婷在此多謝各位姊妹!願祝姊妹情永不變!
2 \+ S9 q" P, l$ N9 {" e3 @婷婷講得好!姊妹情係好重要!我覺得我地要互柤支持先自動力cd落去!有支持先有動力!
. K5 _  X# u4 k3 {- `, f+ y# M; @0 E: a
作者: silkypanties    時間: 2010-4-9 15:24

其實一句就得, 最緊要係 "包容". 黎得呢度, 大家一定有D野覺得係適合你, 你先會留低, 所以我地要容納唔同人既嗜好/喜好先得
作者: kamayyo    時間: 2010-4-12 14:42

引用:
原帖由 心儀 於 9-4-2010 14:18 發表   ) r# ?, b# j8 v  Q1 y9 R' B

- W1 O5 }, ~; `: _自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象7 ?0 d7 f% f2 ^
我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉
( M3 a) j( c. O, h) \  m一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會
' f$ H' ]! ~6 F5 B+ C咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼
% ^& p; ]5 t9 V2 z% Y會唔會有TB係度討論著男裝自慰先
& z/ _) I* \* [* m) [最少 ...
. N/ Y$ x2 ^# B) @. G
同意,希望姊妹們同心樹立CD正面形象
作者: iamonheel    時間: 2010-4-12 14:47

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-9 14:18 發表   4 W0 j6 h0 m/ W

8 _; I8 }) l8 I% @4 P自由之中其實我覺得多少都需要維護返一個正確CD既形象
# T* v  ?& i0 _+ z9 Z. q( x7 W: {我覺得自縛果d收埋自己睇咪算囉
4 d4 J6 {+ D) A8 V一邊係度話d人點解要帶有色眼鏡睇我地,對TB就唔會2 ]1 X, o: B4 ?3 L. V7 }
咁人地TB會唔會玩自縛周圍貼7 k' C/ h9 J2 }$ z* E
會唔會有TB係度討論著男裝自慰先: a2 m; P7 t+ z0 y3 R( B
最少 ...
3 c9 b/ X0 ^+ S. l6 m4 C/ u# H9 l6 q1 c# L* u* b; ^/ k; `4 b1 X
唔好丟CD架, 我去買女人嘢, 會加多幾分禮貌
作者: 08miki08    時間: 2010-4-12 21:35

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-4-12 14:47 發表   # c; D8 S, F# b7 e3 F( y  _: p

& X, t& D1 Q- q& D9 V! d5 @: w1 q- @7 h2 r3 s6 b
唔好丟CD架, 我去買女人嘢, 會加多幾分禮貌
- d( _; t& K* A  k講得好啱,我買野果時都細心d,比多d禮貌啦!咁樣d sales會更加好人!

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0