標題: 平時衣著(問題 + 分享) [打印本頁]

作者: kr_12    時間: 2010-4-7 22:16     標題: 平時衣著(問題 + 分享)

大家平時返工返學會唔會照著女性內衣放上衣卅褲內嗎?1 ^2 q7 c8 ]$ {

2 O' y) D6 m# w( {若有,會否怕個bra現型等等?
5 G# O1 P! t* ^* _/ q
% i9 f  v$ X( b% m" S" ^( ]7 l, j1 ]2 S3 [* }$ X/ q  J7 N

3 |$ S" S9 }. t) M4 r我返工著smart casual,上身裇衫 + casual西裝褸,女裝牛仔褲。其實你有件外套,著左件bra會唔太顯,就算除左外套,若果你件bra冇乜杯型,你只要打底就可以了,唔會太覺 6 }2 H( `! _% X  A
至於條牛記真係睇唔出,因為條條都係咁既布架啦,除非你揀D款係好女性化的,否則都OK。反正啲街既人唔會仔細留意你條褲去諗:噫?男定女架呢?: d2 j% G6 C: Q3 h
% m/ z/ F* g; p
作者: CECI    時間: 2010-4-8 01:28

若要變身的那天, 著絲襪就會, Bra就唔會,冬天都只限著絲襪!
作者: 校服收藏者    時間: 2010-4-8 12:19

我都一樣3 K" p! N: t  p! A8 S  t" f; p: b
同埋係公司唔方便
作者: kamayyo    時間: 2010-4-8 16:23

有時著絲襪 ,有時bar ,睇心情
作者: peterchan01    時間: 2010-4-9 22:08

bra就真係難D,有小小明顯
作者: tvcd24    時間: 2010-4-21 21:27

我襪褲打底,中性微緊瑜珈褲,中性puma賽車運動鞋。/ \% O5 p1 v/ f6 @
冇帶bra,已經有小小肉。

歡迎光臨 戀之天地 (http://hkcd.tv./) Powered by Discuz! 6.1.0